Nová kolekce pro potápěče Out Of Order - Trecento Swiss Automatic GMT vzdává hold námořním dobrodružstvím

Out Of Order

Nová kolekce pro potápěče Out Of Order - Trecento Swiss Automatic GMT vzdává hold námořním dobrodružstvím

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

25 října 2023

Značka Out Of Order představila novou kolekci potápěčských hodinek. Řada vzdává hold podmořským dobrodružstvím, což je skvěle patrné na designu a detailech hodinek. K dispozici budou tři barevné verze modelů z nejnovější kolekce.

 
  • Značka Out Of Order představuje novou kolekci Trecento Swiss Automatic GMT diver.
  • V řadě jsou k dispozici tři barevné verze, modely jsou vodotěsné do 30 ATM.
  • Hodinky jsou k dostání v obchodě Hodinkovna.cz.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu.
 

Tři sta metrů vodotěsnosti - hodinky Out Of Order z řady Trecento Swiss Automatic GMT nezklamou.

Hodinky Out Of Order z kolekce Trecento jsou modely s pouzdrem o průměru 40 milimetrů a vyznačují se vysokou třídou vodotěsnosti, což naznačuje i samotný název řady - trecento v italštině znamená tři sta a odkazuje na hloubku 300 metrů, do které se lze s hodinkami potápět. Hodinky jsou vybaveny švýcarským 24hodinovým samonatahovacím strojkem Landeron s 25 drahokamy, funkcí GMT a 40hodinovou rezervou chodu. Jeho chod lze obdivovat přes průhledný rámeček umístěný na zadní straně obálky, která je vyrobena z ušlechtilé oceli 316L s povrchovou úpravou IP Gun a závitovým uzávěrem. Kolem proskleného víka je umístěn prstenec v barvě číselníku.

 

Out Of Order Trecento Swiss Automatic GMT neckpiece

 

Funkční design a jedinečné motto hodinek Out Of Order Trecento Swiss Automatic GMT.

Charakteristickým prvkem nové řady je vnitřní kroužek, na kterém je vyrytý nápis v italštině, angličtině a latině, což je motto, na kterém je značka založena: "Fai dei tuoi difetti le tue virtù - Age ut tua vitia fiant tua vis - Let your flaws become your beauty". Ciferníky hodinek jsou kromě ukazatele GMT vybaveny také datumovkou dne v měsíci a před nepříznivými vnějšími vlivy je chrání safírové sklo. Indexy i ručičky jsou potaženy vrstvou Super-LumiNova.

 

Out Of Order Trecento Swiss Automatic GMT ciferník

 

Pozoruhodný proces stárnutí obálky švýcarských automatických GMT hodinek Out Of Order Trecento

Obálky jsou vyrobeny z nerezové oceli 316L a jsou podrobeny patentovanému procesu stárnutí hodinek Out Of Order. Na obálce je nastaven obousměrný rámeček na 120 kliknutí. Výplň lunety je z dvoubarevného hliníku s gravírovanými číslicemi potaženými vrstvou Super-LumiNova. K modelům řady Trecento se hodí robustní náramek ve stylu Oyster vyrobený z ušlechtilé oceli 316L, zestárlý podle patentu Out of Order a vybavený mikronastavitelnou bezpečnostní sponou. Nejnovější řada se skládá ze tří barevných variant: zelené, modré a černé.

 

Out Of Order Trecento Swiss Automatic GMT na zápěstí

 

Nové modely hodinek Out Of Order z řady Trecento Swiss Automatic GMT ve třech barevných provedeních.

Zelený model Out Of Order Trecento Swiss Automatic GMT OOO.001-24.VE má matný strukturovaný ciferník s pískovanou úpravou připomínající písečné mořské dno. Má zelenou barvu, která odkazuje na křišťálově čisté vody. Profil indexů, stejně jako arabské číslice na číselníku a číslice vyryté na obousměrně rotujícím tubusu, jsou potaženy látkou SuperLumiNova C3 pro optimální čitelnost i za zhoršených světelných podmínek. Dalším modelem této řady jsou hodinky Out Of Order Blue Trecento Swiss Automatic GMT OOO.001-24.BL. Jejich ciferník je modrý, což symbolizuje rozlehlost oceánů a fascinující a stejně tak tajemný podmořský svět. Indexy jsou vyvedeny ve stabilizované rzi, která má díky patentovanému procesu Out Of Order evokovat proměnu oceli, když je vystavena procesu rezivění na mořském dně. Posledním modelem řady Trecento je Out Of Order Black Trecento Swiss Automatic GMT OOO.001-24.NE. Jeho ciferník má rovněž pískovanou povrchovou úpravu připomínající mořské dno. Černá barva zase odkazuje na tradiční skafandry, které nosí hlubinní potápěči.

 

Out Of Order Trecento Swiss Automatic GMT superluminova illumination


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.