Hodinky Festina - synonymum dokonalé kombinace klasiky a inovace v tom nejlepším stylu

Festina

Hodinky Festina - synonymum dokonalé kombinace klasiky a inovace v tom nejlepším stylu

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

14 prosince 2023

Hodinky Festina jsou na trhu již více než sto let a jsou synonymem velmi úspěšné kombinace elegance a funkčnosti. Jsou zastoupeny v 90 zemích na 5 kontinentech. Sídlo společnosti je v Barceloně, ale její technické zázemí se nachází ve Švýcarsku.

 
 

Festina - technologické inovace a špičkový design v celosvětovém měřítku

Festina má pobočky ve Francii, Německu, Itálii, Beneluxu, Švýcarsku, Chile, České republice, Polsku a na Slovensku. Výrobce ročně prodá přibližně 50 milionů hodinek. To jsou úctyhodná čísla, která nevznikla náhodou. Značka neustále zavádí technologické inovace, věnuje mimořádnou pozornost designu, přičemž hodinky Festina si zachovávají mimořádně příznivý poměr ceny a kvality.

 

festina po ruce

 

Kapesní hodinky Festina - nadčasový doplněk pro individualisty

Výrobce, sledující trendy a ducha doby, přesto zůstal věrný svému původnímu charakteru, o čemž svědčí jeho moderní a zároveň klasický design. Dokonalým příkladem je model, který patří mezi poslední novinky - Festina Classic F2029/1. Jedná se o jedinečný doplněk, který nás vrací v čase a byl vytvořen pro milovníky nadčasového stylu. Je elegantní a jedinečný díky svému retro designu. Svůj chod zakládá na přesném japonském quartzovém strojku. Bílý ciferník doplňují čitelné arabské číslice v černé barvě. Ve spodní části ciferníku se nachází subciferník se sekundovou ručičkou. Zlaté pouzdro je vyrobeno z PVD tvrzené ušlechtilé oceli. Hodinky jsou ideálním dárkem pro ty, kteří si cení klasiky a chtějí zdůraznit svůj osobitý styl.

 

festina kapsa

 

Švýcarská preciznost a zlatý lesk: premiéra nového modelu Festina Swiss Made

Nedávno měl na trhu premiéru také další zlatý model, rovněž s klasickým designem, i když ne tak vintage jako kapesní hodinky. Model Festina Swiss Made F20038/1 má kulaté pouzdro, které plynule přechází v náramek - tyto prvky jsou vyrobeny ze zlaté ušlechtilé oceli 316L s PVD povlakem. Stříbrný ciferník doplňují 4 zlaté římské a 8 lineárních indexů. Na pozici 3 hodin se nachází datum měsíce. Ve spodní části ciferníku je nápis "Swiss Made", který dokládá, že model je vybaven nejkvalitnějším švýcarským quartzovým strojkem Ronda 705. Ciferník je chráněn před poškozením safírovým sklíčkem, jehož tvrdost se blíží tvrdosti přírodního safíru, a proto je velmi obtížné jej poškrábat. Vodotěsnost modelu ve třídě 10 ATM umožňuje s hodinkami volně plavat, těsnost hodinek dále posiluje šroubovací víčko.

 

estina Swiss Made F20038/1

 

Exkluzivní dámské hodinky Festina Swiss Made - spojení elegance a preciznosti

Neméně stylově zajímavé jsou tentokrát dámské hodinky Festina Swiss Made F20037/2, které rovněž využívají špičkové materiály, jako je ušlechtilá ocel 316L, safírové sklo a strojek Ronda 705, Swiss Made. Náramek modelu je stříbrný a obálka kombinuje stříbrné a růžové zlato. Modrý ciferník zdobí sluneční paprsek, který mu dodává atraktivní a elegantní vzhled. Exkluzivitu hodinek podtrhují krystaly umístěné na deseti indexech. Celek doplňuje datumovka dne v měsíci. Model má šroubovací zadní kryt a vodotěsnost 10 ATM.

 

Festina Swiss Made F20037/2

 

Moderní automatické hodinky pro ženy - elegance v tyrkysovém provedení, to jsou hodinky Festina Swiss Made Capsule Automatic

Mezi nejnovějšími novinkami značky Festina se objevil také dámský automatický model. Model Festina Swiss Made Capsule Automatic F20029/5 je založen na precizním strojku Soprod P024 Newton Family s 25 jewely a 38 hodinovou rezervou chodu. Hodinky zaujmou na první pohled tyrkysovým ciferníkem zdobeným kostkovaným gilošovaným vzorem. Ciferník doplňuje 10 lineárních indexů. Na 12. hodině je umístěna arabská číslice a na 3. hodině datum měsíce. Celé pouzdro je kryto tvrdým safírovým sklem. Obal a náramek jsou vyrobeny z ušlechtilé oceli 316L ve stříbrné barvě.

 

Festina Swiss Made Capsule Automatic F20029/5

Úspěch hodinek Festina na světovém trhu - klasika, která sleduje trendy a technologie

Hodinky Festina jsou spojením elegance a funkčnosti, které si získávají přízeň trhu již více než sto let. Společnost působí na pěti kontinentech a ročně prodá přibližně 50 milionů hodinek. Zaváděním technologických inovací a důrazem na design nabízí značka výrobky za výhodnou cenu. Přestože hodinky Festina sledují trendy, zachovávají si svůj originální, klasický design.


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.