Novinky v Aviatoru: Airacobra GMT a dlouho očekávaný model Moonflight na síťovaném náramku

Aviator

Novinky v Aviatoru: Airacobra GMT a dlouho očekávaný model Moonflight na síťovaném náramku

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

18 července 2023

Aviator je švýcarská značka leteckých hodinek, která je již léta oblíbená mezi leteckými nadšenci. Vyznačují se krásným designem s leteckými odkazy a pokročilými mechanismy. Od roku 2008 je Aviator oficiálním partnerem akrobatického týmu Swift, jehož piloti létají na legendárních letounech MiG 29. Sortiment značky nyní zahrnuje novou nabídku pro dámy - model Moonflight na náramku a hodinky z řady Airacobra GMT.

Aviator Moonlight na síťovaném náramku - hodinky s ukazatelem fáze měsíce - návrh pro dámy

Hodinky Aviator jsou díky tomu, že výrobce dodržuje přísné oficiální požadavky na označení Swiss Made, zárukou odolnosti a přesnosti. Kolekce Moonflight, vytvořená s ohledem na dámy, umně kombinuje styl pánských modelů s ženskými detaily a vytváří tak celek připomínající šperk. Různobarevné ciferníky s komplikací ukazatele měsíční fáze jsou zasazeny do obálky. Mezi modely najdete stříbrné s červeným číselníkem(V.1.33.0.264.5), stříbrné se zeleným číselníkem(V.1.33.0.262.5), stříbrné s černým číselníkem (V.1.33.0.252.5) nebo růžově zlaté se stříbrným číselníkem (V.1.33.2.251.5). Měsíc je vyobrazen leštěným kotoučem, který se objevuje nebo skrývá za perleťovými obláčky. Díky použití tohoto materiálu jsou každé hodinky jedinečné.

Aviator Douglas Moonflight stříbrno-zelený ciferník

Novinkou u tohoto modelu je použití velmi pohodlného síťovaného náramku, který se pohodlně drží na zápěstí a zapíná se klasickou motýlkovou sponou. Délku náramku lze nezávisle nastavit. Kolekce Aviator Moonflight nabízí 2 varianty povrchových úprav pouzder a náramků, všechny modely jsou však vyrobeny z ušlechtilé oceli ve stříbrné nebo růžově zlaté barvě. Ciferníky hodinek jsou kryty safírovým sklem odolným proti poškrábání. Víčka zdobí rytina letadla na pozadí hvězdné oblohy. Základem chodu hodinek je švýcarský strojek Ronda 708 s datumovou komplikací. Vodotěsnost je odhadována na 10 ATM, což umožňuje jejich používání při plavání.

Aviator Douglas Moonflight rose gold červený ciferník

Funkčnost a robustní konstrukce, Aviator Airacobra GMT

Novinkou pro pány jsou hodinky Aviator Airacobra GMT. Jedná se o funkční model s pevnou konstrukcí, který bude skvělou volbou pro milovníky aviatiky. Model má kulaté pouzdro z ušlechtilé oceli 316L s šedou PVD povrchovou úpravou. Obal měří 42,8 mm a je vodotěsný do 10 ATM. Obálka je vybavena jednosměrně otočným rámečkem s minutovou stupnicí. Luneta rovněž podporuje funkci světového času.

Aviator Airacobra GMT zelená

Model Aviator má ocelový náramek s šedou PVD povrchovou úpravou(V.1.37.7.305.5). Náramek má motýlkové zapínání pro pohodlí a bezpečnost při používání. Funkčně bohatý ciferník je chráněn safírovým sklem odolným proti poškrábání. Ciferník je vybaven stupnicí s městy z celého světa. Model je vybaven funkcí 24hodinového druhého časového pásma a světového času, který se ovládá otočným rámečkem. Datum dne v měsíci je umístěno na 3. hodině. Ručičky a indexy jsou pokryty luminiscenční vrstvou Super-LumiNova. Základem modelu je quartzový strojek Ronda.

Aviator Airacobra GMT šedá


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.