Nový rok - nové já - novoroční cíle a předsevzetí

Zvědavost

Nový rok - nové já - novoroční cíle a předsevzetí

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

29 prosince 2022

Začátek roku 2023 je vhodnou dobou k zamyšlení nad svým životem a jeho změnami. Jaké sny si splnit? Jaké nové cíle a předsevzetí si stanovit? Co si takhle dopřát a koupit si něco, o čem už dlouho přemýšlíte? Zde je pět návrhů na hodinky, které změní váš pohled na čas v nadcházejícím roce!

 

Novoroční předsevzetí a hodinky

Co si přejete, jaké jsou vaše sny pro tento nový rok? Chcete zlepšit svou pohodu, zapracovat na své pevné vůli, začít sbírat neobvyklé doplňky a vzpomínky, nebo se snad chcete rozhodnout pro nákup designových věcí? V souladu s příslovím "Nový rok - nové já" se vyplatí pořídit si nové hodinky, které vám pomohou splnit novoroční předsevzetí. Zde je několik návrhů, které se jistě hodí.

 

Něco pro sportovce - začátečníky i ty, kteří už trénují déle.

S příchodem nového roku se v každém z nás často rodí sportovní nálada, takže od druhého ledna už často běžíme do posilovny, abychom o týden později vyrazili z domu. Existují však případy, kdy se z novoročního předsevzetí vyklube profesionální sportovec. Pokud chcete překonat své rekordy, stát se šampionem, předstihnout ty, kteří začali dříve, a především mít životní kondici a stálou motivaci ke cvičení, doporučujeme vám funkční, sportovní hodinky, zejména z kolekce Suunto 9 Peak Pro. Je ideální pro nevenkovní sportovní aktivity. Nabízí zcela nové, mnohem pohodlnější rozhraní a nejpřesnější, a mimořádně přesnou technologii GPS. Čím se liší od ostatních multisportovních hodinek? Je mimořádně efektivní, výdrž baterie až 40 hodin v režimu GPS. Při každodenním používání vydrží baterie až 21 dní. Nabíjení zcela vybitého akumulátoru trvá jednu hodinu, zatímco nabíjení po dobu 10 minut umožní desetihodinový trénink. Suunto 9 Peak Pro se vyznačuje mimořádnou odolností, která byla testována podle standardů americké armády. Hodinky jsou odolné vůči vlivům, jako jsou změny tlaku nebo teploty, pády, nárazy, písek, led nebo sůl. Díky vysoké vodotěsnosti až do hloubky 100 metrů se s nimi můžeme potápět, zejména proto, že mají režim šnorchlování. Ať už si vyberete jakýkoli sport, tento model má již na začátku 95 sportovních režimů. Jste připraveni na sportovní úspěchy? Připravit, připravit, spustit!

 
zegarek sportowy marki suunto nowy model 9 peak pro
 

Špičkové hodinky Swiss Made - umělecké dílo na zápěstí

Pro ty, kteří už dlouho chtějí vsadit na pevné hodinky Swiss Made od známé značky s bohatou historií a nápady doporučujeme značku Certina. Hodinky z kolekce DS-8 Lady jsou elegantní kombinací elegance s netradičními detaily, jako jsou krásně zdobené ciferníky a elegantní lesklé indexy. Kromě nepopiratelné vizuální přitažlivosti jsou tyto modely vybaveny quartzovým strojkem ETA Precidrive. Mají certifikaci COSC Chronometr. Obálky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli. Díky safírovému sklu s antireflexní úpravou je ciferník velmi dobře čitelný. Hodinky Certina DS-8 Lady je určen pro dámy, které si cení přesnosti i kvality. Pokud máte rádi elegantní a vznešené předměty, jsou tyto modely určeny právě pro vás!

 
zegarek damski marki certina model ds 8 lady
 

Vyberte si značkové hodinky - investice na dlouhá léta!

