První chytré hodinky pro vaše dítě? Rozhodně Manta Kevin! [RECENZE]

Manta

První chytré hodinky pro vaše dítě? Rozhodně Manta Kevin! [RECENZE]

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

15 června 2023

Výběr správných chytrých hodinek pro vaše dítě nemusí být složitý! Manta Kevin je model, který si jistě ukradne srdce vašeho malého dítěte. Najde se zde i něco pro rodiče? Samozřejmě, že ano! Speciálně pro vás jsme připravili recenze těchto mimořádně zajímavých dětských chytrých hodinek. Užijte si to!

 

Manta Kevin vytvořená s ohledem na nejmenší

Chytré hodinky řady Manta Kevin jsou projektem pro mladé milovníky rozšířených technologií. Výrobek potěší nejen svou funkčností, ale také designem a zpracováním. Velký dotykový displej s rozlišením 240x280 umožňuje pohodlné ovládání mnoha dostupných zařízení. Řemínek vyrobený ze silikonu se pohodlně přizpůsobí malé ruce, aniž by omezoval pohyb nebo tlačil na kůži. Výrobek je vybaven baterií s kapacitou 500 mAh, která umožní dlouhodobé používání bez nutnosti dobíjení. Navíc se chytré hodinky dobře přizpůsobí každodennímu stylingu, což zpestří dětské oblečení! Stupeň vodotěsnosti je IP65, což znamená, že zařízení je chráněno v případě silného deště, se kterým se vaše dítě může setkat během venkovních her.

 

Manta Kevin

 

Vybavení Manta Kevin pro děti

Děti si jistě oblíbí přístup až k 7 různým vestavěným hrám, které se jim budou hodit během nudných deštivých dnů. Možnost uskutečnit prostřednictvím chytrých hodinek videohovor umožní rychlý kontakt s rodinou i přáteli. Vestavěný budík v hodinkách je ideální pro ospalce, kterým se během školního období těžko vstává z postele. Kalkulačka vám umožní pohodlně provést některé výpočty, aniž byste museli hledat telefon. Chytré hodinky jsou poměrně hlasité, ale žádný strach, hlasitost si můžete nastavit podle svých představ.

 

Manta Kevin

 

Funkce Manta Kevin navržené speciálně pro rodiče

Po instalaci aplikace může rodič díky funkci geolokace a vestavěnému modulu GPS rychle zkontrolovat, kde se jeho dítě nachází. Taková možnost vám umožní kontrolovat své dítě bez ohledu na to, kde se nachází. Manta Kevin je kompatibilní s operačním systémem iOS 9.0+ a Android 4.4+, takže ji můžete snadno připojit ke svému chytrému telefonu. A co je ještě lepší, model je vybaven také funkcí geo-fencing. Díky této funkci obdržíte na svůj telefon upozornění v okamžiku, kdy vaše dítě opustí předem určenou tzv. bezpečnou oblast. Model se vstupem pro kartu nanoSIM má navíc vestavěný telefonní seznam, do kterého lze uložit až 15 kontaktních čísel a tři čísla pro případ nouze. Tyto možnosti jsou skvělou volbou pro starostlivé rodiče!

 

Manta Kevin

 

Proč si vybrat chytré hodinky Manta Kevin?

Chytré hodinky Manta Kevin jsou ideální volbou pro první dětské hodinky jako dárek. Tento model zaujme svým tenkým designem a rozsáhlými technologiemi, které se budou líbit nejen batolatům, ale i rodičům. Příslušenství se pěkně drží na zápěstí, navíc je opravdu lehké, váží pouhých 0,04 kg. Nabíjení probíhá bez problémů a kabel pevně drží v zástrčce. Délka řemínku ze silikonu umožňuje dobrovolné nastavení a přizpůsobení prakticky jakékoli velikosti zápěstí.

 

Chytré hodinky Manta Kevin jsou nyní k dispozici na našich webových stránkách!

Pokud jste stejně jako my nadšeni vybavením, které hodinky Manta Kevin nabízejí, podívejte se na naše webové stránky Hodinkovna.cz a přidejte je do nákupního košíku jedním kliknutím! Úsměv na tváři vašeho dítěte je zaručen!


Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.