Zpátky do školy - hodinky pro vaše dítě na začátek roku

Tipy

Zpátky do školy - hodinky pro vaše dítě na začátek roku

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

01 září 2022

První školní den se rychle blíží, ale konec prázdnin nemusí být vůbec smutný. Barevné, multifunkční a zajímavě zpracované obálky a řemínky dětských hodinek jsou ideálním dárkem pro vaše děti. Tyto typy výrobků jsou jistě nejen dobrým dárkem pro vaše dítě, ale ze své podstaty mají také vzdělávací funkci. V tomto přehledu uvádíme příklady hodinek, které jistě potěší každého studenta.

Hodinky a chytré hodinky pro děti

Každým rokem jsou hodinky a chytré hodinky pro děti stále oblíbenější, takže nabídka těchto produktů neustále roste. Chytré hodinky pro nejmenší se vztahují k jejich oblíbeným kresleným seriálům a oblastem zájmu, což batolatům usnadňuje učení se číslic a čtení času. Chytré hodinky navržené s ohledem na děti jsou vybaveny funkcemi, které jsou nejen vzdělávací nebo zábavné, ale také bezpečnostní. V popředí zde bezpochyby stojí chytré hodinky Garett, které vám umožní zůstat v kontaktu s dítětem a zkontrolovat jeho aktuální polohu.

Garett Kids Spark 4G - pro bezpečnost nejmenších

Nejprve bychom vám rádi představili náš nejprodávanější model pro nejmenší - Garett Kids Spark 4G 5903246286847. Úspěšně poslouží jako první dětské chytré hodinky. Pevný plastový obal je zde kombinován s gumovým řemínkem, který pohodlně sedí na zápěstí a snadno se čistí. Dotykový displej umožňuje ovládat řadu funkcí hodinek. Zařízení je vybaveno GEO-fence, SOS tlačítkem a funkcí obnovení trasy, aby bylo vaše dítě v bezpečí, a také připojením 4G LTE, Bluetooth, GPS, zvukovými upozorněními, sledováním spánku nebo krokoměrem. Videohovory a hlasové zprávy vám usnadní každodenní kontakt s dítětem, zatímco rozvrh hodin a matematická hra se vám budou hodit při přípravě na vyučování.

Garett Kids Spark 4G

Přeneste se do kouzelného světa s hodinkami Garmin Vívofit® jr. 2 Disney Frozen Anna

Jelikož náramky v poslední době hýbou trhem, představujeme našim nejmladším zákazníkům Garmin Vívofit® jr. 2 Disney Frozen Anna 010-01909-19. Přístroj, který je laděn do fialové barvy, odkazuje na postavu Anny z kouzelné Disneyho pohádky. Je vybaven praktickými funkcemi, jako je dětská hra, sledování denní aktivity, přátelské upomínky (aby vaše dítě nezapomnělo udělat domácí úkoly) nebo aplikace Garmin Connect. Stejně jako chytré hodinky určené pro dospělé jsou i tyto dětské hodinky vybaveny řadou funkcí pro zdravý životní styl, jako je počítadlo kroků, měření ušlé vzdálenosti nebo monitorování spánku.

Garmin Vívofit® jr. 2 Disney Frozen Anna 010-01909-19

Timex Peanuts Snoopy x Charlie's nebo ikonické Pěsti na zápěstí

Pokud chcete svému dítěti v tomto výjimečném období, kdy se vrací do školy a začíná další rok jeho vzdělávacího dobrodružství, darovat tradičnější model, podívejte se blíže na Timex Peanuts Snoopy x Charlie's TW2U71100. Tyto hodinky v kulatém stříbrném pouzdře inspirované slavnými "Fistami" mají světlý ciferník s komiksovými postavičkami. Čitelné arabské číslice a ručičky jsou potaženy vrstvou svítící ve tmě. Díky tomu je výrobek ideální pro výuku čtení času. Tělo je upevněno na černém koženém řemínku, který pohodlně padne na malé zápěstí.

Timex Peanuts

Dětské hodinky - pomoc vašemu malému dítěti

Výběr dětských hodinek je tak široký, že je opravdu těžké nenajít dokonalý výrobek pro vašeho drobečka - zde popsané modely jsou jen špičkou ledovce, a proto vám doporučujeme prozkoumat naši nabídku, která obsahuje mnoho dalších dětských hodinek.


Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.