Tři exkluzivní hodinky ke Dni matek. Certina vybírá letošní dárky

Novinky

Tři exkluzivní hodinky ke Dni matek. Certina vybírá letošní dárky

Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.

12 května 2023

Letos padla na zlato! Společnost Certina představila své tři novinky, které budou skvělým nápadem na dárek ke Dni matek. Řada exkluzivních novinek udělá radost nejen v tento významný den - hodinky budou společníkem pro každou důležitou příležitost v životě matky. Co švýcarská značka nabízí?

 
  • Certina je uznávaná švýcarská značka, která je mezi ženami velmi oblíbená. Sama značka vybrala 3 nejlepší modely jako dárek pro matky.
  • Mezi návrhy jsou hodinky DS-8 s perleťovým ciferníkem, DS Action s lesklým ciferníkem a vodotěsností 20 ATM a decentní módní DS-6.
  • Všechny hodinky mají vysoce přesnou práci strojku potvrzenou certifikáty.
  • Další informace o hodinkách najdete na našem blogu.
 

Pro maminky, které mají rády klasiku - Certina DS-8 Lady

Jemný design hodinek Certina DS-8 Lady C033.051.33.118.00 zaručuje precizní výkon a solidní zpracování. Hodinky se skvěle hodí pro maminky, které mají rády každou vteřinu pod kontrolou, což zajišťuje quartzový strojek s chronometrickou přesností. Té je dosaženo díky patentované technologii Precidrive™. Vzhled hodinek je opravdovou klasikou zdobenou mnoha výraznými ozdobami. Perleťový ciferník, indexy ze žlutého zlata a povrchová úprava PVD činí tyto hodinky jemnými a nadčasovými. Opulentní vnitřek v podobě švýcarského strojku a robustní konstrukce zase navzdory průměru obálky pouhých 27 milimetrů zaručují dlouhou životnost. Výsledek? Mimořádně elegantní, odolné a přesné hodinky na dlouhá léta.

Zegarek na dzień matki złota Certina DS-8 Lady C033.051.33.118.00

Sportovně-elegantní hodinky Certina DS Action Lady

Řada DS Action je známá svou velmi dobrou voděodolností. A tak jsou hodinky Certina DS Action Lady C032.951.33.361.00 hodinkami s vodotěsností 200 metrů. Jejich design kombinuje sportovní konstrukci a vysoce zdobné detaily. Jsou volbou pro maminky, které hledají sportovně-elegantní model, který bude univerzální volbou a hodí se k mnoha stylům. Přesnost hodinek Certina potvrzuje certifikace COSC. PVD povrchová úprava ze žlutého zlata a lesklý ciferník s ostrými indexy jim dodávají mimořádný půvab. Samotné hodinky vypadají na zápěstí velmi jemně díky 29 mm širokému obalu.

Złoty zegarek Certina DS Action z błyszczącą tarczą  C032.951.33.361.00

Vždy trendy. Návrh zlatých hodinek Certina DS-6

Pro ty, kteří hledají jako dárek opravdovou klasiku ve zlatém provedení, jsou hodinky Certina DS-6 Lady C039.251.33.367.00. Jedná se o model bez lesklých ozdob, jehož design odráží současné trendy v oboru. Jedná se o dámské hodinky, které budou nepochybně vhodným, exkluzivním dárkem. Jejich přesnost potvrzuje i certifikát COSC. Náramek a pouzdro z ušlechtilé oceli 316L jsou potaženy zlatou PVD vrstvou. Obálka hodinek je větší než u jejich předchůdců - má 35 mm. Stále se však jedná o univerzální dámskou velikost, která velmi dobře sedí na zápěstí. Zajímavý efekt dodává hodinkám široký rámeček, který zlatému ciferníku dodává další hloubku.


Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.