Sportovní elegance: hodinky Jacques Lemans UEFA Edition Champions League

Jacques Lemans

Sportovní elegance: hodinky Jacques Lemans UEFA Edition Champions League

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

31 července 2023

Jacques Lemans je švýcarský výrobce se 40 lety zkušeností s výrobou hodinek. Za tuto dobu si výrobce dokázal získat respekt věrných zákazníků po celém světě. Hodinky Jacques Lemans jsou rozmanité a uspokojí nejrůznější vkus nositelů. Nyní jsou na trhu modely věnované Lize mistrů UEFA®.

  • Jacques Lemans představuje nové modely hodinek pro fotbalové fanoušky.
  • Hodinky jsou věnovány Lize mistrů UEFA®.
  • Dva modely jsou již k dispozici v obchodě Hodinkovn.cz, tři nové modely budou brzy k dispozici.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu.

Nová edice Jacques Lemans UEFA vytvořená s ohledem na fotbalové nadšence

V obchodě Hodinkovna.cz jsou již k dispozici dva modely z kolekce hodinek Jacques Lemans UFEA a brzy se řada rozšíří o další tři modely z řady, která jistě osloví milovníky fotbalu a švýcarského hodinářství. Prvním novým modelem jsou hodinky Jacques Lemans UEFA Edition CL-101A. Je vyveden v námořnicky modrém barevném provedení. Měkký kožený řemínek této barvy dokonale koresponduje s ciferníkem a rámečkem ve stejném odstínu. Stupnice tachymetru je umístěna na rámečku. Ciferník doplňují dvě ručičky, lineární indexy, vteřinovka s logem UEFA na 9. hodině a logo Ligy mistrů® v horní části ciferníku. Ciferník je chráněn před poškozením minerálním tvrzeným sklem. Vodotěsnost 10 ATM umožňuje povrchové plavání. Základem hodinek je quartzový strojek.

Jacques Lemans UEFA CL-101B

HodinkyJacques Lemans UEFA Edition CL-101B jsou obdobou předchozího modelu, ale s tím rozdílem, že jsou opatřeny pohodlným náramkem z nerezové oceli, který pohodlně sedí na zápěstí.

Jacques Lemans UEFA CL-101A

Poslední novinkou jsou hodinky Jacques Lemans Chronograph UEFA Edition CL-102A. Má kulaté pouzdro z ušlechtilé oceli s tmavě modrým rámečkem nasazeným na vrcholu. Na obálku navazuje tmavě modrý kožený řemínek. Na tmavě modrém ciferníku jsou tři kontrastní totalizátory stříbrné barvy. Mezi ně patří vteřinová ručička zdobená logem UEFA a chronograf. Kromě toho má model datum měsíce umístěné mezi hodinami 4 a 5. Ciferník kryje tvrzené minerální sklo. Stejně jako předchozí modely jsou hodinky vodotěsné do 10 ATM a pohání je quartzový strojek.

Jacques Lemans UEFA CL-102A

Hodinky Jacques Lemans UCL Edition v obchodě Hodinkovna.cz.

Z modelů, které jsou v současné době k dispozici v obchodě Hodinkovna.cz, je prvním modelem hodinky Jacques Lemans UCL Edition CL-101D. Jedná se o stylově čistý model s kulatým pouzdrem z nerezové oceli, v němž je zasazen bílý ciferník doplněný lineárními indexy a subciferník s tmavě modrou vteřinovou ručičkou s logem Ligy mistrů®. Ciferník je chráněn tvrzeným minerálním sklem. Model je rovněž vybaven tachymetrickou stupnicí na tmavě modrém rámečku. Hodinky Jacques Lemans jsou vybaveny odpovídajícím síťovaným náramkem. Základem celého strojku je quartzový strojek.

Jacques Lemans UCL Edition CL-101D

Druhým modelem, který je v současné době k dispozici na Hodinkovna.cz, je chronograf Jacques Lemans UCL Edition CL-103B. I zde máme co do činění s kulatým pouzdrem a pohodlným síťovaným náramkem, obojí z ušlechtilé oceli stříbrné barvy. Tento model je však bohatší o datumový den a dílčí ciferník s denním časem, chronografem a vteřinovou ručičkou zdobenou fotbalovým míčem. Tmavě modrý ciferník je chráněn tvrzeným minerálním sklem. Na obálce je umístěn stříbrně zbarvený rámeček.

acques Lemans UCL Edition Chronograph CL-103B


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.