Zjistěte, zda vám hodinkypadnou do ruky

Watch's visualization

Vyzkoušejte hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Šířka pouzdra 42 mm
Šířka řemínku 21 mm

241854 Pánské hodinky Victorinox FieldForce Chronograph 241854 Victorinox FieldForce Chronograph

Skladem - ihned k odeslání
Layer 1
Doprava zdarma
Objednejte během 0h 00m 00s, obdržíte
Zaručené dodání do Vánoc
Pohodlné vrácení až do 100 dnů Výrobek můžete vrátit do 100 dnů od data dodání bez udání důvodu! Více informací se dozvíte v části Pohodlné vrácení až do 100 dnů
Objednejte si gravírování do nerezové tabulky zdarma Objednejte si osobní štítek s vyrytím libovolného vzkazu, který bude přidán na obal. Více informací se dozvíte v části Gravírování
Objednejte dárkové balení Tento produkt můžeme zabalit do elegantní dárkové krabičky. Dostupné možnosti a podmínky služby naleznete v části Dárkové balení.

Detaily Victorinox 241854

Hodinky Victorinox FieldForce Chronograph 241854 jsou dobře navržené pánské hodinky, které nejen doplní pracovní styl, ale také dobře poslouží při tréninku. Výrobci model vybavili řadou vymožeností, mezi které patří chronograf, tachymetr, datumovka s vyznačeným dnem v měsíci nebo v noci svítící ručičky a indexy. Konstrukce přístroje se skládá z koženého řemínku bronzové barvy, modrého ciferníku, safírového skla s trojnásobnou antireflexí a ocelového obalu, v němž je ukryt švýcarský quartzový strojek. Vodotěsnost 100 metrů umožňuje plavání a potápění bez akvalungu. Na výrobek se vztahuje pětiletá záruka a je zabalen v originální krabičce.

Victorinox - nejvyšší kvalita a praktičnost

Pánské hodinky Victorinox FieldForce Chronograph 241854 se skládají z pouzdra z nerezové oceli, hnědého koženého řemínku a analogového ciferníku se snadno čitelnými ručičkami a indexy svítícími ve tmě. Jedním z prvků, které činí model jedinečným, je safírové sklíčko s trojitou antireflexní vrstvou. Díky tomu nečiní čtení času v různých podmínkách žádné problémy. O spolehlivý chod hodinek se stará švýcarský quartzový strojek Ronda 5030.D s praktickým chronografem a funkcí data.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradice již více než 130 let

Victorinox AG je švýcarská rodinná společnost, která je dnes celosvětově známá díky legendárnímušvýcarskému armádnímu noži, který je vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů. Společnost vyrábějící nože založil v roce 1884 Karl Elsner ve vesnici Ibach (v švýcarském kánonu). Byla založena s cílem snížit nezaměstnanost a zabránit masové emigraci. Firma se brzy začala rychle rozrůstat, což mělo vliv na prestiž značky v zemi, a tak - v roce 1891 byla dodána první zásilka nožů švýcarské armádě. To byl přelomový rok, který umožnil vznik kolekce vojenských nožů. Neustálý vývoj společnosti umožnil, aby se stala jedním z předních výrobců nožů na světovém trhu. Dnes se kromě nožů můžeme těšit mimo jiné i na hodinky Victorinox, které v sobě spojují švýcarskou preciznost, spolehlivost a odolnost.

ictorinox FieldForce Chronograph 241854

Vynikající design a nejlepší materiály

Pánské hodinky Victorinox FieldForce 241854 se skládají z:

  • Obal z vysoce kvalitní nerezové oceli (316L).
  • Hnědého koženého řemínku s bílým prošíváním.
  • Analogový tmavě modrý ciferník s indexy v podobě arabských číslic, s vysokou průhledností.
  • Safírové sklíčko s trojitou antireflexní vrstvou, extrémně odolné proti poškrábání a zajišťující vynikající viditelnost ciferníku za všech podmínek.
  • Šroubovací zadní kryt pro zvýšenou vodotěsnost.
  • Datumovka s označenímdne v měsíci pro kontrolu aktuálního data.
  • Dílčí číselník chronografu pro pohodlné měření času.
  • Tachymetr pro měření průměrné rychlosti.
  • Povrchová úprava ručiček a indexů s luminiscenční vrstvou, která zajišťuje plnou čitelnost ve tmě.
  • Provoz založený na švýcarském quartzovém strojku Ronda 5030.D, napájeném baterií.

Voděodolnost

Vodotěsnost hodinek byla stanovena na 100 metrů - to umožňuje kontakt s vodou včetně povrchového plavání a potápění bez akvalungu.

Záruka

Pánské hodinky Victorinox FieldForce 241854 jsou zabaleny v originální krabičce a je na něposkytována pětiletá záruka. Záruka zahrnuje také bezplatnou výměnu baterie během prvního roku používání, ale pouze v případě, že je baterie zcela opotřebovaná (vybitá).

Krabice Victorinox

Co je v krabička?

  • 5letá mezinárodní záruka poskytovaná společností Victorinox Swiss Army
  • " Návod k obsluze
  • " Značková krabička Victorinox

Více informací Victorinox 241854

Model 241854
EAN 7630000735478
Značka Victorinox
Typ Pánské
Záruka 5 let
Vodotěsnost 100 metrů
Strojek Quartzový
Materiál pouzdra Nerezová ocel
Šířka pouzdra 42.00 mm
Barva ciferníku Modrá
Sklíčko Safírové
Materiál řemínku Kůže
Barva řemínku Hnědá
Šířka řemínku 21.00 mm

Recenze o Victorinox FieldForce Chronograph 241854

Napište vlastní recenzi
Vase hodnoceni:

Vyjednávání o ceně