Vánoční dárek pro dívku. Nezapomenutelné dámské hodinky

Zvědavost

Vánoční dárek pro dívku. Nezapomenutelné dámské hodinky

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

13 prosince 2022

Nejste si jisti, jaké hodinky si ženy vybírají? Přišli jste na nápad darovat letos partnerce k Vánocům hodinky, ale máte obavy, že se jí nemusí líbit? To je samozřejmě přirozené, zvláště při obrovském výběru, který nám hodinářský průmysl nabízí. Víme, co si naše zákaznice vybírají, a proto níže najdete několik osvědčených návrhů. Patří mezi ně dražší i levnější nápady na dárky, které inspirují, jsou módní a ženské publikum je ochotně nosí.

Nejmódnější volba Versus Versace - stříbrné a zlaté hodinky pod vánoční stromeček

Pokud víte, že váš partner má rád módu, sleduje trendy a cení si toho, že vypadá dobře, vsaďte na něco, co se právě nosí. Špičkové značky nabízejí šperky kombinující zlato a stříbro, na které se vyplatí pamatovat, protože jsou hitem letošní i několika příštích sezón. Influencerky a stylistky už několik měsíců předvádějí sety ozdobené hodinkami v tomto barevném provedení. Proto pro vás máme návrh na mimořádně elegantní hodinky Versus Versace South Bay VSPZU0521 - nekompromisně se stanou úspěšným vánočním dárkem pro dívku. Náramek zdobený logem značky Versace vystihuje charakter a zároveň jemnost ženy. Nádherné krystaly obklopující ciferník způsobí, že si tyto hodinky zamiluje každá milovnice prémiových doplňků, jakmile otevře dárkovou krabičku. Modelka bude vypadat šíleně v černých saténových šatech a s masivními náušnicemi. Právě včas pro zvláštní příležitosti ve dvou!

Hodinky Versus Versace South Bay

Hodinky ve vánočním stylu - Obaku Lyng Lille

Zde rozhodně nejvíce zaujme barevné provedení ciferníku! Sytě lahvově zelená perleť vypadá naživo prostě šíleně. Pro mnohé je také spojen s vánočním obdobím, vánočním stromkem a vánočními ozdobami. Hodinky Obaku Lyng Lille V247LXGESF jsou nápadem na dárek pro ženu, která potřebuje hodinky do práce nebo na univerzitu. Stejně jako v předchozím případě, i zde se setkáváme s kombinací stříbra a zlata, ovšem v podobě článků na náramku a kontrastního obalu. Je třeba říci, že barevné proporce jsou zde dokonale zachovány. Vše do sebe dokonale zapadá a Obaku vypadá opravdu neobvykle. Je to model vhodný pro každé roční období - v zimě splyne s počasím, v létě doplní lehký styling.

Dárkové hodinky Obaku Lyng Lille

Vintage gold - Tissot pro sváteční ženu

Švýcarská klasika ve vynikajícím designu - to musí být Tissot! Známé a oblíbené hodinky jsou každoročně volbou mužů jako romantický dárek pro přítelkyni k Vánocům. Ženy si značku oblíbily díky její pověsti a viditelnému špičkovému zpracování. Hodinky Tissot PRX T137.210.33.021.00 (T1372103302100 ) ve žlutém zlatě 1N14 vynikají skvělým designem s vintage nádechem a zároveň jsou modelem s ideálními rozměry pro ženu. Pouzdro z nerezové oceli 316L o průměru 35 milimetrů je potaženo PVD vrstvou a jeho minimalistický ciferník je zakončen slunečním paprskem. Hodinky se vyznačují také osvědčenou přesností, kterou zaručuje quartzový strojek ETA F05.115 Swiss Made s indikátorem vybití baterie. Dámské hodinky Tissot jsou luxusním vánočním dárkem pro ženu jakéhokoli věku, ať už se jedná o jakýkoli model.

