Futuristické hodinky. Novinky a návrhy společností Bulova a Ciga Design a Alfex

Zvědavost

Futuristické hodinky. Novinky a návrhy společností Bulova a Ciga Design a Alfex

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

23 září 2022

Slyšeli jste někdy o futuristickém stylu? Každý, kdo se s touto frakcí modernity minul, jistě více než dobře rozumí výrazu "porušování všech pravidel". Futuristický styl je ideální pro ty, kteří mají rádi nekonvenční a rozhodně se odchylující od zavedených norem. Doplňky v tomto stylu nás vracejí do minulosti a potěší nás originálními dekoracemi a funkcemi. Futuristické hodinky nejen přitáhnou pozornost, ale také dodají nový rozměr mnoha kreacím. Chcete se do něj pustit společně s novinkami značky Bulova? Podívejte se na naše návrhy futuristických hodinek a přesvědčte se, že někdy stojí za to porušit pravidla elegance!

Veškerá budoucnost značky Bulova. Nové futuristické hodinky

Sedmdesátá léta připomínají ikonický model značky Bulova, který se konečně dočkal důstojného nástupce! V návaznosti na hlavní téma virtuální reality byl model Computron vytvořen ve spolupráci s firmou D-Cave. Výrazný LED displej odkazuje na svět her a přenese každého majitele do světa budoucnosti. Jedná se o hodinky, které nelze přejít lhostejně. Tento rozhodně netradiční a jedinečný model má černou povrchovou úpravu IP a zelené akcenty, které nelze přehlédnout. Hodinky Bulova Computron D-Cave 98C140 potěší všechny fanoušky virtuálního světa, věřte, že jsou opravdu působivé. A nejen to! Výše zmíněné hodinky Bulova bude možné zakoupit také jako NFT token od společnosti Decentraland. Když už si myslíme, že nic obskurnějšího nelze vymyslet, přicházejí hodinky Bulova Computron D-Cave 98C141. Legendární lichoběžníkové pouzdro, ozdobné lineární vzory a zelený řemínek. Model vydává jasné, ale pro oko velmi příjemné světlo, umožňuje odečítání času ve dvou časových pásmech a ukazuje aktuální datum měsíce. Nevypadá to jako mini robot?

Zegarki Bulova

Futuristický design Ciga - kostry ve vzhledu budoucnosti

Přestože je značka Ciga relativně nová, roste závratným tempem. Což se nám velmi líbí! Tvůrci nepolevují a drží krok se současnými trendy, ne-li je dokonce předbíhají. Kolekce Ciga Design X Series je víc než klasické hodinky, je to hodinářská budoucnost! Úplně odkrytý, úžasně zdobený mechanismus umístěný v hranatém pouzdře je působivý. A pak je tu luminiscenční povrch, díky kterému si model Ciga Design užijete i za tmavé noci. A jak kolem nich projít lhostejně?

Hodinky Ciga Design

Šperky nebo futuristické? Hodinky od společnosti Alfex

Jsou mezi námi ženy, které mají rády netradiční hodinky ve futuristickém stylu? V takovém případě stojí za pozornost zejména značka Alfex. Tato švýcarská manufaktura s mimořádně bohatou tradicí udává trendy ve světě hodinářství. Řada Alfex New Structures jsou modely, které můžete nosit nejen denně, ale i při zvláštních, elegantních událostech. Široké náramky byly vytvořeny mnoha různými, originálními způsoby, aby upoutaly pozornost a zvýraznily váš styling. Pokud chcete být aktuální, jedině s dámskými hodinkami ve futuristickém stylu od společnosti Alfex!

Hodinky Alfex

Přeneste se do budoucnosti s futuristickými hodinkami ještě dnes!

Neváhejte a vyberte si své vysněné hodinky ve futuristickém stylu na našich webových stránkách Hodinkovna.cz nebo v našem stacionárním obchodě. Můžete se stát hlavním hrdinou vlastního filmu budoucnosti s novinkami Bulova nebo svůj výtvor vylepšit neobvyklým doplňkem od Ciga nebo Alfex - volba je na vás!


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.