Festina - pro koho jsou hodinky této značky určeny?

Festina

Festina - pro koho jsou hodinky této značky určeny?

Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.

25 ledna 2022

Zimní splín je tady. Krátké dny, málo slunce a teploty pod nulou nám na náladě nemusí zrovna moc přidat. A možná proto je právě teď ta nejvhodnější doba pro koupi nových hodinek přímo ze slunného Španělska. Seznamte se s oceňovanou značkou Festina! Pečlivost při výběru prvotřídních materiálů, rozmanitost stylů a praktickou funkčnost zcela jistě ocení nejeden příznivec hodinářského umění.

 

Festina - objevte tajemství značky!

Počátky značky Festina sahají do roku 1902, kdy ve švýcarském La Chaux-de-Fonds začala výroba hodinek, které měly potěšit každého ctitele hodinářského umění. Dlouhá tradice firmy a její velká obliba vzbudily zájem společnost Lotus. Od 80. let 20. století je značka ve španělských rukou a sídlí v Barceloně, kde se vyrábí nejdražší modely. Kombinace švýcarské pozornosti pro každý detail a španělské invence se skloubily v ucelený a jedinečný celek, který nelze napodobit.

Velmi důležitou součástí aktivit značky Festina je sport. Kvůli popularizaci aktivního životního stylu značka po mnoho let podporuje sportovní akce. Je sponzorem prestižních cyklistických akcí, jako jsou Tour De Pologne, Tour de France nebo Giro d'Italia.

Festina je značka, která si váží každé spolupráce. Ambasadorem značky byl například český hokejový tým HC Pardubice a od roku 2016 také světoznámý skotský herec Gerard Butler.

Festina Gerard Butler

 

Festina – jaké hodinky vybrat?

Hodinky Festina jsou velmi univerzální modely, díky čemuž mohou oslovit každého. Působí však kvůli své univerzálnosti nevýrazně? Rozhodně ne! Zvolte si styl, který vás nejvíce osloví a vybírejte z široké nabídky produktů. Existují sportovní hodinky s mnoha funkcemi i klasické modely, které zaujmou minimalistickým zpracováním a těmi nejlepšími materiály. Volba je na vás!

 

Pánské hodinky Festina – hypoalergenní titan

Chcete klasiku a nejlepší kvalitu zpracování? Festina Titanium Date F20467/1 má všechny tyto vlastnosti. Pouzdro tohoto modelu je vyrobeno z titanu, díky čemuž je ještě odolnější při každodenním používání. Bílý ciferník obsahuje datumovku, luminiscenční ručičky a indexy. Vše je zavěšeno na klasickém, černém řemínku z přírodní kůže. Co víc si přát?

 

Festina Titanium

 

Pánské hodinky Festina s praktickým chronografem

O něco více funkcí najdeme v modelu Festina Chronograph F20339/2. Jsou to hodinky v trochu sportovnějším duchu, ale budou se perfektně hodit i k formálnějším stylizacím. Jaké mají přednost? Datumovku pro dny v měsíci, umístěnou na 3. hodině, a také číselníky chronografu a tachymetru. Tento model se vyrábí v tmavých barvách, proto je velmi univerzální.

 

Festina Chronograph

 

Pánské hodinky Festina pro potápěče

Jste příznivcem vodních sportů, zejména potápění? Festina Diver F20462/3 je pro vás ideální nabídkou. Největší předností tohoto modelu je voděodolnost, jež má hodnotu až do 200 m. To umožňuje plavání nebo potápění bez potápěčského přístroje v trochu větších hloubkách. Hodinky  mají pouzdro z nerezové oceli a gumový pásek, který dokonale padne na zápěstí.

 

Festina Diver

 

Potápěčské hodinky od Festiny

Líbí se vám sportovní hodinky, ale nechcete na ciferníku žádné další subciferníky? Hodinky Festina Diver Sport F20378/3 jsou přesně takové. Mají pouzdro z nerezové oceli a gumová pásek v energetické modré barvě. Na černém ciferníku je pouze užitečné datumovka. Tento model má vysokou voděodolnost 200 m, takže s ním můžete provozovat jakýkoli sport!

 

Hodinky Festina Diver

 

Dámské hodinky Festina s krystaly Swarovski

Hodinky Festina Swarovski F20408/1 jsou skutečným šperkem, který dokonale padne na zápěstí každé ženy. Mají ocelové pouzdro a kožený řemínek zakončený ocelovými nýty. Největší ozdobou tohoto modelu je jeho ciferník pokrytý krystaly Swarovski. Rozzáří tak každý styling!

 

Festina Swarovski

 

Dámské hodinky Festina – třída a elegance

Hledáte něco minimalističtějšího? Festina Boyfriend 20371/2 budou skvělou volbou. Mají pouzdro z nerezové oceli a růžový řemínek z pravé kůže. Růžový ciferník má subtilní ručičky a indexy potažené módním růžovým zlatem. Tyto hodinky jsou půvabným dámským doplňkem, který se hodí na každou příležitost.

 

Festina Boyfriend

 

Dámské hodinky Festina na náramku

Pokud hledáte náramkové hodinky, Festina Boyfriend 20371/2 bude perfektní. Pouzdro i náramek z hypoalergenní oceli mají klasickou, stříbrnou barvu. Díky ní se vyjímá růžový ciferník s indexy v podobě krystalů a římských číslic i užitečný ukazatel datumu umístěný mezi čtvrtou a pátou hodinou. Je to originální model pro sebevědomou ženu.

 

Hodinky Festina Boyfriend

 

Hodinky Festina pro aktivní ženy

Hodinky Festina The Originals Chronograph 20370/3 je konkrétní model ve všech ohledech. Je vyroben v černé a červené barvě, takže přitáhne pozornost. Navíc jde o mužský model, který ale úspěšně poslouží každé ženě při tréninku. Hodinky mají také chronograf, datumovku, luminiscenční ručičky a indexy. Budou dokonalým společníkem pro každou aktivní majitelku!

 

Festina The Original

 

Hodinky Festina – španělská elegance

Nabídka španělských hodinek Festina se neustále rozrůstá. Vyberte si jedny z hodinek této značky pro sebe nebo někoho blízkého ještě dnes a užijte si jedinečné hodinky. Oživte svůj zimní šatník sluncem ze Španělska a navštivte internetový obchod Hodinkovna.cz!


Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.