-14%

Zjistěte, zda vám hodinkypadnou do ruky

Watch's visualization

Vyzkoušejte hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Šířka pouzdra 43 mm
Šířka řemínku 21 mm

241726 Pánské hodinky Victorinox I.N.O.X. Paracord 241726 Victorinox I.N.O.X. Paracord

15 235 Kč 13 147 Kč 2 088 Kč levnější Nejnižší cena od 30 dnů před zlevněním: 15 235 Kč Instalments 0%: 15 x 876 Kč
Layer 1
Doprava zdarma
Objednejte během 0h 00m 00s, obdržíte
Zaručené dodání do Vánoc
Pohodlné vrácení až do 100 dnů Výrobek můžete vrátit do 100 dnů od data dodání bez udání důvodu! Více informací se dozvíte v části Pohodlné vrácení až do 100 dnů
Objednejte si gravírování do nerezové tabulky zdarma Objednejte si osobní štítek s vyrytím libovolného vzkazu, který bude přidán na obal. Více informací se dozvíte v části Gravírování
Objednejte dárkové balení Tento produkt můžeme zabalit do elegantní dárkové krabičky. Dostupné možnosti a podmínky služby naleznete v části Dárkové balení.

Detaily Victorinox 241726

Značka Victorinox dbá na maximální přesnost při výrobě každých hodinek. Model Victorinox I.N.O.X. Paracord 241726 je zárukou nejvyšší kvality, což potvrzuje i 130 extrémních testů odolnosti, kterými přístroj prošel. Přesný chod zajišťuje švýcarský quartzový strojek Ronda 715 poháněný baterií. Kulatý obal je odlit z vysoce kvalitní nerezové oceli (316L) a je zavěšen na inovativním řemínku z padákové šňůry. Černý ciferník je opatřen indexy a ručičkami s luminiscenční vrstvou pro plnou čitelnost ve tmě. Intenzivní sluneční světlo zachraňuje safírové sklo s trojitou antireflexní vrstvou, která minimalizuje intenzitu odraženého světla. Vodotěsnost 200 metrů umožňuje plavání a potápění bez možnosti vniknutí vody dovnitř hodinek. Na výrobek je poskytována pětiletá záruka a je zabalen v originální krabičce s chráničem kompasu uvnitř.

Victorinox - špičková kvalita a praktičnost

Pánské hodinky Victorinox I.N.O.X. Paracord 241726 je řešením pro každého, kdo ocení špičkové švýcarské zpracování v kombinaci s extrémní přesností. Je kombinací síly, robustnosti, odvahy a bystrého postřehu, které vyjadřují: Stříbrné pouzdro, černý řemínek z ručně tkaného materiálu paracord a safírové sklo s trojitou antireflexní vrstvou. Ciferník byl vybaven ukazatelem dne v měsíci s datem. Vodotěsnost 200 metrů znamená, že majitel tohoto modelu může s hodinkami na zápěstí plavat a potápět se. Jedná se o model, který mužům umožňuje odhalit v sobě pravého bojovníka.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradice již více než 130 let

Victorinox AG je švýcarská rodinná společnost, která je dnes celosvětově známá díky svému legendárnímu švýcarskému armádnímu noži, který je vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů. Společnost vyrábějící nože založil v roce 1884 Karl Elsner ve vesnici Ibach (ve švýcarském kanonu). Byla založena s cílem snížit nezaměstnanost a zabránit masové emigraci. Firma se brzy začala rychle rozrůstat, což mělo vliv na prestiž značky v zemi, a tak - v roce 1891 byla dodána první zásilka nožů švýcarské armádě. To byl přelomový rok, který umožnil vznik kolekce vojenských nožů. Neustálý vývoj společnosti umožnil, aby se stala jedním z předních výrobců nožů na světovém trhu. Dnes se kromě nožů můžeme těšit mimo jiné i na hodinky Victorinox, které v sobě spojují švýcarskou preciznost, spolehlivost a odolnost.

Pánské hodinky Victorinox I.N.O.X. Paracord

Vynikající design a nejlepší materiály

Pánské hodinky Victorinox I.N.O.X. Paracord 241726 mají řadu funkcí, jako např:

  • quartzový strojek napájený baterií.
  • Obal ze stříbrné nerezové oceli 316L.
  • Textilní řemínek z paracordu (vyrobený z padákové šňůry) v černé barvě.
  • Safírové sklíčko s trojitou antireflexní vrstvou, které pokrývá ciferník - extrémně odolné proti poškrábání a rozbití.
  • Černý analogový ciferník.
  • Funkce data se dnem v měsíci umístěná mezi 4. a 5. hodinou.
  • Šroubovací korunka.
  • Šroubovací zadní kryt.
  • Indikátor vybití baterie.

Vodotěsnost .

Vodotěsnost je nastavena na 20 ATM a zajišťuje bezpečný kontakt s vodou bez obav ze zaplavení při plavání nebo potápění.

Záruka

Pánské hodinky Victorinox I.N.O.X. Paracord 241726 jsou zabaleny v originální krabičce a je na ně poskytována pětiletá záruka. Záruka zahrnuje také bezplatnou výměnu baterie během prvního roku používání, ale pouze v případě, že je baterie zcela opotřebovaná (vybitá).

Co je v krabička?

  • 5letá mezinárodní záruka poskytovaná společností Victorinox Swiss Army
  • " Návod k obsluze
  • " Značková krabička Victorinox

Více informací Victorinox 241726

Model 241726
EAN 7630000721082
Značka Victorinox
Typ Pánské
Záruka 5 let
Vodotěsnost 200 metrů
Strojek Quartzový
Materiál pouzdra Nerezová ocel
Šířka pouzdra 43.00 mm
Tloušťka pouzdra 13.60 mm
Barva ciferníku Černá
Sklíčko Safírové
Materiál řemínku Paracord
Barva řemínku Černá
Šířka řemínku 21.00 mm

Recenze o Victorinox I.N.O.X. Paracord 241726

Napište vlastní recenzi
Vase hodnoceni:

Vyjednávání o ceně