-14%

Zjistěte, zda vám hodinkypadnou do ruky

Watch's visualization

Vyzkoušejte hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Šířka pouzdra 43 mm
Šířka řemínku 22 mm

241884 Pánské hodinky Victorinox Maverick Large 241884 Victorinox Maverick Large

15 235 Kč 13 147 Kč 2 088 Kč levnější Nejnižší cena od 30 dnů před zlevněním: 15 235 Kč Instalments 0%: 15 x 876 Kč
Chcete dostávat oznámení, když je k dispozici?
Vložte svou e-mailovou adresu:
a obdržíte e-mail, pokud je k dispozici
Zaručené dodání do Vánoc
Pohodlné vrácení až do 100 dnů Výrobek můžete vrátit do 100 dnů od data dodání bez udání důvodu! Více informací se dozvíte v části Pohodlné vrácení až do 100 dnů
Objednejte si gravírování do nerezové tabulky zdarma Objednejte si osobní štítek s vyrytím libovolného vzkazu, který bude přidán na obal. Více informací se dozvíte v části Gravírování
Změňte si velikost řemínku (49 Kč) Tento výrobek lze nastavit tak, aby se přizpůsobil vašemu zápěstí. Náramek vám zdarma upravíme na požadovanou velikost zápěstí. Více informací naleznete v části Vhodný náramek
Objednejte dárkové balení Tento produkt můžeme zabalit do elegantní dárkové krabičky. Dostupné možnosti a podmínky služby naleznete v části Dárkové balení.

Detaily Victorinox 241884

Model Victorinox Maverick Large 241884 budou ideální hodinky pro pány, kteří kombinují práci s každodenním tréninkem. Výrobci použili materiály vyznačující se tou nejlepší kvalitou. Na odlití pláště a náramku byla použita nerezová ocel s černou povrchovou úpravou. Analogový ciferník je vybaven indexy a ručičkami svítícími v noci a je chráněn safírovým sklem s trojitou antireflexní vrstvou. Model je navíc vybaven otočným rámečkem s časoměrnou stupnicí. Vodotěsnost 100 metrů umožňuje plavání a potápění v malých hloubkách bez nutnosti sundávat přístroj ze zápěstí. Na výrobek se vztahuje pětiletá záruka a je zabalen v originální krabičce.

Victorinox - špičková kvalita a praktičnost

Victorinox je značka, která se zaměřuje nejen na originální design, ale také na výrobu z nejlepších materiálů na trhu a vybavení svých zařízení rozsáhlými funkcemi. Modely řady Maverick Large jsou ideální nejen pro práci, ale i pro vodní sporty, a to vše díky vysoké voděodolnosti. Model Victorinox 241884 jsou skvěle zpracované hodinky s rozsáhlými funkcemi umístěné v pouzdře z nerezové oceli. Analogový ciferník v černé barvě je vybaven funkcí data dne v měsíci a letního času. Safírové sklíčko s trojitou antireflexní vrstvou je plně čitelné i na ostrém slunci.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradice již více než 130 let

VictorinoxAG je švýcarská rodinná společnost, která je dnes celosvětově proslulá svými legendárními švýcarskými armádními noži, které jsou vyráběny z těch nejkvalitnějších materiálů. Společnost vyrábějící nože založil v roce 1884 Karl Elsner ve vesnici Ibach (v švýcarském kanonu). Byla založena s cílem snížit nezaměstnanost a zabránit masové emigraci. Firma se brzy začala rychle rozrůstat, což mělo vliv na prestiž značky v zemi, a tak - v roce 1891 byla dodána první zásilka nožů švýcarské armádě. To byl přelomový rok, který umožnil vznik kolekce vojenských nožů. Neustálý vývoj společnosti umožnil, aby se stala jedním z předních výrobců nožů na světovém trhu. Dnes se kromě nožů můžeme těšit mimo jiné i na hodinky Victorinox, které v sobě spojují švýcarskou preciznost, spolehlivost a odolnost.

Pánské hodinky Victorinox Maverick

Vynikající design a rozsáhlá funkčnost

Pánské hodinky Victorinox 241884 se skládají z:

  • Kulaté pouzdro a náramek, které jsou vyrobeny z nerezové oceli a potaženy černou barvou.
  • Analogový černý ciferník se zlatými akcenty.
  • Safírové sklíčko odolné proti poškrábání s trojitou antireflexní vrstvou.
  • Ručičky a indexy s luminiscenční vrstvou.
  • Funkce data pro dny v měsíci.
  • Vojenský čas (24hodinový systém).
  • Jednosměrný otočný rámeček.
  • Indikátor vybití baterie.
  • Šroubovací korunka.
  • Šroubovací zadní kryt.
  • Švýcarský quartzový strojeknapájený baterií.

Voděodolnost

Vodotěsnost hodinek byla nastavena na 100 metrů, což umožňuje větší kontakt s vodou, např. při plavání v bazénu nebo potápění v malých hloubkách, aniž by bylo nutné přístroj vyjmout.

Záruka

Na pánské hodinky Victorinox 241884 se vztahuje pětiletázáruka výrobce a jsou zabaleny v originální krabičce. Součástí záruky je také bezplatná výměna baterie během prvního roku používání, ale pouze v případě, že je baterie zcela opotřebovaná (vybitá).

Co je v krabička?

  • 5letá mezinárodní záruka poskytovaná společností Victorinox Swiss Army
  • " Návod k obsluze
  • " Značková krabička Victorinox

Více informací Victorinox 241884

Model 241884
EAN 7630000735850
Značka Victorinox
Typ Pánské
Záruka 5 let
Vodotěsnost 100 metrů
Strojek Quartzový
Materiál pouzdra Nerezová ocel
Šířka pouzdra 43.00 mm
Barva ciferníku Černá
Sklíčko Safírové
Materiál řemínku Nerezová ocel
Barva řemínku Černá
Šířka řemínku 22.00 mm

Recenze o Victorinox Maverick Large 241884

Napište vlastní recenzi
Vase hodnoceni:

Vyjednávání o ceně