Stylová elegance a sportovnost v jednom: Junghans Meister Chronoscope

Junghans

Stylová elegance a sportovnost v jednom: Junghans Meister Chronoscope

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

19 února 2024

Značka Junghans se vyznačuje smyslem pro dokonalý styl a pečlivým řemeslným zpracováním, které vytváří hodinky v klasickém stylu. Výrobce představil nový model Meister Chronoscope, který v sobě spojuje tradici, eleganci a sportovní prvky. Díky tomu se tyto sofistikované hodinky hodí pro každou příležitost.

 
  • Společnost Junghans představila nový model Meister Chronoscope. Jedná se o hodinky, které kombinují eleganci se sportovním nádechem.
  • Představují decentní design, jsou vyrobeny z leštěné ušlechtilé oceli a mají pohodlný řemínek ze světle šedé pštrosí kůže.
  • Hodinky jsou vybaveny chronografem a denním počítadlem.
  • Další informace o hodinkách najdete na našem blogu.
 

Elegance se sportovním nádechem v hodinkách Junghans Meister Chronoscope

Hodinky Junghans Meister Chronoscope lze nazvat věčně přítomnými hodinkami. Na jedné straně představují tradici německého výrobce, na straně druhé pokročilé technologie, vynikající design a prvotřídní řemeslné zpracování. Tlumený design dodává hodinkám elegantní charakter, zatímco funkce stopek podtrhuje jejich sportovní nádech. Model má vkusně proporčně řešené pouzdro se štíhlými oušky, podlouhlá tlačítka chronografu a malou, ale pohodlně ovladatelnou korunku.

 

 Chronoskop Junghans Meister

 

Hodinky Junghans mají vypouklý ciferník s kruhovým výsekem, který je vyveden v decentní šedé barvě. Je vybaven totalizátorem chronografu a menším sekundovým subciferníkem. Jsou umístěny v konkávních prohlubních a v tmavší šedé barvě. Model je vybaven štíhlými lineárními indexy a aplikovanými indexy na hodinách 3, 6, 9 a 12. Ručičky jsou navrženy harmonicky, v souladu se zbytkem číselníku. Hodinové a minutové ručičky jsou broušené diamantem a potažené ekologickou bílou fluorescenční vrstvou. Na 3. hodině je umístěn ukazatel dne s datem, který udává den v týdnu a měsíc. Ciferník je chráněn před poškozením vypouklým safírovým sklem s antireflexní úpravou.

 

 Chronoskop Junghans Meister dekiel

 

Hodinky Junghans Meister Chronoscope jsou ukázkou vynikajícího hodinářského zpracování.

Obal hodinek Junghans Meister Chronoscope je vyroben z leštěné ušlechtilé oceli. Na jeho zadní straně se nachází průhledné minerální sklíčko upevněné pěti šroubky, přes které lze pozorovat složitý chod automatického strojku kalibru J880.1 s rezervou chodu 48 hodin. Výjimečnou pozornost věnovanou detailům chronografu dokládají rhodiované části mechanismu, modré šrouby, diamanty broušené na hlavni, přenosu energie a vyvažovacím můstku, stejně jako radiálně broušený rotor a gravírované logo. Elegantní design doplňuje řemínek ze světle šedé pštrosí kůže, který dokonale ladí s barvou číselníku.

 

 Chronoskop Junghans Meister szare tło


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.