-14%

Zjistěte, zda vám hodinkypadnou do ruky

Watch's visualization

Vyzkoušejte hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Šířka pouzdra 44 mm
Šířka řemínku 21 mm

241818 Pánské hodinky Victorinox Alliance Sport Chronograph 241818 Victorinox Alliance Sport Chronograph

14 647 Kč 12 576 Kč 2 071 Kč levnější Nejnižší cena od 30 dnů před zlevněním: 14 647 Kč Instalments 0%: 15 x 838 Kč
Chcete dostávat oznámení, když je k dispozici?
Vložte svou e-mailovou adresu:
a obdržíte e-mail, pokud je k dispozici
Zaručené dodání do Vánoc
Pohodlné vrácení až do 100 dnů Výrobek můžete vrátit do 100 dnů od data dodání bez udání důvodu! Více informací se dozvíte v části Pohodlné vrácení až do 100 dnů
Objednejte si gravírování do nerezové tabulky zdarma Objednejte si osobní štítek s vyrytím libovolného vzkazu, který bude přidán na obal. Více informací se dozvíte v části Gravírování
Objednejte dárkové balení Tento produkt můžeme zabalit do elegantní dárkové krabičky. Dostupné možnosti a podmínky služby naleznete v části Dárkové balení.

Detaily Victorinox 241818

Hodinky Victorinox Alliance Sport Chronograph jsou ideálním řešením pro muže, kteří spojují každodenní rutinu se sportem - model 241818 nejenže dokonale ladí s elegantním stylem, ale bude také dokonalým společníkem při každém tréninku. Hodinky jsou vybaveny chronografem, díky němuž má každý jejich nositel možnost sledovat přesný čas během fyzických aktivit. Pomocí povrchové úpravy Super-LumiNova se výrobci postarali o to, aby byl čas plně čitelný i za ztížených povětrnostních podmínek. Model se skládá z nárazuvzdorné nerezové oceli, pohodlného pryžového řemínku a analogového ciferníku, který je krytý safírovým sklíčkem s trojitou antireflexní vrstvou. Vodotěsnost 100 metrů umožňuje plavání v bazénu a potápění v malých hloubkách bez nutnosti sundávání hodinek. Na výrobek se vztahuje pětiletá záruka a je zabalen v originální krabičce.

Victorinox - špičková kvalita a praktičnost

Výrobci Victorinox kladou důraz nejen na moderní design, ale také na precizní zpracování, které je zárukou nejvyšší kvality. Modely řady Alliance Sport jsou hodinky, které se osvědčí při jakékoli fyzické aktivitě - chronograf bude dokonale měřit čas při kardio tréninku a vysoká voděodolnost umožňuje hodinky používat při vodních sportech. Moderní design znamená, že přístroj bude také zajímavým doplňkem vaší stylizace. Model Victorinox 241818 jsou skvěle zpracované hodinky s rozsáhlými funkcemi umístěnými v pouzdře z nerezové oceli. Pohodlí při nošení zajišťuje pryžový řemínek a plnou čitelnost, a to i na ostrém slunci, lze přičíst sklu s trojitou antireflexní vrstvou.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradice již více než 130 let

VictorinoxAG je švýcarská rodinná společnost, která je dnes celosvětově známá díky legendárnímušvýcarskému armádnímu noži, který je vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů. Společnost vyrábějící nože založil v roce 1884 Karl Elsner ve vesnici Ibach (v švýcarském kánonu). Byla založena s cílem snížit nezaměstnanost a zabránit masové emigraci. Firma se brzy začala rychle rozrůstat, což mělo vliv na prestiž značky v zemi, a tak - v roce 1891 byla dodána první zásilka nožů švýcarské armádě. To byl přelomový rok, který umožnil vznik kolekce vojenských nožů. Neustálý vývoj společnosti umožnil, aby se stala jedním z předních výrobců nožů na světovém trhu. Dnes se kromě nožů můžeme těšit mimo jiné i na hodinky Victorinox, které v sobě spojují švýcarskou preciznost, spolehlivost a odolnost.

Victorinox Alliance Sport Chronograph 241818

Vynikající design a rozsáhlá funkčnost

Pánské hodinky Victorinox 241818 se skládají z:

  • kulatého pouzdra z nerezové oceli, které se vyznačuje odolností proti nárazu a poškrábání
  • Gumový řemínek v černé barvě
  • Analogový ciferník
  • Safírové sklíčko odolné proti poškrábání s trojitou antireflexní vrstvou
  • Šroubovací zadní kryt
  • Švýcarský quartzový strojek Ronda 5030.D
  • Funkce data se dnem v měsíci umístěná mezi 4. a 5. hodinou
  • Chronograf na dalších subcifernících ciferníku
  • Ručičky a indexy s povrchovou úpravou Super-LumiNova®
  • Tachymetr

Voděodolnost

Vodotěsnost hodinek byla nastavena na 100 metrů, což umožňuje větší kontakt s vodou, např. při plavání v bazénu nebo potápění v malých hloubkách, aniž by bylo nutné přístroj sundávat.

Záruka

Na pánské hodinky Victorinox Alliance Sport Chronograph 241818 se vztahuje pětiletá záruka výrobce a jsou zabaleny v originální krabičce. Součástí záruky je také bezplatná výměna baterie během prvního roku používání, ale pouze v případě, že je baterie zcela opotřebovaná (vybitá).

Co je v krabička?

  • 5letá mezinárodní záruka poskytovaná společností Victorinox Swiss Army
  • " Návod k obsluze
  • " Značková krabička Victorinox

Více informací Victorinox 241818

Model 241818
EAN 7630000733320
Značka Victorinox
Typ Pánské
Záruka 5 let
Vodotěsnost 100 metrů
Strojek Quartzový
Materiál pouzdra Nerezová ocel
Šířka pouzdra 44.00 mm
Tloušťka pouzdra 11.00 mm
Barva ciferníku Černá
Sklíčko Safírové
Materiál řemínku Guma
Barva řemínku Černá
Šířka řemínku 21.00 mm

Recenze o Victorinox Alliance Sport Chronograph 241818

Napište vlastní recenzi
Vase hodnoceni:

Vyjednávání o ceně