Titan v čisté formě - Boccia Titanium

Boccia Titanium

Titan v čisté formě - Boccia Titanium

Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.

26 července 2022

Boccia je jediná řada hodinek na světě vyrobená výhradně z titanu. Hodinky mají stylový a sofistikovaný design, který si jistě najde své příznivce mezi muži i ženami.

Hypoalergenní a odolné hodinky Boccia Titanium

Modely Boccia Titanium jsou vyvinuty mezinárodními designéry, kterým vděčí za svůj rozmanitý a originální styl. Všechny kousky v kolekci jsou vyrobeny z čistého titanu bez přídavku niklu nebo jiných kovů dráždících pokožku. Titan je neobvyklý materiál, protože je velmi lehký a zároveň pevný. Díky tomu, že je extrémně tvrdý, je velmi obtížné ho poškrábat. I když se na matném nebo kartáčovaném povrchu objeví škrábance, snadno je odstraníte houbičkou na suché čištění nebo modrou tvrdou částí gumy na tužky. Titan je také odolný proti korozi a odolává extrémním teplotám. Pro alergiky na kovy je nejvýznamnější, že čistý titan je hypoalergenní. Proto mohou osoby náchylné k alergickým reakcím nosit Boccia Titanium watches bez obav. Některé modely mají v hodinkách zabudované keramické součásti. I ty jsou naprosto bezpečné a šetrné k pokožce, protože jsou vyrobeny z odolného a inovativního materiálu, který je plně keramický. 

Boccia

Diferencovaný design Boccia Titanium

Díky použitému titanovému materiálu se hodinky Boccia Titanium vyznačují vysokou kvalitou zpracování a designem vytvořeným s ohledem na dlouhou životnost. Modely Boccia Titanium se skvěle hodí jak pro běžný, neformální styl, tak pro formálnější, kancelářské nošení. Dámské a pánské modely hodinek se prezentují jak klasičtějším, tlumeným designem, tak moderním, bohatě barevným a neobvyklým designem podle nejnovějších trendů. 

Hodinky Boccia

Titánová elegance hodinek Boccia Titanium

Titanová řada má typické tvary, kulatý obal a titanový klasický náramek, síťovaný náramek nebo kožený řemínek. Ciferníky hodinek jsou jednoduché a přehledné. Jsou vybaveny lineárními indexy a malými bodovými indexy nebo ve formě malých číslic. 

Boccia Titanium Classic neboli nadčasový styl

Řada Boccia Titanium Classic jsou dámské hodinky, jejichž většinou minimalistické ciferníky jsou někdy doplněny perletí. V této řadě najdete jak klasické kulaté obálky, tak originální obálky oválného tvaru. Na výběr je široká škála kožených řemínků a klasických náramků. 

Boccia Titanium Classic

Spolehlivé hodinky Boccia Titanium Sapphire

Za zmínku stojí řada Boccia Titanium Sapphire, která se samozřejmě vyznačuje tím, že v hodinkách je použito tvrdé safírové sklo chránící ciferník. V této kolekci jsou k dispozici také modely na kožených řemíncích a klasické náramky. 

Boccia Titanium doplní každý styl

V našem obchodě je k dispozici široká nabídka Hodinky Boccia. Různé tvary obálek, mnoho barevných variant kožených řemínků a klasických náramků. Mezi dostupnými variantami si jistě vyberete tu, která nejlépe doplní váš oblíbený styl. Podívejte se na nabídku hodinek Boccia Titanium.


Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.