Šperky na Silvestra - oslňte svou jiskrou

Zvědavost

Šperky na Silvestra - oslňte svou jiskrou

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

27 prosince 2022

Každý je jiný a každý je svým způsobem jedinečný. Jedna oceňuje minimalismus, druhá se ráda obklopuje krásnými předměty. O čem, nebo spíše o kom, mluvíme? Ta žena! Navzdory rozdílům a dokonce i extrémům je spojuje jedna věc - chtějí zářit! Profesně i soukromě. A co jiskra na Silvestra? V tomto případě se vyplatí postarat se o správné šperky a doprovod. Oslňte s námi, máme pro vás tři osvědčené způsoby.

Náušnice, které rozzáří vaši tvář

Silvestr je tím okamžikem, tím dnem, kdy můžete oslnit. Nezáleží na tom, zda se chystáte na velký ples, útulnou domácí party nebo plánujete večírek doma v pohodlném pyžamu. Záříte kdykoli a kdekoli: ne pro svět, ale pro sebe. Nic nerozzáří vaši tvář tak jako správné náušnice. Těm, kteří dávají přednost malým, těsně přiléhajícím modelům, doporučujeme tyčinky se zapuštěnými krystaly. Ideální jsou dámské náušnice následujících značek: Fossil, Skagen nebo Guess. Pokud chcete zdůraznit svůj krk, zvolte dlouhé, mírně spadlé náušnice. Vypadají nejen žensky, ale také nesmírně elegantně. Modely z nejnovější kolekce Guess jsme si zamilovali. Krásně vypadá také model Sentimental od Emporio Armani. Když zůstaneme u návrhářů, stojí za to podívat se na novinky od Michaela Korse - muže, který ženám dokonale rozumí. Dámské šperky s logem MK vypadají skvěle k večerním šatům i sportovní teplákové soupravě.

dámské náušnice guess ve zlaté barvě z kolekce harmoby

Koktejlový prsten musí mít každá straka.

Některé kousky oblečení nejsou tak úplně nutné, ale stojí za to je mít. Proč? Je součástí konceptu modulárních šatních skříní. Každý kousek se k sobě hodí a bez ohledu na příležitost jej můžete rychle stylizovat. Koktejlový prsten, nebo jaký prsten? Hlavním pravidlem je, že by měl být o něco větší, protože právě na něj se má soustředit pozornost. Ideální jsou větší kameny. Pokud jde o barvy a design, záleží jen na vás. Prsteny Guess jsou pro tuto roli ideální. Pokud nemáte rádi kameny, zvolte perly a model Agnethe od společnosti Skagen. Máte rádi barvy a geometrické tvary? Vyberte si prsteny od společnosti Ostrowski Design. Koktejlový prsten je ideální na Silvestra, ale můžete ho nosit i k malým černým šatům, koktejlovým šatům nebo na večírek v rockerském stylu.

dámský prsten ve zlaté barvě s krystaly leaf collection

Upozorněte na sebe krásným náhrdelníkem

Pokud se chcete zaměřit pouze na jeden šperk, vyberte si náhrdelník. V závislosti na zvoleném modelu se hodí pro hluboké výstřihy i pro vrstvení přes látku. Kratší modely s jemným dekorativním prvkem vypadají elegantně a velmi moderně. Jediné, na co je třeba si dát pozor, je to, že mohou opticky zkrátit krk. V tomto případě si pohrajte s výběrem účesu, abyste opticky zeštíhlili celý vzhled. V nových kolekcích Guess najdete několik fantastických modelů. Podívejte se na kolekce Round Harmony a Sunburst. Dlouhé náhrdelníky vypadají skvěle k poněkud výrazněji vykrojeným outfitům. Pokud se rozhodnete pro menší výstřih, bylo by dobré, aby barva oděvu byla tmavší, aby šperk pěkně vynikl. Co doporučujeme? Okouzlily nás modely značek Fossil, Michael Kors a Skagen. Můžete je nosit na běžné nošení s tričkem i na větší výlety. Pokud máte rádi trochu rockovější doplňky, vyberte si náhrdelníky s mohutným řetízkem. Lze je kombinovat i s halenkou a získat tak elegantní a ženský vzhled.

dámský náhrdelník guess sunburst series

Oslňujte každý den, nejen o svátcích

Jak jsme zmínili na začátku, každá žena je jiná. Ne každý má rád šperky, což je pochopitelné. Pokud si navzdory své averzi vůči třpytkám chcete vzít něco zdobnějšího na doplnění svého vzhledu, zvažte třeba hodinky. Jednoduchý, klasický na řemínku nebo náramku. Nebo třeba zdobený model s klenotnickým povrchem. Dekorativní, elegantní, ale stále dámské hodinky? Co si myslíte? Doporučujeme modely značek Missoni, Versace a Adriatica. Bez ohledu na to, co máte na sobě, jaký je váš styl, nezapomeňte zůstat sami sebou a cokoli děláte nebo nosíte, dělejte to pro sebe!


Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.