Zlaté hodinky Tissot

Obdélníková obálka v hodinkách Cluse - ideální dárek do 2500 Kč

Stejně módní a žádané jsou i hodinky s obdélníkovým pouzdrem, které si můžete spojit se slavnou značkou Cartier. Pamatujme, že vánoční dárky pro dívku nemusí stát mnoho, někdy stačí trocha kreativity nebo dobrá rada. Proto je následující návrh do 500 zlotých, který vašeho partnera jistě potěší. Dámské hodinky Cluse Fluette CW11504 kombinují zlatou a černou barvu, přičemž černý kožený řemínek je lemován pečlivou texturou. Minimalistická obálka se silně profilovaným tvarem je zachována v minimalistickém designu, takže celkový vzhled je elegantní a šik. Jedná se o návrh praktického dárku, který bude praktický po celý rok. Za zmínku stojí, že se jedná o známý mechanismus Y120F, který vyžaduje výměnu baterie pouze jednou za tři roky.

Dárkové hodinky Cluse Fluette

Luxus Maserati - krása detailu

Vysoce elegantní návrh značky Maserati bude reprezentativním doplňkem pro dámské ruce. Máme zde skvěle zpracované detaily, především jsou to prvky číselníku s přesnými proporcemi a tvary. Všimněte si ručiček, římských indexů a leštěného číselníku, jehož zlatá barva krásně ladí s dominantní stříbrnou. Ženy si takových detailů všímají a hodinky Maserati Epoca R8853118514 (R8853118504) jistě ocení, líbit se jim bude i tvarovaná korunka a náramek milánského typu. Výhodou je rozhodně vysoká vodotěsnost tohoto modelu, až 10 ATM, která umožňuje koupání s hodinkami na zápěstí.

Dámské hodinky Maserati Epoca

Dárková sada - Swiss Adriatica jako dárek

Švýcarské hodinky Adriatica jsou mezi ženami velmi oblíbené. Vyznačují se nejen elegantním designem, ale především vynikající přesností a dlouhou životností. Vysoká kvalita za relativně nízkou cenu vybízí ke koupi každého, kdo má rád slušné a osvědčené příslušenství. Proto vám nabízíme dokonalou sadu na svátky - hodinky s dalším vyměnitelným řemínkem, Adriatica Fashion Gift Set A3646.9117QGR-SET. Budoucí majitel si může snadno upravit vzhled přístroje, z elegantního modelu v růžovém zlatě na klasické hodinky na koženém řemínku. Poznámka: Adriatica je určena jako dárek pro dívky, které mají rády třpyt! Ciferník zdobený krystaly se na světle krásně třpytí a hodinky jsou tak víceúčelové. Na síťovaném náramku se bude dobře vyjímat na karnevalu, zatímco na řemínku bude společníkem pro každodenní nošení.

Dámské hodinky Adriatica Fashion Gift Set

Hodinky Guess - osvědčená volba pro ženy

Guess je značka, kterou není třeba představovat. Americký styl obsažený v designu této značky si vybírají ženy po celém světě. Je to známka toho, že značka Guess je prostě milována a oceňována, a to nejen oblečení, ale i celá řada šperků a hodinek. Víte, že si váš partner při nakupování vybírá značku? Vyberte si hodinky Guess Aura GW0047L1. Je to skvělý vánoční dárek pro dívky díky jedinečnému designu ciferníku a šperkovým ozdobám. Tmavá perleť ladí s jiskrou, kterou dodávají křišťálové indexy. Mírně skryté, ale rozkošné zdobení obálky ještě více umocňuje wow efekt. Hodinky Guess navíc nabízejí zajímavé funkce včetně časovače dne v týdnu v horní části ciferníku.

Hodinky Guess Aura

Už jste si vybrali vánoční dárek?

Doufáme, že vám výše uvedené návrhy přiblížily výběr dárku pro vaši přítelkyni pod vánoční stromeček. Pokud ne, pak vás srdečně zveme k návštěvě naší nabídky dámských hodinek, včetně hodinek Timex nebo Michael Kors.


Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.