Nový model G-Shock Mudman neohrožený extrémním blátem a prachem

G-SHOCK

Nový model G-Shock Mudman neohrožený extrémním blátem a prachem

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

21 srpna 2023

Hodinky G-SHOCK jsou určeny do náročných podmínek. Výsledkem neustálého zdokonalování konstrukce jsou hodinky specializované na ochranu proti specifickým nebezpečím. Jako například hodinky Frogman, které jsou odolné vůči extrémnímu tlaku vody, Gulfman s titanovými součástkami, které neoxidují ani při působení slané vody, nebo Gausmann, které jsou odolné vůči magnetickému poli. Dnes představujeme nejnovější model řady Mudman odolný vůči bahnu a prachu. Velká tlačítka umožňují snadný přístup k dalším funkcím, a to i v rukavicích.

  • Nový model G-SHOCK Mudmaster se zařadil do exkluzivní kolekce G-SHOCK Master Of G.
  • Hodinky jsou dokonale chráněny proti negativním vlivům, jako je prach a bláto.
  • Model disponuje řadou výkonných funkcí, které vám pomohou fungovat v extrémních podmínkách.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu.

Hodinky G-SHOCK Mudman GW-9500 - výjimečná kvalita a spolehlivost za všech podmínek.

Hodinky G-SHOCK Mudman GW-9500 se díky svým rozsáhlým funkcím a vynikající kvalitě provedení dostaly do exkluzivní kolekce G-Shock Master Of G. Tento model je poměrně velký, měří 56,7 mm x 52,7 mm x 14,8 mm. Přesto díky ergonomickému a promyšlenému designu neomezuje pohyb zápěstí a pohodlně sedí na zápěstí. Vložky mezi řemínkem a obalem poskytují hodinkám dodatečnou ochranu a zabraňují hromadění bláta na těžko přístupných místech. Absence takové ochrany by mohla způsobit nepohodlí a v krajním případě vést k odřeninám nebo pořezání. Obal a řemínek hodinek G-SHOCK Mudman GW-9500 jsou vyrobeny z biomasy, materiálu z přírodních a obnovitelných surovin, jako je ricinový olej nebo kukuřice. Vnitřní jádro obalu využívá technologii Carbon Core Guard , takže jsou použita uhlíková vlákna, která zvyšují pevnost materiálu a snižují jeho hmotnost.

g-shock mudman na zápěstí

Množství dalších funkcí hodinek G-SHOCK Mudman GW-9500

Rozsáhlé doplňkové funkce hodinek G-Shock zajišťuje quartzový mechanismus modulu 3553. Jednou z nejpokročilejších funkcí je Multi Band 6. Jedná se o přijímač rádiového signálu s časovým vzorem, vysílaného ze všech šesti civilních vysílačů umístěných v různých částech světa. Mezi další pokročilé funkce patří trojitý senzor, který podporuje barometr, teploměr, výškoměr, digitální kompas a Tough Solar. Jedná se o systém, který umožňuje napájení hodinek solární energií prostřednictvím fotovoltaických panelů umístěných na ciferníku. Model je také vybaven výkonným systémem podsvícení - Super Illuminator. Díky němu je možné přečíst všechny údaje prezentované na displeji i v úplné tmě.

g-shock mudman v terénu

Zajímavé řešení je použito při konstrukci displeje. Skládá se ze dvou vrstev panelů z tekutých krystalů, které jsou na sobě navrstveny. Díky tomuto řešení je možné zobrazovat čas nebo jakýkoli jiný aktuálně nastavený režim a zároveň indikaci kompasu. To znamená úsporu času a mnohem jednodušší ovládání, což může být v extrémních situacích rozhodující. Jak se na hodinky G-SHOCK sluší, mají hodinky Mudman GW-9500 vodotěsnost 20 ATM, což umožňuje plavání a potápění. Displej je chráněn před zatečením minerálním sklem. Minerální sklo není tak tvrdé jako safírové, ale je pružnější. V důsledku toho se může sklo při silném nárazu poškrábat, ale riziko jeho rozbití a rozlepení pouzdra je mnohem nižší. Zadní strana pouzdra je vyrobena z nerezové oceli a je na ní vyobrazen charakteristický znak řady Mudman, krteček.

tři barevné verze modelu g-shock mudman

Univerzální hodinky G-SHOCK Mudman GW-9500 - ideální na extrémní výpravy

Další funkce zabudované do nových hodinek Mudman GW-9500 zajišťují mimořádnou odolnost proti prachu, špíně a blátu. Je ideálním společníkem pro sportovce a účastníky extrémních expedic kdekoli na světě, stejně jako pro pracovníky nejnáročnějších profesí. Tyto mimořádně odolné hodinky díky své odolnosti a pokročilým funkcím přežijí i v místech, kde by jiné selhaly.


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.