-10%

Zjistěte, zda vám hodinkypadnou do ruky

Watch's visualization

Vyzkoušejte hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Šířka pouzdra 43 mm
Šířka řemínku 22 mm

241791 Pánské hodinky Victorinox Maverick Chronograph 241791 Victorinox Maverick Chronograph

Hodnocení zákazníků: 5
16 153 Kč 14 538 Kč 1 615 Kč levnější Nejnižší cena od 30 dnů před zlevněním: 16 153 Kč Instalments 0%: 15 x 969 Kč
Chcete dostávat oznámení, když je k dispozici?
Vložte svou e-mailovou adresu:
a obdržíte e-mail, pokud je k dispozici
Zaručené dodání do Vánoc
Pohodlné vrácení až do 100 dnů Výrobek můžete vrátit do 100 dnů od data dodání bez udání důvodu! Více informací se dozvíte v části Pohodlné vrácení až do 100 dnů
Objednejte si gravírování do nerezové tabulky zdarma Objednejte si osobní štítek s vyrytím libovolného vzkazu, který bude přidán na obal. Více informací se dozvíte v části Gravírování
Změňte si velikost řemínku (49 Kč) Tento výrobek lze nastavit tak, aby se přizpůsobil vašemu zápěstí. Náramek vám zdarma upravíme na požadovanou velikost zápěstí. Více informací naleznete v části Vhodný náramek
Objednejte dárkové balení Tento produkt můžeme zabalit do elegantní dárkové krabičky. Dostupné možnosti a podmínky služby naleznete v části Dárkové balení.

Detaily Victorinox 241791

Elegantní hodinky Victorinox Maverick Chronograph 241791 jsou ideálními hodinkami pro muže - ať už na běžné nošení, nebo k vážnějšímu oblečení. Na výrobu obálky byla použita vysoce kvalitní nerezová ocel. Na tmavě modrém ciferníku se nachází datumovka měsíce a dne v měsíci. Hodinky Maverick Chronograph 241791 mají navíc jednosměrně otočný ciferník s funkcí chronografu a tachymetru. Ciferník je chráněn safírovým sklem s trojitou antireflexní vrstvou. Pro pohodlí nositele je náramek vyroben z ušlechtilé oceli. O chod hodinek se stará švýcarský quartzový strojek, který zaručuje spolehlivost. Vodotěsnost hodinek ve třídě 10 ATM chrání před většími vodními tříštěmi. Švýcarská kvalita na vysoké úrovni jde ruku v ruce s elegantním a klasickým stylem hodinek, které jsou ideální pro nejednoho muže.

Victorinox - nejvyšší kvalita a praktičnost

HodinkyVictorinox Maverick Chronograph 241791 jsou hodinky, které se hodí pro každého muže s aktivním životním stylem. Hodinky jsou vybaveny chronografem a vodotěsností 100, takže se osvědčí v mnoha různých situacích. Tento model se skvěle hodí i pro muže, kterým záleží také na elegantním vzhledu přístroje. Model se skládá z kulatého pouzdra a náramku, které jsou vyrobeny z ušlechtilé oceli ve stříbrno-zlaté barvě. Analogový modrý ciferník byl navržen tak, aby byly hodiny čitelné za všech podmínek - na ručičky a indexy byla použita sloučenina Super-LumiNova. Mezi další přednosti tohoto modelu patří tachymetr, datumovka, otočný rámeček, šroubovací zadní kryt a ochrana korunky.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradice již více než 130 let

Victorinox AG je švýcarská rodinná společnost, která je dnes celosvětově proslulá svými legendárnímišvýcarskými armádními noži, které jsou vyráběny z těch nejkvalitnějších materiálů. Společnost vyrábějící nože byla založena v roce 1884 Karlem Elsnerem ve vesnici Ibach (ve švýcarském kánonu). Byla založena s cílem snížit nezaměstnanost a zabránit masové emigraci. Firma se brzy začala rychle rozrůstat, což mělo vliv na prestiž značky v zemi, a tak - v roce 1891 byla dodána první zásilka nožů švýcarské armádě. To byl přelomový rok, který umožnil vznik kolekce vojenských nožů. Neustálý vývoj společnosti umožnil, aby se stala jedním z předních výrobců nožů na světovém trhu. Dnes se kromě nožů můžeme těšit mimo jiné i na hodinky Victorinox, které v sobě spojují švýcarskou preciznost, spolehlivost a odolnost.

Victorinox Maverick Chronograph 241791

Vynikající design a široká funkčnost

Pánské hodinky Victorinox Maverick Chronograph 241791 se skládají z:

  • Švýcarský quartzový strojek Ronda 5030.D, který je poháněn baterií.
  • Kulaté pouzdro a náramek z ušlechtilé oceli ve stříbrno-zlaté barvě.
  • Analogový, tmavě modrý ciferník.
  • Safírové sklíčko odolné proti poškrábání s trojitou antireflexní vrstvou.
  • Funkcedata na 6. hodině.
  • Ručičky a indexy potažené vrstvou Super-LumiNova.
  • Chronograf.
  • Tachymetr.
  • Šroubovací zadní kryt.
  • Otočný rámeček.

Voděodolnost

Vodotěsnost hodinek byla nastavena na 100 metrů, což umožňuje větší kontakt s vodou, např. při plavání v bazénu nebo potápění v malých hloubkách, aniž by bylo nutné přístroj vyjmout.

Záruka

Na pánské hodinky Victorinox Maverick Chronograph 241791 se vztahujepětiletá záruka výrobce a jsou zabaleny v originální krabičce. Součástí záruky je také bezplatná výměna baterie během prvního roku používání, ale pouze v případě, že je baterie zcela opotřebovaná (vybitá).

victorinox box

Co je v krabička?

  • 5letá mezinárodní záruka poskytovaná společností Victorinox Swiss Army
  • " Návod k obsluze
  • " Značková krabička Victorinox

Více informací Victorinox 241791

Model 241791
EAN 7630000726643
Značka Victorinox
Typ Pánské
Záruka 5 let
Vodotěsnost 100 metrů
Strojek Quartzový
Materiál pouzdra Nerezová ocel
Šířka pouzdra 43.00 mm
Barva ciferníku Námořnická modrá
Sklíčko Safírové
Materiál řemínku Nerezová ocel
Barva řemínku Stříbro-Zlato
Šířka řemínku 22.00 mm

Recenze o Victorinox Maverick Chronograph 241791 (1)

Hodnocení zákazníků: 5
Napište vlastní recenzi
Vase hodnoceni:
  1. 26.03.20
    100%
    Doporučuji, pohodlné, elegantní. Můžete se pochlubit, velmi přesné. Bratr mi doporučil tuto firmu, rozhodla jsem se to risknout a nelituji.
    Filip Ověřený zákazník
    Tato recenze je pro vás užitečná.

Vyjednávání o ceně