BABY-G Salor Moon a G-SHOCK Earth, G-Universe, Future. Podívejte se na limitované edice od společnosti Casio

Novinky

BABY-G Salor Moon a G-SHOCK Earth, G-Universe, Future. Podívejte se na limitované edice od společnosti Casio

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

09 března 2023

V tomto krátkém průvodci novinkami Casio najdete nové limitované edice, které možná znáte. Japonská značka již léta čerpá z popkultury, streetwearových symbolů. V nabídce jsou hodinky s originálními potisky. Pokud jste nesledovali nabídku japonské značky nebo hledáte něco opravdu originálního, určitě si prohlédněte čtveřici hodinek z kolekcí BABY-G a G-SHOCK!

  • Dvoje hodinky odkazují na devadesátá léta, jsou to BABY-G Sailor Moon a G-SHOCK G-Universe s postavičkami z někdejší série Master of G.
  • Objevila se také limitovaná edice hodinek s potiskem Země viděné z vesmíru.
  • Pro fanoušky streetwearu a výklenkových módních značek je tu kolaborace G-SHOCK x FUTURE.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu

BABY-G x SAILOR MOON

Čarodějnice z Měsíce je jistě jednou z nejoblíbenějších pohádek mileniálů. Každý, kdo vyrůstal v 90. letech, zná bojovnici Usagi v její charakteristické uniformě a s blonďatými culíky. Je to symbol dětství a popkultury, ke kterému stojí za to se vracet. Pojďme se tedy ponořit do sentimentu s limitovanou edicí BABY-G SAILOR MOON BA-110XSM-2AER. Kouzlo detailů odráží transformační schopnosti, kterými kouzelnice Měsíce disponuje. Na řemínku je potisk atributů Sailor Moon - červených a modrých srdcí, výrazných žlutých hvězd a měsíců. Ty se nacházejí také roztroušené po prvcích ciferníku, včetně speciálně tvarovaných zlatých ručiček. A to není všechno! Když hodinky otočíme, uvidíme na zadní straně pouzdra skvělou rytinu se siluetou hrdinky. Výrobky BABY-G se tradičně vyznačují konstrukcí odolnou proti nárazům. Mezi funkce hodinek Sailor Moon patří: 5 denních budíků, stopky, časovač, světový čas. Celé hodinky jsou zabaleny ve sběratelské plechovce.

Hodinky Baby-G Sailor Moon BA-110XSM-2AER

G-SHOCK Earth. Vytisknout Zemi z pohledu z vesmíru

Každý by se rád podíval na Zemi z vesmíru. Dnes tak může učinit každý z jakéhokoli místa na Zemi, když se podívá na hodinky Casio G-SHOCK Earth Theme GM-110EARTH-1AER z limitované edice. Jedná se o design, který poskytuje zajímavý vizuální zážitek. Ciferník a ocelový rámeček obálky realisticky odrážejí obraz Země. Při pozorném pohledu můžeme vidět obrysy pevniny, oceánů, mraků, a dokonce i družice! Designéři společnosti G-SHOCK vzali barevné schéma vážně. Oceánské hloubky bylo dosaženo nanesením modré iontové vrstvy na ocelové prvky obálky. Víčko zdůrazňuje původ značky Casio - je na něm vyryt obrázek Země při pohledu shora se zachycenou centrální částí Japonska. Jako každé hodinky G-SHOCK i tento model má nárazuvzdornou konstrukci, ukazuje čas, světový čas, má budíky, podsvícení. Analogově-digitální ciferník umožňuje odečítat datum a stopky. Hodinky budou brzy v nabídce našeho obchodu.

Hodinky G-SHOCK Earth GM-110EARTH-1AER

G-SHOCK Universe. Postavy ze staré školy hodinek Master of G.

Fanoušci značky G-SHOCK si nyní mohou pořídit hodinky Casio G-SHOCK G-UNIVERSE DW-5600GU-7ER s potiskem ze staré školy, na kterém jsou vyobrazeny všechny postavy z řady Master of G. Fanoušci série si pravděpodobně pamatují ikonické rytiny na cifernících hodinek, které se staly také symboly speciálních funkcí hodinek. Na hodinkách řady DW-6300 z roku 1993 se objevila fanoušky oblíbená žába z filmu FROGMAN, která měla na zadní straně potápěčské vybavení, protože hodinky disponovaly vybavením příznivým pro potápěče. Dalším příkladem může být krtek z prvních hodinek MUDMAN DW-8400, který se tuneluje pomocí sbíječky. Kočka vyrytá na hodinkách GW-9400 RANGEMAN odkazovala na sulvival účel tohoto modelu (byl vybaven kompasem, barometrem a teploměrem). Nové hodinky kombinující všechny symboly Master of G byly vyrobeny v limitované edici, která bude brzy k dostání v našem obchodě.

Hodinky G-SHOCK G-Universe DW-5600GU-7ER

G-SHOCK x Future pro fanoušky streetwearu

Nejnovější omezení pochází ze spolupráce s francouzskou streetwearovou značkou FUTURE. Základem hodinek G-SHOCK "CasiOak" Futur GA-2100FT-8AER je kolekce Carbon Core Guard s osmihranným obalem. Hodinky představují futuristický styl. Skládá se z průsvitných plastových prvků v odstínech šedé barvy pro monochromatický efekt. Design zdůrazňuje původ módní značky a zahrnuje barvy francouzské vlajky na ukazateli dne v týdnu.

Hodinky G-SHOCK s omezením Země, vesmír, budoucnost


Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.