-14%

Zjistěte, zda vám hodinkypadnou do ruky

Watch's visualization

Vyzkoušejte hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Šířka pouzdra 35 mm
Šířka řemínku 17 mm

241752 Dámské hodinky Victorinox Alliance Small 241752 Victorinox Alliance Small

Hodnocení zákazníků: 5
15 235 Kč 13 147 Kč 2 088 Kč levnější Nejnižší cena od 30 dnů před zlevněním: 15 235 Kč Instalments 0%: 15 x 876 Kč
Layer 1
Doprava zdarma
Objednejte během 0h 00m 00s, obdržíte
Zaručené dodání do Vánoc
Pohodlné vrácení až do 100 dnů Výrobek můžete vrátit do 100 dnů od data dodání bez udání důvodu! Více informací se dozvíte v části Pohodlné vrácení až do 100 dnů
Objednejte si gravírování do nerezové tabulky zdarma Objednejte si osobní štítek s vyrytím libovolného vzkazu, který bude přidán na obal. Více informací se dozvíte v části Gravírování
Změňte si velikost řemínku (49 Kč) Tento výrobek lze nastavit tak, aby se přizpůsobil vašemu zápěstí. Náramek vám zdarma upravíme na požadovanou velikost zápěstí. Více informací naleznete v části Vhodný náramek
Objednejte dárkové balení Tento produkt můžeme zabalit do elegantní dárkové krabičky. Dostupné možnosti a podmínky služby naleznete v části Dárkové balení.

Detaily Victorinox 241752

Victorinox Alliance Small 241752 jsou precizně zpracované hodinky s mimořádně elegantním charakterem. Kombinují pouzdro z ušlechtilé oceli stříbrné barvy, ocelový náramek ve stejném odstínu a tmavě modrý ciferník zdobený pravým diamantem na 6. hodině. Vysoce čitelný ciferník kryje safírové sklíčko s trojitou antireflexní vrstvou, které je vysoce odolné proti poškrábání. Model je vybaven počítadlem dne v měsíci, šroubovací zadní stranou pouzdra, ukazatelem měsíční fáze a indikátorem vybití baterie. O přesný chod přístroje se stará švýcarský quartzový strojek Ronda 708. Vodotěsnost hodinek je 100 metrů, což umožňuje volné plavání a potápění v malých hloubkách. Na výrobek je poskytována záruka 5 let od data zakoupení a je zabalen v originální krabičce.

Victorinox Alliance Small - nezaměnitelná krása a špičková kvalita

Victorinox Alliance Small 241752 zaujme nejlepším zpracováním a klasickou barevnou kombinací. Perleťově modrý ciferník je vybaven datumovkou, diamantem na 6. hodině, ukazatelem měsíčních fází, indikátorem slabé baterie a šroubovacím zadním krytem.Ciferník je chráněn safírovým sklíčkem s trojitou antireflexní vrstvou, díky kterému je možné číst čas za všech podmínek. Díky výběru materiálů jsou hodinky nejvyšší kvality. Ciferník je dokonale sladěn s robustním pouzdrem a klasickým náramkem ve stříbrné barvě.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradice již více než 130 let

Victorinox AG je švýcarská rodinná společnost, která je dnes celosvětově známá díky legendárnímu švýcarskému armádnímu noži, který je vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů. Společnost vyrábějící nože založil v roce 1884 Karl Elsner ve vesnici Ibach (v švýcarském kánonu). Byla založena s cílem snížit nezaměstnanost a zabránit masové emigraci. Firma se brzy začala rychle rozrůstat, což mělo vliv na prestiž značky v zemi, a tak - v roce 1891 byla dodána první zásilka nožů švýcarské armádě. To byl přelomový rok, který umožnil vznik kolekce vojenských nožů. Neustálý vývoj společnosti umožnil, aby se stala jedním z předních výrobců nožů na světovém trhu. Dnes se kromě nožů můžeme těšit mimo jiné i na hodinky Victorinox, které v sobě spojují švýcarskou preciznost, spolehlivost a odolnost.

Zegarek damski Victorinox Alliance Small

Nejlepší zpracování uzavřené v jedinečném designu

Dámské hodinky Victorinox Alliance Small 241752 se skládají z:

  • Kulaté pouzdro a náramek, které jsou vyrobeny z hypoalergenní nerezové oceli a potaženy stříbrnou barvou.
  • Oku lahodící originální perleťový ciferník v tmavě modré barvě.
  • Diamant zdobící ciferník, který se nachází v blízkosti pozice 6 hodin.
  • Přesný quartzový strojek Ronda 708 poháněný baterií.
  • Safírové sklo odolné proti poškrábání s trojitou antireflexní vrstvou.
  • Kruhová stopa data dne v měsíci na 6. hodině.
  • Šroubovací zadní kryt.
  • Ukazatel fáze měsíce.
  • Indikátor vybití baterie.

Voděodolnost

Vodotěsnost byla nastavena na 100 metrů - to znamená, že hodinky lze používat k plavání a potápění bez akvalungu, aniž byste se museli obávat koroze mechanismu.

Záruka

Dámské hodinky Victorinox Alliance Small 241752 jsou baleny v originální krabičce a je na ně poskytována pětiletá záruka. Součástí záruky je také bezplatná výměna baterie během prvního roku používání, ale pouze v případě, že je baterie zcela opotřebovaná (vybitá).

zegarek-damski-victorinox-alliance-xs-241840_006

Co je v krabička?

  • 5letá mezinárodní záruka poskytovaná společností Victorinox Swiss Army
  • " Návod k obsluze
  • " Značková krabička Victorinox

Více informací Victorinox 241752

Model 241752
EAN 7630000723758
Značka Victorinox
Typ Dámské
Záruka 5 let
Vodotěsnost 100 metrů
Strojek Quartzový
Materiál pouzdra Nerezová ocel
Šířka pouzdra 35.00 mm
Tloušťka pouzdra 8.10 mm
Barva ciferníku Námořnická modrá
Sklíčko Safírové
Materiál řemínku Nerezová ocel
Barva řemínku Stříbrná
Šířka řemínku 17.00 mm

Recenze o Victorinox Alliance Small 241752 (1)

Hodnocení zákazníků: 5
Napište vlastní recenzi
Vase hodnoceni:
  1. 31.08.20
    100%
    Nápadné hodinky, které přitahují pozornost okolí. Ciferník je čitelný, perleť dodává na půvabu. Nepůsobí lacině, na ruce jsou příjemné, ale nejsou těžké. Ideální velikost pro mé 15 cm zápěstí, pohodlné zapínání. Hodí se jak k elegantnímu stylu, tak ke sportovnímu. Upřímně doporučuji.
    Katarzyna Ověřený zákazník
    Tato recenze je pro vás užitečná.

Vyjednávání o ceně