Vyplatí se investovat do drahých hodinek?

Tipy

Vyplatí se investovat do drahých hodinek?

Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.

09 srpna 2022

Na úvod je třeba říci, že investování rozhodně není pro každého. Abyste mohli začít své dobrodružství v oblasti investic a těšit se ze zisku, musíte se nejprve podrobně seznámit s daným tématem - v případě hodinek to bude několik století historie hodinářství. Nejdůležitější je úroveň našich znalostí, dobrý pocit, ale také štěstí! Hledáte odpověď na otázku, zda se vyplatí investovat do drahých hodinek? Doporučujeme, které hodinky se vyplatí koupit!

 

Jak začít investovat do drahých hodinek?

Pokud jste dosud neměli příležitost seznámit se s historií hodinářství, je právě teď nejlepší čas na nákup knih na toto téma. Studium tohoto typu literatury vám pomůže lépe se orientovat ve světě prémiových hodinek a udělá z vás odborníka, kterého nic nepřekvapí. Tyto znalosti jsou základem investice do drahých hodinek - pomohou vám poznat, do čeho se vyplatí investovat a do čeho ne.

 

Czy warto zainwestować w drogi zegarek

 

Jaké drahé hodinky si vybrat? Dáváme vám nápovědu!

Jak už asi tušíte, ne každé drahé hodinky přinesou v budoucnu ten správný zisk. Pokud právě toto hledáte, vyplatí se vsadit zejména na limitované edice, které jsou, jak název napovídá, vyrobeny v určitém nákladu, a proto mohou v průběhu času nabývat na hodnotě. Podívejte se sami, které modely stojí za zvláštní pozornost.

 

Německá kvalita a dlouholetá tradice: značka Junghans

Společnost, která definuje mezinárodní standardy v hodinářství, tedy Junghans, kterou všichni známe. Značka, která si rozhodně zaslouží pozornost a investice. Zde vám jako tip na nákup představujeme pánské hodinky Junghans Meister Fein Automatic 18K Gold Limited Edition 27/9101.00 z výjimečné limitované edice. Cena modelu vás možná na první pohled zarazí do křesla, ale odborníci by se neměli divit. Výrobek je nejen vyroben z kvalitních materiálů, ale je také vybaven přesným mechanismem.

 

Junghans Meister Fein Automatic 18K Gold Limited Edition 27/9101.00

 

Švýcarská přesnost z manufaktury Epos

Tvůrci společnosti Epos věří, že člověk je schopen prací svých rukou vytvořit něco dokonalého. Léta zkušeností dovedla značku k výrobě nenahraditelných hodinek, o jejichž kvalitě dnes nikdo nepochybuje. Model Epos Oeuvre d'Art Verso 2 Skeleton Limited Edition 3435.313.20.25.25 byl vyroben v nákladu 999 kusů. Jedinečný skeletový ciferník s výrazným, pečlivě zdobeným mechanismem vás nepřestane udivovat. Na preciznost pocházející přímo ze švýcarského údolí a robustní materiály je třeba vsadit.

 

Epos Oeuvre d'Art Verso 2 Skeleton Limited Edition 3435.313.20.25.25

 

Fenomén jediné nápovědy, až příliš známý MeisterSinger

Tradiční zpracování, přesný mechanismus a samozřejmě špičkové materiály. Pánské hodinky MeisterSinger Astroscope Automatic Limited Edition S-AS918-SVSL018 byly vytvořeny pro opravdové sběratele a znalce hodinářství. Model je k dispozici pouze v nákladu 100 kusů. Tento prémiový doplněk je opravdovým skvostem mezi tisíci dostupnými hodinkami. Ciferník s jedním ukazatelem je neodolatelným motivem MeisterSinger.

 

MeisterSinger Astroscope Automatic Limited Edition S-AS918-SVSL018

 

Inovativní řešení a dlouhá historie: značka Fortis

Hodinky Fortis Aeromaster PC-7 Team Limited Edition F4040004 jsou prestižní limitovanou edicí vytvořenou u příležitosti 30. výročí založení akrobatického týmu švýcarského letectva. Tento model Fortis prošel řádným testováním, byl nošen a vylepšován špičkovými piloty. U těchto hodinek nejde jen o přesnost, ale také o trvanlivost, kvalitu a propracovanost nejmenších detailů, které splňují nejvyšší očekávání.

 

Fortis Aeromaster PC-7 Team Limited Edition F4040004

 

Drahé hodinky - stojí za to?

Nakonec se nabízí otázka - vyplatí se investovat do drahých hodinek, nebo ne? Rozhodně to stojí za to, ale pamatujte, že klíčem k úspěchu jsou znalosti! Přesvědčte se sami a získejte podrobnější popis uvedených modelů na našich webových stránkách Zegarownia.pl nebo navštivte jednu z našich prodejen ve Varšavě! Díky přesným popisům a podrobným znalostem našich prodejců se dozvíte vše, co potřebujete vědět k výběru těch správných drahých hodinek.


Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.