Módní inspirace. Šperky Chanel

Zvědavost

Módní inspirace. Šperky Chanel

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

28 června 2022

Gabrielle Bonheur Chanel, všem známá jako Coco Chanel, se proslavila po celém světě svým neuvěřitelným talentem. Právě slečně Coco vděčíme za nadčasové oblečení, jako jsou malé černé šaty a oblek. Její začátky nebyly snadné, ale jednou provždy způsobila revoluci v módě a přesvědčila ženy o jejich síle a nezávislosti. Coco Chanel byla nejen vynikající návrhářka, ale měla také fantastický vkus na šperky. Všichni známe jednu z fotografií Coco, na které svůj elegantní a zároveň elegantní design doplňuje klasickými perlami. Její zásluhou vděčíme za módní trendy, které budou vždy aktuální. Stojí za to se tímto slavným francouzským návrhářem nechat inspirovat i nadále? Jaké šperky by si nyní vybrala sama Chanel?

Chanel

Příběh Coco Chanel - od návrhů oblečení po parfémy a šperky

Gabriellino šicí dobrodružství začalo v sirotčinci, kde si jeptišky všimly dívčina talentu. Její díla se zdála být vytvořena nejen precizně, ale také s mimořádnou péčí a pozorností. Už tehdy bylo jasné, že slečna Chanelová má pro to nepředstavitelný talent. Ačkoli se Chanel nikdy nerozhodla vdát, právě muži, kteří podporovali její vývoj, hráli v jejím životě velmi důležitou roli.

Gabrielle ráda vystupovala na jevišti v hostinci, kde často hrála svou píseň " Kdo viděl Coco", díky níž si vysloužila tuto přezdívku. Její cesta designérky nebyla snadná a často se setkávala s nesouhlasnými a kritickými připomínkami, ale vždy si dokázala poradit. Navrhovala a ladila oblečení s vhodnými doplňky, až jednoho dne vytvořila parfém N°5, který se prodává dodnes. Nikdy se neohlédla. Mnozí o slečně Coco říkali, že rozumí ženám budoucnosti, a skutečně tomu tak bylo. Coco Chanel vytvořila slavné módní impérium, které nemá konkurenci.

šperky ve stylu Chanel

Buďte jako Coco: šperky ve stylu Chanel

Šperky ve stylu Chanel nejsou jen o překračování zavedených módních standardů, ale také o eleganci a nadčasovosti. Coco Chanel si cenila porušování norem při výběru oblečení nebo doplňků. Podle Gabrielina vlastního myšlení a touhy být jako ona bychom měli vsadit na zlatou, stříbrnou a černou barvu v různých provedeních. Doplnění prstenu, náramku nebo náušnic jemnými, třpytivými krystaly také zapadne do módního klimatu vytvořeného designérem. Příznivci tohoto stylu si zamilují náramek Emporio Armani Sentimental EG3370221, který má navíc motiv hvězdy. Nesmíme zapomenout ani na proslulé perly, které se v současnosti nosí v různých vzhledech, velikostech a dokonce i množstvích. Fossil Vintage Iconic JF03654791 je náramek, který by jistě nosila sama Gabrielle! Chcete-li být jako Coco Chanel, stačí být sama sebou, doplnit se několika klasickými doplňky a nebát se vyjádřit sama sebe!

Šperky ve stylu Chanel

Podívejte se na šperky dostupné na našich webových stránkách a buďte jako Coco Chanel!

Na našich webových stránkách Hodinkovna.cz najdete také široký výběr různých druhů šperků. Máme mnoho doplňků, jako jsou náušnice, náhrdelníky nebo náramky, které vás jistě potěší. Buďte jako Coco Chanel a nebojte se své oblečení doplnit zajímavými šperky! Neváhejte a navštivte Hodinkovna.cz ještě dnes!


Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.