Návrhy světových módních domů, tj. nadpozemské kabelky IT módní po desetiletí, značkové brýle a hodinky překypující detaily! Vlastnictví jednoho z těchto předmětů potěší každou ženu a je to také skvělá investice, protože nikdy nezestárne a někdy se jeho hodnota zvyšuje. Není tedy divu, že si mnozí z nás dávají v novém roce za úkol koupit si slušný kousek z módního domu. V naší kompilaci jsme proto nemohli vynechat Versace! Tyto pečlivě vybrané dámské hodinky Versace Virtus VEZ400321,kombinace stříbra se zlatem, která se objevuje v jednom z trendů každé sezóny. Bohaté ornamenty na špičkových modelech značky se dokonale ztotožňují s jejím klíčovým motivem. Číselník je zakončen slunečním výbrusem a dále je zdoben písmenem V, a rámeček a články náramku jsou zdobeny řeckým klíčem. Krásné nuance v podobě korunky, rytina Medusa na zadní straně pouzdra, nebo pečlivé vzorované ručičky zvyšují luxus tohoto modelu a jistě potěší oko každého majitele hodinek Versace.

 
 

Nový koníček - sbírání limitovaných edic hodinek

Pro ty, kteří hledají zajímavý a neobvyklý koníček, stojí za to zvážit sbírání unikátních a jedinečných předmětů. Proč se prostě nerozhodnout sbírat hodinky? Mnozí začali s jedním modelem, který se stal začátkem bohaté sbírky. Vyplatí se sbírat od samého začátku špičkové hodinky jako např. limitované edice hodinek. Pro začátečníky v tomto oboru uvádíme dámské hodinky Adriatica Diamond Automatic Limited Edition A3333.214ZA. Čím vyniká? Jedná se o model s otevřeným srdcem, jehož mechanismus můžete obdivovat skrze půvabné otvory ve tvaru hvězdiček. Krásný ciferník je zdoben perletí, která se v závislosti na světle opalizuje do různých barev. Třpytivé diamanty slouží jako indexy. Hodinky pracují na základě osvědčeného, švýcarského strojku Sellita SW 200 s rezervou chodu 38 hodin. Nespornou výhodou je také safírové sklo, které je mimořádně čiré a odolné.

 
Adriatica Diamond Automatic Limited Edition A3333.214ZA
 

Odklon od vzorů - hodinky s kostrou mezi klasickými modely

Pokud vás vaše sbírka začíná nudit, hledáte inspiraci pro nové hodinky a chcete se odchýlit od standardních designů, které jste si vybrali, pak vám představujeme značku Ciga Design. Tyto hodinky vyžadují chvíli pozornosti, pohled na detaily a celkový design, abyste mohli plně vnímat jejich skrytou krásu a ocenit průkopnický design. Pánské hodinky Ciga Full Hollow Ceramic Skeleton Automatic je model typ skeleton, který umožňuje sledovat chod automatického strojku, prakticky z jakéhokoli úhlu pohledu, k čemuž přispívají i pokyny pro volný prostor. Zajímavou formou je také umístění čtvercového interiéru do kulatého obalu. Takto inovativní design byl oceněn cenou If Design Award 2019 a samotné hodinky vypadají na zápěstí ještě zajímavěji - v závislosti na barvě pleti mohou vypadat úplně jinak. Tento originální model je skvělým nápadem pro inženýry, fanoušky designu, techniky, stavebnictví a architektury. Hodinky Ciga Design rozhodně doporučujeme!

 
značka hodinek ciga full hollow ceramic automatic skeleton
 

Vytrvejte ve svých novoročních předsevzetích!

Vytrvat v plnění novoročních předsevzetí a stanovených cílů může být často obtížným životním momentem, který je třeba překonat. Pokud ji však překonáte a nevzdáte se po prvních týdnech, čeká na vás úžasná odměna v podobě hrdosti a chuti bojovat a také mimořádná sbírka nezapomenutelných zážitků. Naše hodinky vám jistě pomohou získat motivaci a dělat to, co chcete.


Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.