Rotomaty a krabičky Leanschi - prémiové příslušenství k hodinkám

Leanschi

Rotomaty a krabičky Leanschi - prémiové příslušenství k hodinkám

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

07 září 2022

Hodinky nejsou vše, co by měl mít pravý sběratel a nositel ve své sbírce. Pokud se o ně snažíte pečovat, pravděpodobně víte, že pouhé čištění nebo kontrola kvality u hodináře nestačí. Stejně důležité jako tyto činnosti je i péče o celkový vzhled a skvělý vzhled, což mimo jiné znamená: správné uchovávání, skladování a ochranu, ať už hodinky uchováváte doma, nebo je převážíte na cestách. Seznamte se se značkou, která splňuje tyto specifické potřeby majitelů hodinek a vytváří ty nejlepší prémiové užitkové produkty.

Leanschi - moderní prémiová třída příslušenství k hodinkám

Značka Leanschi je malá společnost, která se zabývá maloobchodním prodejem, marketingem a především výrobou kvalitního a luxusního příslušenství k hodinkám za dostupné ceny, jako jsou exkluzivní rotomaty, prestižní pouzdra na hodinky nebo praktická cestovní pouzdra. Velké touhy členů zakládajícího týmu, ambice vytvářet nové, autentické a funkční vybavení, stejně jako sen o navrhování krásných a rafinovaných užitečných výrobků, vedly koncem roku 2015 k vypracování podrobného podnikatelského plánu nového podniku. Po dvou letech (konec roku 2017) práce spoluzakladatelů, získávání distribučních a obchodních partnerů se podařilo dosáhnout průlomu. V hodinářském průmyslu a na trhu zakořenila nová značka LEANSCHI & Partners Ltd, oficiálně registrovaná ve Vídni v Rakousku.

Značka Leanschi - prémiové příslušenství k hodinkám

Boxy Leanschi a rotomaty - který výrobek je nejlepší zvolit?

Rotomaty a krabičky Leanschi jsou navrženy tak, aby splňovaly vysoké nároky sběratelů hodinek. Každý produkt je možností pro ty, kteří chtějí mít svou sbírku hodinek v pořádku a zároveň zajistit její bezpečnost a přesnou chůzi. Propracovaný a nadčasový design těchto doplňků zaručuje praktičnost a snadné používání příslušného vybavení. Leanschi je symbolem luxusu a dokonalého stylu, ale především solidního zpracování a dlouhé životnosti. Prémiovou kvalitu potvrzuje částečná ruční výroba, která je svěřena nejlepším odborníkům využívajícím jak nejmodernější technologie, tak tradiční řemeslné techniky.

Značka Leanschi - prémiové příslušenství k hodinkám

Rotomat Leanschi Brown and Ivory pro začínající sběratele

Řada prémiových rotomatů značky Leanschi je mimo jiné navržena tak, aby hodinky a jejich automatické strojky vydržely déle. Zaručuje také efektivnější a lepší fungování jeho chůze. Za zmínku stojí jeden z mnoha výrobků vídeňské společnosti, a to rotomat Leanschi Brown and Ivory WS01-IVO2 s prostorem pro jedny hodinky. To je určeno hlavně těm, kteří mají zatím malou sbírku a teprve ji začínají rozšiřovat. Tento vysoce kvalitní kus je vyroben ze dřeva MDF a vložek z ekokůže. Klasický vintage styl podtrhuje barevná kombinace matné hnědé s odstínem slonové kosti. Model je vybaven 3 režimy natahování - po směru hodinových ručiček, proti směru hodinových ručiček a střídavě, volitelným denním počtem otáček (650-1950) až pro 15 různých kombinací a integrovanými programy "BOOST" pro hodinky s plně vyčerpanou rezervou chodu a "SLEEP". Kromě toho je model Leanschi WS01-IVO2 velmi jednoduchý na obsluhu, protože jej lze napájet bateriemi nebo nabíjet pomocí síťového adaptéru.

Natahovač hodinek Leanschi Brown and Ivory WS01-IVO2

Leanschi Rotomat Black - pečujte o přesnost svých automatických hodinek

Sběratelé automatických hodinek by určitě měli investovat do praktického exkluzivního rotomatu Leanschi Black WM04-BLAK, který umožňuje rychlé natažení čtyř modelů současně. Moderní a sportovní design se vyznačuje dřevěným zpracováním, které je celé čalouněné černou veganskou kůží s oranžovými akcenty. Snadné a rychlé nastavení programů zaručuje LCD displej na horní straně přístroje. Hodinky Leanschi WM04-BLAK jsou zárukou bezpečnosti při ukládání hodinek a zachování přesného chodu jejich mechanických mechanismů. Proto má každý uživatel možnost: zvolit jeden ze tří režimů navíjení (po směru hodinových ručiček, proti směru hodinových ručiček a střídavě), nastavit denní počet otáček (650, 750, 850, 1000 nebo 1950) a využít integrované funkce "SLEEP" a "12 hodin", tj. 12 hodin provozu, 12 hodin přerušení během spánku. Výhodou je také ekologické LED osvětlení, které lze kdykoli vypnout.

Natahovač hodinek Leanschi Black WM04-BLAK

Pouzdro Leanschi Chocolate Brown - vezměte si své oblíbené hodinky na cesty

Krabičky a pouzdra na hodinky jsou praktickým příslušenstvím určeným lidem, kteří si chtějí uspořádat svůj sbírkový prostor a udržovat v něm pořádek na denní bázi i na cestách. Pouzdro Leanschi Chocolate Brown UPO1-CHOC je elegantní prémiový model, který odpovídá současným trendům v oblasti hodinek i mimo ně. Vnější strana je z kvalitní hnědé veganské kůže s béžovým prošíváním, zatímco vnitřní strana je podšitá jemnou flokovou tkaninou, odolným velurovým materiálem. Pouzdro se uzavírá na zip a má prostor pro jedny hodinky, propisky a kreditní karty. V závislosti na vašich potřebách se může stát elegantním cestovním pouzdrem nebo elegantní peněženkou.

Případ Leanschi Chocolate Brown UPO1-CHOC

Leanschi - prémiové příslušenství

Příslušenství k hodinkám Leanschi je třída, luxus, nejlepší dostupné zpracování za atraktivní cenu. Prémiové rotomaty a krabičky Leanschi vnesou do vaší sbírky hodinek řád a pořádek. Vyberte si výrobek, který zajistí delší životnost, bezpečnost a přesnost vašich hodinek. Určitě navštivte náš internetový obchod a prohlédněte si stále se rozšiřující nabídku hodinkových rotátorů, krabiček a pouzder značky Leanschi.


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.