Fossil je vždy trendy. Nová kolekce na léto pro muže a ženy

Novinky

Fossil je vždy trendy. Nová kolekce na léto pro muže a ženy

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

26 dubna 2023

Pokud hledáte módní hodinky na léto, vyplatí se podívat se na nabídku společnosti Fossil. Kolekce je určena pro muže i ženy. Zahrnuje barevné modely, hodinky v potápěčském stylu i modely, které vyzařují eleganci a šarm. Osloví každého, kdo hledá cenově dostupné hodinky s moderním designem s vintage prvky. Prohlédněte si nejnovější hodinky GMT, nově uvedenou řadu Carlie a barevně bohatou kolekci Fossil FB - 01.

  • Kolekce Fossil pro léto 2023 se rozšířila mimo jiné o hodinky s funkcí GMT, které rozšiřují řadu Blue. Jedná se o vodotěsné modely na náramku nebo řemínku.
  • Dámské modely zahrnují šperky na řetízkovém náramku Fossil Carlie.
  • Řada Fossil FB-01 zahrnuje hodinky v nejmódnějších barvách, včetně purpurové nebo citronové, a také v klasickém bílém a zlatém provedení.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu

Fossil Blue a Fossil Blue GTM. Nové pánské hodinky

V letní sezóně 2023 bude uvedena speciální edice hodinek Fossil Blue GMT. Nová kolekce byla navržena s ohledem na milovníky potápění. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, mají otočný ciferník, pevné fluorescenční ručičky a indexy pro snadnou viditelnost. Výrazný tečkovaný trojúhelník umožňuje rychle najít polohu lunety. Hodinky jsou navíc vodotěsné do 100 metrů a mají vyměnitelné řemínky. V našem obchodě najdete hodinky Fossil na náramku Blue GMT FS5991 a návrh na silikonovém řemínku v mořské barvě Fossil Blue GMT FS5992.

Barvy hodinek Fossil Blue a Fossil Blue GMT 2023

Představeno bylo také pokračování základní kolekce hodinek Fossil Blue, aktualizované o nové barevné provedení. Nejprodávanějším modelem jsou šedé hodinky Fossil Blue FS5994 s kontrastní luminiscencí na indexech a ručičkách. Do nabídky přibyly také hodinky Fossil FS5997 ponechané v červené barvě, bílé hodinky Fossil FS5999 a tmavě modrá verze hodinek Fossil FS5998.

Hodinky Fossil Blue pro muže

Fossil FB - 01. Energické barvy a lesklé detaily.

Letní šílenství značky Fossil s nejnovější kolekcí FB-01 je ideální pro ležérní styling v jemném i výraznějším provedení. Tato zákazníky oblíbená kolekce značky byla aktualizována silikonovými řemínky v působivých barvách. Patří mezi ně hodinky Fossil FB-01 ES5289 v neobvyklé citronové barvě nebo Fossil FB-01 ES5290 v purpurové barvě. Nechyběla ani klasika, včetně bílo-zlatých hodinek Fossil ES5286. Všechny hodinky z kolekce FB - 01 2023 zdobí třpytivé krystaly na místě indexů.

Bílo-zlaté hodinky Fossil FB-01 ES5286 2023

Fossil Carlie pro milovníky jednoduché elegance

Mezi novinkami je také upravená verze nejprodávanějších hodinek Fossil Carlie. Extrémně tenké pouzdro bylo doplněno minimalistickým řetízkovým náramkem s šperky. Velkým plusem je, že články jsou nastavitelné, takže každá zákaznice si bude moci nezávisle přizpůsobit velikost náramku svému zápěstí. V nabídce jsou modely ve zlatém a růžovém zlatě v referencích Fossil Carlie ES5272 a ES5273.

Elegantní zlaté a růžově zlaté hodinky Fossil Carlie ES5272 ES5273

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.