Limitovaná edice Spinnaker diver pro milovníky oceánů

Spinnaker

Limitovaná edice Spinnaker diver pro milovníky oceánů

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

01 září 2023

Značka Spinnaker oznámila uvedení jedinečné kolekce hodinek, která vznikla ve spolupráci s organizací Marine Conservation Society (MCS). Tato spolupráce probíhá již druhým rokem. Kolekce zahrnuje 3 hodinky, každé v limitovaném počtu 300 kusů. Část výtěžku z prodeje každých hodinek bude věnována organizaci MCS.

  • Společnost Spinnaker představuje kolekci tří limitovaných edic hodinek, které vznikly ve spolupráci s organizací Marine Conservation Society.
  • Na jejich cifernících jsou originální ilustrace MCS - želva, chobotnice a velryba.
  • Hodinky budou brzy k dostání v obchodě Hodinkovna.cz.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu.

Spinnaker Hass Automatic MCS Limited Edition Turtle Green - potápěčské hodinky s unikátním designem, na jehož ciferníku je vyobrazena želva.

Marine Conservation Society je britská nezisková organizace, která spolupracuje s podniky, vládami a komunitami na čištění a ochraně oceánů. Hodinky Spinnaker Hass Automatic MCS Limited Edition Turtle Green SP-5123-11 mají na ciferníku originální ilustraci zelené želvy MCS. Kromě toho je ciferník doplněn o datumový den v měsíci a velké indexy a ručičky potažené technologií Super-LumiNova. Ciferník je chráněn safírovým sklem s antireflexní vrstvou. Na obalu z ušlechtilé oceli je usazen zelený otočný rámeček s časovačem. Model má náramek z ušlechtilé oceli, ale součástí balení je také přídavný zelený látkový řemínek. Díky šroubovací korunce a lunetě a vodotěsnosti 30 ATM se hodinky řadí mezi potápěčské hodinky. Celý strojek vychází z japonského automatického strojku Seiko NH35 nesoucího 24 drahokamů s rezervou chodu 41 hodin.

Spinnaker Hass Automatic MCS Limited Edition Turtle Green

Spinnaker Cahill 300 Calamar Red MSC Limited Edition SET - potápěčské hodinky, které kombinují funkčnost s vintage stylem.

Další model z kolekce, hodinky Spinnaker Cahill 300 Calamar Red MSC Limited Edition SET SP-5125-11, jsou funkční a zároveň stylové potápěčské hodinky. Výrazné linie a promyšlené uspořádání prvků ciferníku dodávají hodinkám nádech vintage stylu, zatímco ciferník je čitelný a dobře navržený. Je na něm vyobrazena originální ilustrace MCS s obří chobotnicí. Ostatní specifikace tohoto modelu jsou stejné jako u dříve diskutovaného modelu Turtle Green. Hodinky se dodávají s přídavným červeným řemínkem.

Spinnaker Cahill 300 Calamar Red MSC Limited Edition SET

Bez ukazatele data, ale s modrou velrybou na ciferníku - Spinnaker Spence 300 Whale Blue MCS Limited Edition SET.

Posledními hodinkami z této řady jsou hodinky Spinnaker Spence 300 Whale Blue MCS Limited Edition SET SP-5124-11, tentokrát s vyobrazením velryby na modrém ciferníku. Na rozdíl od předchozích modelů tento nemá datumový den v měsíci. Je také vybaven jiným mechanismem. Jedná se o japonský automatický strojek Miyota 9039 nesoucí 24 jewels s 42hodinovou rezervou chodu.

Spinnaker Spence 300 Whale Blue MCS Limited Edition SET


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.