Hodinky Versace - sofistikovaný styl nové kolekce

Novinky

Hodinky Versace - sofistikovaný styl nové kolekce

Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.

06 března 2023

Luxusní značka Versace ztělesňuje ve svých návrzích italský temperament a již léta přitahuje všechny, kdo si potrpí na bohatě zdobené doplňky. Módní dům má tak výrazné návrhy, že je nelze přejít lhostejně. Stejně tak jsme nemohli nezmínit novou kolekci hodinek Versace, která dorazila do našeho obchodu. Objevte novinky z italského módního domu.

Hodinky Versace - co je nového v nabídce?

Všechny hodinky Versace mají společný sofistikovaný, zdobný styl. V modelech Versace jsme často vídali trojrozměrné prvky, které tentokrát zdobí i kolekci Versace Medusa, včetně modelu Versace VEZ200521. Unikátní je v tomto případě také chod - žádné ručičky ve prospěch disků pod číselníkem, které ukazují hodiny a minuty. Vrátíme-li se k tradici značky Versace, nejprodávanější kombinací v této řadě je dlouhodobě zlatá a černá. Takovéto uspořádání najdete u pánských hodinek Versace Greca Logo Mini VEZ100521 a dámských hodinek Versace Virtus VEZ400521. Na tomto místě stojí za zmínku, že kolekce Virtus s výraznou "V" drážkou na ciferníku patří do skupiny těch jemnějších hodinek s 34milimetrovým obalem, které jistě potěší dámy, jež mají rády diskrétní doplňky. Ciferník je obklopen řeckým vzorem, pečlivě vyrytým také ve zlaté verzi Versace Virtus VEZ400421. Návrh z módního domu představují také hodinky Virtus na hnědém koženém řemínku VEZ400221. Je třeba poznamenat, že přírodní kůže je vyrobena v Itálii. Ještě více zachycující výběr barev, byl by hřích nezmínit stříbrné a šampaňské hodinky Versace V-Tribute VE2P00422.

Nová kolekce hodinek Versace 2023

Detaily v kolekcích Versace jsou neuvěřitelně propracované, což se u některých velmi malých kousků jen tak nevidí. To je však standardem značky - pečlivost a preciznost. To skvěle ilustrují víčka, na nichž je vyryto logo značky v podobě hlavy Medúzy. Náročným ženám nebo těm, které rády vybočují z řady, doporučujeme zejména dámské hodinky Versace Safety Pin VEPN00120 - zde se stačí podívat na obálku a korunku a objevíte to pravé kouzlo. Nápad se skrytým vzorem na vnitřní straně řemínku navíc skvěle doplňuje styl a charakter tohoto modelu.

Versace 2023 Hodinky

Hodinky Versace Swiss Made - záruka kvality.

Hodinky Versace jsou vyrobeny s italským designem a švýcarským řemeslným zpracováním a svým nositelům zaručují dlouhou životnost. Vysokou třídu těchto přístrojů zajišťuje podpis Swiss Made, který uvádí, že mechanismus je švýcarský, stejně jako většina součástí samotných hodinek. Ve Švýcarsku byla také provedena jejich montáž. Značka sáhla například po známých strojcích ETA a Ronda. Totéž platí o materiálech a jejich pečlivém výběru tak, aby odpovídaly právě švýcarským značkám. Hodinky Versace vydrží po celé generace a všichni si jich budou vážit díky tomu, že jsou vyrobeny převážně z ušlechtilé oceli 316L s povrchovou úpravou IP nebo PVD a jejich ciferníky chrání safírové sklo.


Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.