Novinka od Delbanu! Reedice vlajkového modelu Recordmaster a barvy inspirované přírodou Rotonda

Novinky

Novinka od Delbanu! Reedice vlajkového modelu Recordmaster a barvy inspirované přírodou Rotonda

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

30 května 2023

Značka Delbana představuje reedici svého vlajkového modelu Recordmaster. Tímto modelem se Delbana vrací k mechanickým hodinkám. Nová řada zahrnuje 6 modelů s ručně natahovaným strojkem. Osvěžený vzhled velmi žádaného modelu Jubilee Recordmaster je obohacen o ještě originálnější detaily. To však nejsou všechny novinky od značky. Model Rotonda byl rozšířen o nové barvy inspirované přírodou pro všechna roční období. Všechny novinky budou brzy k dostání v obchodě Hodinkovna.cz.

  • Delbana představuje první hodinky s ručním nátahem po několika desetiletích.
  • Model Recordmaster, věrný stylu padesátých let, vzdává hold vintage designu.
  • Delbana Rotonda s novými barvami ciferníku inspirovanými přírodou.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu

Návrat ke kořenům - první hodinky Delbana s ručním nátahem po několika desetiletích

Hodinky Recordmaster Mechanical jsou první ručně natahované hodinky Delbany po několika desetiletích. Připomínají dobu, kdy byly náramkové hodinky jedinečně důležité a podněcovaly nositele k hmatatelnému kontaktu s hodinkami. Zážitek z ručního nátahu evokuje jednodušší dobu, aniž by se spoléhal na digitální technologie. Vybrané detaily, jako je absence ukazatele data a tenké 10,8 mm silné pouzdro, dotvářejí jemnou poctu původnímu historickému formátu.

delbana recordmaster

Delbana Recordmaster věrný padesátým letům a vintage stylu

Model zůstal věrný padesátým letům a výročnímu provedení Recordmaster I. Překryté indexy symbolizující hroty šípů a arabské číslice v retro stylu ladí s klasickou nerezovou ocelí nebo PVD povrchovou úpravou ze žlutého zlata. Po obvodu číselníku se nachází minutová stopa obsahující kruhové luminiscenční hodinové značky. Luminiscenční minutová a hodinová ručička a červený hrot šípu vteřinové ručičky spolu s logem Delbana ve vintage stylu vzdávají hold starému designu, aniž by jej ochudily o moderní prvky.

delbana recordmaster

Specifikace hodinek Delbana Recordmaster

Nová kolekce, která je nyní k dispozici s klasickým stříbrným a černým číselníkem a v barvě šampaňského a mědi. Ciferník je zdobený giloší a obklopený černými kruhovými mikročipy. Skrz prosklenou zadní stranu pouzdra je viditelný mechanismusSW210-1 s ručním nátahem, kterýmá 18 jewels a 45hodinovou rezervu chodu. Vzhled doplňuje rafinovaný tvar a ručně vyráběný italský kožený řemínek v hnědé nebo černé barvě. Více než sedmdesát let po uvedení prvního modelu Recordmaster oslavuje tato nová reedice uctívaného modelu Delbany historii současnou silou, přesností a designem.

delbana recordmaster

Nové, přírodou inspirované barvy modelu Delbana Rotonda

Barvy číselníku tohoto modelu byly rozšířeny o módní a sofistikované barvy námořnické modři, zelené, šampaňské a měděné. Nové modely jsou nabízeny na jemných, ručně vyráběných italských kožených řemíncích pro maximální pohodlí, kvalitu a styl. Kolekce Rotonda byla rovněž rozšířena o modely s PVD ze žlutého zlata, které spolu s novými modely z ušlechtilé oceli dodávají kolekci nadčasový a moderní styl. Ciferníky nových modelů jsou opatřeny gilošovaným vzorem, luminiscenčními hodinovými značkami, svítícími minutovými a hodinovými ručičkami a červenou hrotem šipky vteřinové ručičky. Elegantní překryté indexy, arabské číslice a datumovka v rámečku na 3. hodině poskytnou další originální detaily.

delbana rotonda

Cenově dostupný luxus pro začátečníky i zkušené hodinářské nadšence.

Stejně jako původní černé hodinky Rotonda jsou i nové modely poháněny automatickým strojkem podepsaným logem Delbana. Nadčasová kolekce je pokračováním návratu značky k mechanickým hodinkám u příležitosti jejího 90. výročí. Zůstávajíc věrná závazku značky k cenově dostupnému luxusu, byla Rotonda vytvořena tak, aby zpříjemnila a zpřístupnila vynikající řemeslné zpracování hodinek jak začátečníkům, tak zkušeným milovníkům klasického hodinářství. Nové modely Rotonda vzdávají hold dědictví značky Delbana s důrazem na její budoucnost.

delbana rotonda


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.