Davosa - modernost v duchu tradice

Davosa

Davosa - modernost v duchu tradice

Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.

26 srpna 2022

Hodinky se švýcarským rodokmenem se staly synonymem přesnosti a spolehlivosti. Jednou z takových značek je Davosa. Dovedně kombinuje tradiční hodinářské umění s moderním, sofistikovaným designem. Davosa je také dokonalým příkladem značky, která po krizi povstala jako fénix z popela!

davosa pánské hodinky

Davos hodinky - tradice a modernost

Historie a původ Značka Davosa jsou neoddělitelně spjaty s rodinou Haslerů. První hodinky se začaly vyrábět v roce 1861. Společnost založil syn Abela Frederica, jistý Paul. Jeho zásluhou byla založena manufaktura vyrábějící hodinky pod značkou Hasler. Těžké časy, krize a dokonce zhroucení trhu přišly v 70. letech s rozvojem křemenných hnutí. Výroba hodinek Hasler byla ukončena až v 90. letech 20. století. Na pomoc přišel německý distributor Bohle GmbHZ. Továrna Hesler byla obnovena a zahájila výrobu pod novou hlavičkou. Tak se zrodila značka Davosa. Tradice, osvědčené a spolehlivé mechanismy a netradiční, moderní design si vysloužily Hodinky Davosa přízeň zákazníků i odborné veřejnosti.

davosa pánské hodinky

Cíle společnosti Davosa - jedinečnost, spolehlivost, trvanlivost

Portfolio značky Davosa je velmi rozsáhlé. Designéři dbají na to, aby byl každý model svým způsobem výjimečný a jedinečný. Na jedné straně najdete klasické, elegantní modely. Kolekce Classic, Titanium Chronograph nebo Trialmaster osloví znalce klasických hodinek. Druhou tváří značky jsou hodinky pro speciální účely, které jsou podrobovány nejrůznějším testům. Model Argonautic GMT byl v roce 2014 vyslán do stratosféry s Felixem Baumgartnerem. Oba se šťastně vrátili na zem. Hodinky Davosa se ve vzduchu cítí stejně dobře jako pod vodou. Hodinky Argonautic Lumis Chronograf jsou věrným společníkem Nika Lindera, sportovce, potápěče s historií extrémně nebezpečných výkonů. Značka Davosa samozřejmě nezapomíná ani na dámy. Dámské hodinky z kolekce Ladies Grande Diva jsou malá umělecká díla. Zdobí a oslňují jako nejdražší šperky. Vnitřek dámských hodinek je stejně krásný. Špičkové mechanismy jsou zárukou spolehlivosti a charakteristickým znakem značky. Příznivci diamantů jistě ocení kolekci Newton Lady Diamond Automatic. Ty byly rozmístěny kolem ciferníku. Vypadá to nesmírně elegantně.

davosa dámské hodinky

Hodinky Davos - vyrobené s vášní

Vášeň, tradice, dokonalost. Hodinky Davosa jsou vytvářeny s vášní, v duchu tradice a s ohledem na dokonalost. Mezi ně patří například Ternos Proffessional TT GMT. Jedná se o modely, které stoprocentně splní požadavky zkušených potápěčů i vášnivých podvodních dobrodruhů. Vodotěsnost 200 metrů zaručuje ochranu mechanismu při plavání i potápění, a to i ve velkých hloubkách. Konstrukce tohoto modelu je natolik univerzální, že se stejně dobře hodí k obleku i k potápěčské kombinéze. Zajímavá je také kolekce Amaranto. Klasické, elegantní modely na kožených řemíncích. Jsou vybaveny quartzovým strojkem a drahým safírovým sklíčkem. Součástí kolekce jsou stejné hodinky v pánské i dámské verzi. Je to skvělý nápad na dárek například k výročí svatby.

davosa náramek pánské hodinky

Davosa - švýcarská tradice v hodinkách

Existuje celá řada lidí, kteří oceňují Švýcarské hodinky. Davosa se neomezuje pouze na automatické hodinky, ale v její široké nabídce najdete i hodinky s quartzovým strojkem poháněným baterií. Jedna věc zůstává konstantní, a to kvalita. Designéři značky Davosa dbají na to, aby byl každý tah v každých hodinkách dokonale usazen. Když si koupíte dámské hodinky nebo pánské hodinky s logem Davosa, získáte pěkný, moderní a především odolný výrobek. A máte už hodinky z Davosu?


Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.