Hodinky Festina Swiss Made poháněné strojem Valjoux 7750

Novinky

Hodinky Festina Swiss Made poháněné strojem Valjoux 7750

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

31 března 2023

Známý a vysoce ceněný strojek Valjoux 7750 v hodinkách Festina? Proč ne! Nová kolekce Festina Swiss Made právě spatřila světlo světa a obsahuje stejné osvědčené a známé pohony: Ronda, ETA nebo výše zmíněný chronograf. Všechny vyrobené podle švýcarských standardů, ztělesňující styl a eleganci, a přitom dostupné za velmi příznivou cenu!

  • Hodinky Festina Swiss Made se strojkem Valjoux 7750 se drží v letenském stylu.
  • Řada Festina Swiss Made zahrnuje také hodinky poháněné strojkem Ronda a ETA M2824.
  • ETA Valjoux 7750 je švýcarský automatický strojek, který používají prestižní značky, např. značky Tissot, Frederique Constant.
  • Další informace o hodinkách naleznete na našem blogu.

Hodinky Festina Swiss Made s automatickými stopkami

Za co milujeme hodinky Festina? Pro její rozmanitost a skvělou reakci na potřeby zákazníků. Tato celosvětová značka nabízí skutečně široký sortiment - od levných módních hodinek až po kolekce s podpisem Swiss Made. Pro skupinu fascinovanou švýcarskou tradicí Festina právě představila kolekci Festina 7750 Valjoux, která zahrnuje 6 nových chronografů poháněných mechanickým samonatahovacím strojkem. Jsou vedeny v leteckém stylu, jak poznáte podle výrazného střihu řemínku a designu číselníku. Nechybí arabské indexy, minutová stupnice, kontrastní ručičky pro rychlou čitelnost, luminiscenční povrchová úprava a snadno uchopitelná boční tlačítka na obálce. Hodinky Festina poháněné strojkem ETA 7750 Valjoux poznáte podle kódu F20150. Na našich webových stránkách najdete různá barevná provedení:

Hodinky Festina Swiss Made modro-hnědé F20150/2

Vše se safírovým sklem, obálkou z nerezové oceli 316L a vodotěsností 10 ATM. V nabídce jsou také hodinky Festina Swiss Made poháněné švýcarským automatickým strojkem ETA M2824, jako sesterská kolekce řady s chronografem. K dispozici jsou všechny hodinky Festina F20151.

Festina Swiss Made zelená F20150/4

Co je to ETA 7750 Valjoux?

ETA 7750 Valjoux je jeden z nejoblíbenějších automatických strojků se stopkami. Každý hodinářský laik jej zná nebo o něm slyšel. Na trhu se objevil již v roce 1973, přežil quartzovou revoluci a dnes je považován za synonymum luxusu. Sáhly po něm špičkové švýcarské značky - Atlantic, Tissot, Davosa, někteří jej používají jako základ pro další úpravy, včetně Frederique Constant nebo Eberhard. Jedná se o spolehlivou nástrahu s kompilací stopek, což u automatických hodinek není vůbec běžná praxe. S chronografem se setkáme především u quartzových hodinek, a to z důvodu nižších výrobních nákladů a větší přesnosti.


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.