Společnosti Tissot a Wilson uvádějí na trh oficiální hodinky pro fanoušky WNBA. Objevte novou kolekci Seastar

Tissot

Společnosti Tissot a Wilson uvádějí na trh oficiální hodinky pro fanoušky WNBA. Objevte novou kolekci Seastar

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

27 května 2024

Na oslavu dynamického rozvoje ženského basketbalu spojily společnosti Tissot a Wilson své síly s profesionální americkou ženskou basketbalovou ligou WNBA a vytvořily dvě speciální edice modelů Seastar, které představují první oficiální kolekci hodinek věnovanou ženské basketbalové lize. Hodinky Tissot Seastar Wilson® WNBA jsou vybaveny ikonickým 40milimetrovým pouzdrem z ušlechtilé oceli. V závislosti na preferencích si můžeme vybrat verzi s černým nebo stříbrným ciferníkem.

  • Značky Tissot a Wilson spojují své síly s profesionální americkou ženskou basketbalovou ligou WNBA.
  • Výsledkem této spolupráce jsou dva modely hodinek dostupné ve verzi s automatickým a quartzovým pohonem.
  • Obě verze jsou k dispozici v obchodě Hodinkovna.cz.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu.

Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition pro ve verzích s automatickým a quartzovým strojkem

Hodinky Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition T120.410.17.011.00 se stříbrným ciferníkem pracují s quartzovým strojkem Renata 371, Swiss Made, a jsou vybaveny indikátorem EOL baterie. Naproti tomu model Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition T120.807.17.051.00 s černým ciferníkem zdobeným slunečním paprskem vybroušeným do provozu je poháněn švýcarským automatickým strojkem ETA C07.111, Powermatic 80 s rezervou chodu 80 hodin a s vyvažovací pružinou Nivachron. Každý model je vybaven otočným rámečkem s 24sekundovou stupnicí, která označuje čas basketbalové akce. To podtrhuje roli značky Tissot jako oficiálního časoměřiče WNBA.

 Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition

Sada Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition se dvěma řemínky vyrobenými z materiálu používaného na míče na zápasy.

Aby se zdůraznil závazek značky Wilson k tomuto sportu, jsou každé hodinky dodávány se dvěma vyměnitelnými řemínky vyrobenými ze stejného prémiového kompozitního materiálu Evo-NXT, který se používá v oficiálním zápasovém míči. Barevné schéma řemínků zahrnuje svěží bílou a klasickou oranžovou barvu s kontrastními nápisy Wilson a WBNA. Systém rychlé výměny řemínků umožňuje bezproblémovou výměnu. Design doplňuje motiv basketbalového míče vyrytý na zadní straně obálky - jak na průhledném skle pouzdra u automatické verze, tak na pouzdře z nerezové oceli u verze quartz.

 Náhrdelník Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition

Hodinky Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition se vyznačují vysokou třídou vodotěsnosti.

Ciferníky hodinek doplňují velké, dobře čitelné bodové a řádkové indexy a ručičky s povrchovou úpravou Super-LumiNova. Na šesté hodině je umístěn ukazatel dne v měsíci. Ciferník je chráněn před poškozením vypouklým safírovým sklem odolným proti poškrábání s oboustrannou antireflexní vrstvou. Hodinky mají šroubovací korunku a šroubovací lunetu, což v kombinaci s vodotěsností 30 ATM umožňuje plavání i potápění s lahví s hodinkami na ruce.

Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition model
Tissot Seastar Wilson WNBA SET Special Edition na zápěstí


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.