Co o hodinkách Invicta nevíme?

Invicta

Co o hodinkách Invicta nevíme?

Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.

16 února 2022

Invicta je oblíbená značka po celém světě, jejíž historie začala v roce 1837. Hodinky Invicta se vyznačují originální kombinací elegantního vzhledu a úžasných možností. Už léta jsou velmi oblíbené díky své spolehlivosti a všestrannosti. Hledáte trochu luxusu za přijatelnou cenu? Podívejte se na nabídku hodinek Invicta!

Objevte zajímavosti Invicta

Značka Invicta byla založena v roce 1837 ve Švýcarsku Raphaelem Picardem. V rukou rodiny Picardů zůstala až do quartzové revoluce v 70. letech 20. století. Historie značky je velmi bohatá a plná zajímavých faktů. Jedním z nich je skutečnost, že v roce 1959 objednal předseda Rady obrany SSSR hodinky této značky pro námořní flotilu. Byly označovány jako exkluzivní švýcarské hodinky. V důsledku quartz revoluce rodina Picardů prodala značku americké společnosti, která se rozhodla mírně pozměnit koncept hodinek Invicta tak, aby byly dostupné pro většinu zákazníků. K jejich výrobě se začaly používat automatické strojky a safírová skla, ale kvalita byla stále na nejvyšší úrovni. V roce 2000 Invicta vytvořila vlastní strojky, jejichž výroba probíhala v Technica Swiss Ebauche. Invicta se oficiálně transformovala na Invicta Watch Group v roce 2004. Hodinky Invicta byly opakovaně doceněny kritikou a získaly mnoho ocenění. Jedním z nich je Red Dot Award in Product Design, které společnost získala za model Subaqua NOMA V.

Zegarek Invicta

Které hodinky Invicta vybrat?

Hodinky Invicta jsou dostupné ve velmi širokém sortimentu. Jejich největší předností je spojení jedinečného designu s úžasnou funkčností. Nejoblíbenější řady hodinek Invicta jsou: Pro Diver, Speedway, Angel a Specialty.

Invicta Pro Diver – hodinky pro potápěče

Hodinky Invicta Pro Diver jsou opravdu bestsellerem. Jedná se o hodinky zejména pro potápěče neboť jejich vodotěsnost je od 100 do 300 metrů. Jsou vybaveny šroubovací korunkou, datumovkou dnů v měsíci s lupou a ručičkami a indexy pokrytými vrstvou Tritnite. Jako sportovní hodinky vůbec nevypadají, naopak, jsou elegantní, funkční a na zápěstí vypadají opravdu skvěle. Hodinky z řady Pro Diver jsou dostupné ve stříbrné, černé a zlaté barvě a liší se také povrchovou úpravou, pouzdrem a náramky. Díky tomu je možnost výběru těch nejlepších hodinek velmi velká.

Invicta Pro Diver

Invicta Speedway – hodinky pro náročné

Řada Speedway byla vytvořena pro náročné klienty holdující sportu. Hodinky využívají precizní japonský strojek, chronograf, tachymetr, subciferník s denním časem a luminiscenční ručičky. Stejně jako hodinky řady Pro Diver jsou voděodolné (do 200 metrů). Pravdou je, že Invicta Speedway se skvěle hodí pro sportovce, ale nezklamou ani jako exkluzivní doplněk k elegantní košili. Svou konstrukcí připomínají hodinky pro automobilové nadšence, takže budou výborným dárkem pro každého muže.

 

Invicta Speedway

 

Invicta Angel – dámské stylové hodinky

Invicta Angel je řada elegantních dámských hodinek. Všechny přístupné modely mají náramek z nerezové oceli a v různých barvách – klasické stříbrné a zlaté, a také v unikátním barevném propojení stříbrné a růžové zlaté. Ciferníky některých modelů z této řady byly ozdobeny syntetickými kameny, které stylizacím dodávají lesku. Kvalita zpracování a skvělý vzhled stojí za skvělým hodnocením těchto hodinek. Pokud hledáte hodinky v souladu s aktuálními trendy, které se budou hodit jak k elegantní halence, tak k ležérnímu outfitu – prohlédněte si nabídku hodinek Invicta Angel.

Invicta Angel

Inovativní design hodinek Invicta Speciality

Hodinky z řady Invicta Specialty se vyznačují moderním designem, který obohatí každou stylizaci. Jsou navrženy s ohledem na nejnovější trendy, a proto hodinky této řady osloví každého, kdo se o módu zajímá. Díky použití nejkvalitnějších materiálů a modernímu stylu se staly skutečným prodejním hitem na hodinářském trhu. Výběr dostupných modelů této řady je velmi velký a nabízí mnoho odlišných stylizací. Tato kolekce zahrnuje nejen elegantní hodinky s náramky, ale také ležérní hodinky s řemínky. Díky velkému výběru a vynikající kvalitě jsou mezi zákazníky velmi oblíbené.

Invicta Speciality

Hodinky Invicta – stojí za to?

Hodinky Invicta nabízí skvělou kvalitu za nízkou cenu. Pokud preferujete univerzální, odolné a elegantní hodinky, zajisté se z nabídky vyberete. Pověst této značky se nevzala z ničeho nic a její popularita po celém světě dokazuje, že nabízí opravdu kvalitní produkty. Díky své odolnosti a voděodolnosti vám hodinky Invicta jistě poslouží mnoho let a ušetří vám stres v případě zalití vodou. Když se podíváme na všechny technické aspekty těchto hodinek v porovnání s jejich cenou – je opravdu nízká a popravdě řečeno za takové peníze je těžké najít něco tak dobrého. Velkou výhodou je také široký výběr modelů. Invicta je jednoznačným lídrem ve své cenové kategorii. Díky tomu se mezi svými zákazníky těší velké důvěře a neustále si získává na oblibě. Nabídka této značky jistě stojí za pozornost.

 

Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.