Kombinace sportovních a elegantních hodinek – Casio Edifice

Edifice

Kombinace sportovních a elegantních hodinek – Casio Edifice

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

15 prosince 2021

Idea sportovní elegance je v současných módních trendech velmi živá. Do té míry, že ovlivnila i oficiální stylizace, takže dnes pohled na generálního ředitele, kteří k saku nosí sportovní obuv není nijak neobvyklý. Naopak, mnoho zástupců managementu a podnikatelů volí tento styl, aby, řekněme, ukázali svůj lidský přístup v podnikání. Podobná strategie mixu stylů existuje i ve světě hodinek a nejlépe ji reprezentuje značka Casio Edifice.

 

Spojení elegance a sportu – hodinky Casio Edifice

Hodinky Casio Edifice jsou dílem designérů, kteří znají umění propojování různých motivů, a proto spojení dvou odlišných stylů v podobě hodinek Casio Edifice nebylo pro ně nijak problematické. Tyto modely hodinek z jedné strany využívají elegantní povrchovou úpravu klasických hodinek, tedy ocelová pouzdra o něco větších rozměrů a ocelové náramky nebo kožené řemínky (i když existují i ​​modely se silikonovým náramkem). Z druhé strany v každých hodinkách Edifice je ciferník vybaven chronografem, který umožňuje měřit čas na překonání určité vzdálenosti – ať už při tréninku nebo při řízení auta.

 

Zegarek Casio Edifice EFR-564D-1AVUEF

 

Pánské hodinky Casio Edifice pro vyznavače dynamického životního stylu

Pánské hodinky Casio Edifice se skvěle kombinují s jakýmkoli outfitem. Dokonale ladí s obleky, díky způsobu jejich zpracování – ocelová pouzdra se s elegantními outfity kombinují obvykle lépe než z jiných materiálů. I při použití ocelových náramků jsou hodinky Edifice Casio rovněž skvělým doplňkem sportovního outfitu – jejich jedinečný design se dobře hodí v kombinaci s tréninkovým. Samotné oblečení však není důležité oblečením připraveným na trénink. Důležité však není oblečení samotné - každé hodinky Casio Edifice, tak i díky své originální a dynamické barevnosti i vlastnímu uspořádání jednotlivých prvků a textury, jsou velmi dobře zapamatovatelné a vyčnívají od ostatních hodinek. 

 

Zegarek Casio Edifice Adrian Kornacki

 

Které hodinky Casio Edifice byste si měli vybrat?

Mezi četnými modely v kolekci hodinek Casio Edifice jsou samozřejmě jednou ze zajímavějších možností hodinky Casio Edifice Premium Bluetooth Sync, w které se vyznačují vestavěným LCD displejem, solárním mechanisme a možností propojení hodinek s telefonem přes bluetooth. Pokročilé funkce a osobitý design dokonale padnou každému modernímu muži.

 

Zegarki Edifice Premium

 

Další možností, která stojí za zvážení, jsou hodinky Edifice Momentum Bulky Bezel Chrono. Mají tradičnější design, byly také ochuzené o přídavný displej, čímž se ale o něco více přiblížily klasickým modelům. Vynikají však výrazným chronografem umístěným ve spodní části ciferníku a lunetou usnadňující nastavení odpočítávání.

 

Zegarki Edifice Momentum

 

Casio Edifice neboli jedinečné hodinky

Hodinky Casio Edifice jsou tou správnou volbou pro vás, pokud hledáte něco skutečně jedinečného a stylového. Podívejte se, jaké další modely si můžete vybrat – objednejte si jedny z hodinek Edifice ještě dnes a zítra je můžete mít na svém zápěstí.


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.