Hodinky ve stylu Barbie - prohlédněte si výběr nejzajímavějších modelů

Zvědavost

Hodinky ve stylu Barbie - prohlédněte si výběr nejzajímavějších modelů

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

02 srpna 2023

Svět se opět zbláznil do Barbie. To vše díky nejnovějšímu filmu Grety Gerwigové s tímto názvem. V obchodech se začaly objevovat kolekce oblečení nebo doplňků inspirované touto kultovní panenkou. Rozhodli jsme se vyzkoušet, zda si Barbie najde něco pro sebe mezi hodinkami nabízenými v obchodě s hodinkami.

Stručná historie Barbie

Barbie je bezpochyby jednou z ikon masové kultury a nejoblíbenější panenkou na světě. V roce 1958 ji vytvořila americká podnikatelka Ruth Handlerová. K realizaci svého nápadu ji inspirovala návštěva Evropy, během níž se setkala s německou panenkou Bild Lilli, která se vyznačovala postavou zralé ženy. Již o rok později, v roce 1959, Barbie debutovala na americkém veletrhu hraček. Odkud se vzalo její jméno? Barbie je zkratka jména Handlerovy dcery Barbary. Celé jméno panenky zní Barbara Millicent Roberts. Součástí vymyšleného životopisu je i Barbiein přítel Ken, stejně jako její kamarádky a sestry.

Hodinky ve stylu Barbie - jaké hodinky?

V první řadě - růžové. Cukrkandlový, osobitý styl Barbie již přešel do povědomí legend. Díky své filmové premiéře se znovu objevila v ulicích velkých měst a stala se inspirací pro mnoho návrhářů. Jedná se o výrazný šatník kombinovaný se stejně výraznými doplňky. Lesk a půvab v té nejlepší podobě.

Recenze hodinek ve stylu Barbie

Přinášíme vám přehled hodinek, na které by byla pyšná i samotná Barbie. Najdete zde růžové, třpytivé a další zajímavé ozdoby.

Versace Medusa Pop fuchsiové šílenství

Dámské hodinky Versace Medusa Pop VE6G00323 jsou určeny pro milovnice zářivých odstínů růžové. Celkový fuchsiový vzhled zde rozbíjejí zlaté akcenty (spona, tkanička a ručičky). Jak je pro značku Versace typické, nemohly chybět ozdobné motivy v podobě hlavy medúzy a řeckého vzoru. Barbie by si tento model jistě oblékla na kávu s Terezou!

Dámské hodinky Versace Medusa Pop VE6G00323

Zlatý a třpytivý Timex Peyton

Druhým návrhem je jemnější, pudrově růžová verze. Hodinky Timex Peyton TW2V23400 zaujmou na první pohled originálními indexy v podobě jemných květů. Ty jsou, stejně jako obálka a náramek, zachovány v růžovém zlatě. Skvěle se kombinují se světle růžovým ciferníkem. Tento model se skvěle hodí na rande s Kenem. Tento model značky Timex je romantický a decentní.

Dámské hodinky Timex Peyton TW2V23400

Zazařte s hodinkami Paul Rich Heart of the Ocean Pink Rose Gold

Hodinky Paul Rich Heart of the Ocean Pink Rose Gold HE-MR38RGK vynikají originálním zdobením. Světle růžový odstín zde ladí s perleťovým ciferníkem a krystaly, kterými je zdoben rámeček. Soudkovité ocelové pouzdro je kombinováno s pohodlným silikonovým řemínkem. Jedná se o model, se kterým by Barbie dobyla taneční parket na večírku.

Dámské hodinky Paul Rich Heart of the Ocean Pink Rose Gold HE-MR38RGK

Zářivá elegance - Adriatica Fashion

Pro milovníky třpytu jsou ideální volbou dámské hodinky Adriatica Fashion A3787.9113Q, jejichž celý ciferník pokrývají třpytivé křišťálové částečky. Ciferník kontrastuje s obálkou a síťovaným náramkem, na jehož výrobu byla použita ušlechtilá ocel v barvě růžového zlata. Tyto hodinky by Barbie nosila na elegantní vycházky.

Dámské hodinky Adriatica Fashion A3787.9113Q

Kouzlo třpytu v hodinkách Tissot Lovely Square Festive KIT Diamonds

Návrh značky Tissot, hodinky Lovely Square Festive KIT Diamonds model T058.109.17.036.02, osloví milovníky třpytivých doplňků. Součástí sady jsou až 4 třpytivé řemínky v různých barvách. Do čtvercového obalu je vsazen ciferník s dvanácti diamanty, které slouží jako indexy. Podle nálady si Barbie může měnit barvu řemínku a přizpůsobit si model svým potřebám. Řada Tissot Lovely byla inspirována 60. lety 20. století, tedy desetiletím, ve kterém Barbie dobyla trh.

Dámské hodinky Tissot Lovely Square Festive KIT Diamonds T058.109.17.036.02

Přeneste se do světa růžové a třpytivé s hodinkami ve stylu Barbie

Výše uvedené návrhy jsou jen kapkou v moři - růžové a třpytivé je dost pro každého! Prohlédněte si nabídku hodinářství Hodinkovna a vyberte si model na míru svým potřebám.


Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.