Hodinky inspirované vesmírem. Epos North Star a Epos Big Moon

Epos

Hodinky inspirované vesmírem. Epos North Star a Epos Big Moon

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

21 října 2022

Představte si, že ležíte na trávě na mýtině vzdálené několik desítek kilometrů od městských budov. Je bezmračná noc a nad hlavou ti svítí měsíc a miliony třpytivých hvězd. Fascinující krása a nesmírnost vesmíru, který vás přitahuje svým tajemstvím. Kouzlo, které vás může provázet kdykoli. Jakým způsobem? Odpověď je jednoduchá - zvěčnění hvězdné noční oblohy v hodinkách. Objevte špičkové kolekce švýcarských hodinek Epos North Star a Epos Big Moon inspirované vesmírem právě teď!

"Hvězdné" hodinky Epos North Star a Big Moon inspirované vesmírem

Švýcarská značka Epos již po desetiletí vytváří jedinečné, až velkolepé mechanické hodinky, které vynikají svými pokročilými funkcemi. Každý design nové kolekce je promyšlený a odlišný, aby vyhovoval vkusu každého hodinářského nadšence. Nejinak tomu bylo i v případě některých fascinujících a "nadpozemských" sérií, které vyšly z rukou zkušených hodinářů a které se navíc staly celosvětovými bestsellery.

Pánské hodinky Epos Oeuvre d'Art North Star 3439.322.20.16.25

Mistrovská hodinářská díla a pozoruhodný design. Umělecké a řemeslné zpracování v jednom, vybavené nejdokonalejším strojkem Swiss Made z manufaktury Epos - komplikací Epos Big Moon Module s Côtes de Genève a povrchovou úpravou perlage. Objevte tajemství vesmíru obsažené v kolekcích hodinek Epos North Star a Epos Big Moon.

Kolekce Epos Big Moon a hvězdná noc na dosah ruky

Inženýři značky Epos v roce 2018 navrhli jedinečnou luxusní kolekci, která se měla v krátké době stát celosvětovým bestsellerem a začátkem fascinující řady exkluzivních hodinek, což si v té době ani nedokázali představit. Inspirací pro něco velkolepého byla jedna z dřívějších sérií Emotion Blue Sky 3391 z roku 2017. Na jeho základě vznikla řada hodinek Oeuvre D'art Big Moon 3440 s vlastní komplikací fáze měsíce, kterou vyvinuli hodináři společnosti Epos.

Pánské hodinky Epos Oeuvre d'Art Big Moon 3440.322.24.16.25

Hodinky Epos mají vyvolávat pozitivní emoce. A co by mohlo mít takový účinek, když ne váš vlastní kousek nebe, který máte na dosah ruky? Kreativita v hodinářském umění nezná mezí a krásná a poutavá kolekce Epos Oeuvre D'art Big Moon 3440 je toho důkazem. Ústředním prvkem těchto hodinek je podmanivý sluneční ciferník v modré nebo tmavě šedé barvě, stejně jako propracovaný kalendář a zvětšený měsíc.

Pánské hodinky Epos Oeuvre d'Art Big Moon 3440.322.20.16.25

Prestižní a originální hodinky Epos Big Moon Modification jsou založeny na vysoce kvalitním, bohatě zdobeném mechanickém strojku Sellita SW300 / ETA 2892 s automatickým nátahem (v závislosti na typu). Jeho krásnou povrchovou úpravu můžete obdivovat přes prosklené safírové víčko z tvrdého skla. Chronograf je vybaven následujícími funkcemi: fáze měsíce, ukazatel data, den v týdnu a měsíc.

Pánské hodinky Epos Oeuvre d'Art Big Moon 3440.322.20.14.25

To však není vše, protože nejpůsobivějším aspektem je realistický design odkazující na noční oblohu zářící miliony hvězd. Efekt umocňují hvězdy a měsíc, které ve tmě svítí a jsou potaženy luminiscenční směsí Super-LumiNova. Hodinky Epos Oeuvre D'art Big Moon 3440 jsou krásné a čitelné za všech podmínek a zaujmou svým jedinečným a klasickým designem. Nabízí exkluzivní doplněk pro sběratele hodinek i milovníky těchto modelů.

Kolekce Epos North Star - následujte polární hvězdu

Hodinky inspirované vesmírem mají v sobě cosi podmanivého a tajemného. Značka Epos postupně vytváří celý vesmír založený na fascinaci vesmírem a krásou noční oblohy. Právě taková je druhá nejprodávanější kolekce švýcarské manufaktury Epos - hodinky Oeuvre D'art North Star 3439. Tentokrát je jejich poselství trochu jiné.

Pánské hodinky Epos Oeuvre d'Art North Star 3439.322.20.16.25

Polární hvězda zářící na noční obloze už po staletí provází mnoho cestovatelů z celého světa. Stejně jako měsíc jim jeho doprovodné světlo umožnilo najít bezpečnou zemi a úkryt. Jako takový je leitmotivem řady hodinek Epos North Star 3439. Kam tedy dál? Odpověď je jednoduchá. Následujte polární hvězdu.

Hodinky Epos North Star 3439, stejně jako kolekce Big Moon 3440, využívají výrobní komplikace Epos Big Moon Modification. Jedná se o automatický strojek s měsíčními fázemi, vlastní úpravou velkého měsíce a decentralizovaným ukazatelem dne a měsíce. Základem mechanismu je švýcarský automatický strojek Sellita SW300 nebo ETA 2892. Dekorativní ornamenty na mechanismu a rotoru, jako je například složitý perleťový vzor, lze obdivovat přes průhledný kryt pouzdra.

Pánské hodinky Epos Oeuvre d'Art North Star 3439.322.20.16.25

Pánské hodinky Epos Oeuvre d'Art North Star 3439.322.24.16.25

K čemu by takové úpravy mechanismu byly, kdyby nebylo správného nastavení? Mimořádný estetický zážitek přináší výrazný design leštěného modrého ciferníku, který oživuje obrazy spojené s noční oblohou. Ciferník však vyniká něčím jiným - vyobrazením Ursa Minor (Malý medvěd) s nejjasnější hvězdou tohoto souhvězdí uprostřed. Stejně jako na obloze jsou i v North Star 3439 středem pozornosti blikající hvězdy, jasně zářící Měsíc a Polárka. Jejich půvab podtrhují detaily zářící v noci díky luminiscenčnímu povlaku Super-LumiNova.

Hodiny Epos Oeuvre D'art North Star 3439 přitahují pozornost svým luxusním zpracováním po celý den. Tento malý mistrovský kousek ocení opravdoví znalci hodinářského umění. Spojení vysoce kvalitních materiálů s klasickými barvami poskytuje dokonalou rovnováhu mezi nadčasovým, tradičním a rafinovaným charakterem a lehce avantgardním a moderním přístupem k hodinářskému umění.

Pánské hodinky Epos Oeuvre d'Art North Star 3439.322.20.16.30

Kolekce Epos North Star a Big Moon - bestsellery k zakoupení

Hodinky North Star 3439 a Big Moon 3440 švýcarské značky Epos inspirované vesmírem jsou velmi žádanými bestsellery a patří k nejoblíbenějším hodinkám s měsíční fází na trhu. Sofistikovanost, třída a umělecké řemeslné zpracování, ale také nejlepší hodinářská práce a realistické, téměř fascinující zdobení těchto hodinek z nich činí jedinečnou prestižní nabídku pro náročnou klientelu. Vyberte si prestiž a luxus. Rozšiřte svou sbírku o hodinky Epos z kolekce North Star nebo Big Moon inspirované vesmírem!


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.