Zjistěte, zda vám hodinkypadnou do ruky

Watch's visualization

Vyzkoušejte hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Šířka pouzdra 40 mm
Šířka řemínku 20 mm

241871 Pánské hodinky Victorinox Alliance Automatic 241871 Victorinox Alliance Automatic

Chcete dostávat oznámení, když je k dispozici?
Vložte svou e-mailovou adresu:
a obdržíte e-mail, pokud je k dispozici
Zaručené dodání do Vánoc
Pohodlné vrácení až do 100 dnů Výrobek můžete vrátit do 100 dnů od data dodání bez udání důvodu! Více informací se dozvíte v části Pohodlné vrácení až do 100 dnů
Objednejte si gravírování do nerezové tabulky zdarma Objednejte si osobní štítek s vyrytím libovolného vzkazu, který bude přidán na obal. Více informací se dozvíte v části Gravírování
Objednejte dárkové balení Tento produkt můžeme zabalit do elegantní dárkové krabičky. Dostupné možnosti a podmínky služby naleznete v části Dárkové balení.

Detaily Victorinox 241871

Victorinox Alliance Automatic 241871 jsou pánské hodinky vybavené přesným automatickým strojkem ETA 2892 s rezervou chodu 42 hodin. Model se skládá z ocelového pouzdra stříbrné barvy, přehledného bílého ciferníku a černého koženého řemínku. Ciferník je chráněn safírovým sklíčkem extrémně odolným proti poškrábání s trojitou antireflexní vrstvou. Model je dále vybaven ručičkami s luminiscenční vrstvou a ukazatelem dne v měsíci umístěným na 6. hodině. Vodotěsnost nastavená na 10 ATM umožňuje volné plavání a potápění v malých hloubkách. Na výrobek se vztahuje pětiletá záruka a je zabalen v originální krabičce.

Victorinox Alliance - jedinečná krása a špičková kvalita

HodinkyVictorinox Alliance Automatic 241871 jsou vyrobeny v klasické barevné kombinaci, takže se hodí pro mnoho různých příležitostí. Kožený řemínek v černé barvě byl zkombinován s obálkou z kvalitní ušlechtilé oceli. Model je veden v klasickém stylu, který umožňuje vidět jemné a výrazné detaily. Na jeho bílém ciferníku najdete datumovku na 6. hodině a luminiscenční ručičky a indexy. Hodinky se spoléhají na doplňky, jako je safírové sklíčko s trojitou antireflexní vrstvou a šroubovací zadní kryt. Jeho velkou předností je také švýcarský automatický strojek ETA 2892 s rezervou chodu 42 hodin.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradice již více než 130 let

Victorinox AG je švýcarská rodinná společnost, která je dnes celosvětově proslulá svým legendárním švýcarským armádním nožem, který je vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů. Společnost vyrábějící nože založil v roce 1884 Karl Elsner ve vesnici Ibach (v švýcarském kánonu). Byla založena s cílem snížit nezaměstnanost a zabránit masové emigraci. Firma se brzy začala rychle rozrůstat, což mělo vliv na prestiž značky v zemi, a tak - v roce 1891 byla dodána první zásilka nožů švýcarské armádě. To byl přelomový rok, který umožnil vznik kolekce vojenských nožů. Neustálý vývoj společnosti umožnil, aby se stala jedním z předních výrobců nožů na světovém trhu. Dnes se kromě nožů můžeme těšit mimo jiné i na hodinky Victorinox, které v sobě spojují švýcarskou preciznost, spolehlivost a odolnost.

Zegarek męski Victorinox Alliance Automatic

Nejlepší zpracování uzavřené v jedinečném designu

Pánské hodinky Victorinox Alliance Automatic 241871 se skládají z:

  • Švýcarský automatický strojek ETA 2892 s rezervou chodu 42 hodin.
  • Černý řemínek z pravé kůže.
  • Obal stříbrné barvy z ušlechtilé oceli.
  • Bílý ciferník s decentními značkami a ručičkami.
  • Safírové sklíčko odolné proti poškrábání s trojitou antireflexní vrstvou.
  • Ručičky a indexy s luminiscenční vrstvou.
  • Funkce data se dnem v měsíci na 6. hodině.

Voděodolnost

Vodotěsnost byla stanovena na 100 metrů - to znamená, že hodinky lze používat při plavání a potápění bez akvalungu, aniž byste se museli obávat koroze mechanismu.

Záruka

Pánské hodinky Victorinox Alliance Automatic 241871 jsou baleny v originální krabičce a je na ně poskytována pětiletá záruka. Součástí záruky je také bezplatná výměna baterie během prvního roku používání, ale pouze v případě, že je baterie zcela opotřebovaná (vybitá).

Co je v krabička?

  • 5letá mezinárodní záruka poskytovaná společností Victorinox Swiss Army
  • " Návod k obsluze
  • " Značková krabička Victorinox

Více informací Victorinox 241871

Model 241871
EAN 7611160088895
Značka Victorinox
Typ Pánské
Záruka 5 let
Vodotěsnost 100 metrů
Strojek Mechanický (Automat)
Materiál pouzdra Nerezová ocel
Šířka pouzdra 40.00 mm
Barva ciferníku Bílá
Sklíčko Safírové
Materiál řemínku Kůže
Barva řemínku Černá
Šířka řemínku 20.00 mm

Recenze o Victorinox Alliance Automatic 241871

Napište vlastní recenzi
Vase hodnoceni:

Vyjednávání o ceně