Tissot T-Race MotoGP™ - další díl speciální kolekce

Novinky

Tissot T-Race MotoGP™ - další díl speciální kolekce

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

19 dubna 2023

Švýcarská společnost Tissot je již více než dvě desetiletí oficiálním partnerem a časoměřičem nejvýznamnějšího motocyklového závodního seriálu MotoGP™. Přesnost je zde klíčová a přesné měření je pro zisk mistrovských titulů klíčové. Na oslavu a podporu svého trvalého partnerství s motocyklovým závodním seriálem pokračuje Tissot v tradici vytváření limitovaných edic hodinek v rámci své dlouholeté kolekce T-Race.

  • Design je inspirován tachometrem a řídítky motocyklu. Dlouholetá spolupráce je zdůrazněna rytinou na zadní straně hodinek.
  • Součástí výrobku je rozšířený chronograf s přesností 1/10 s. Je vybaven funkcemi SPLIT a ADD. Kromě toho je vybaven funkcí EOL.
  • Hodinky Tissot T-Race MotoGP™ jsou limitovány počtem 8 000 kusů. Jsou k dostání na našich webových stránkách za cenu 3500 liber.
  • Další informace o hodinkách najdete na našem blogu

3 Hodinky Tissot T-Race MotoGP™

Svět MotoGP™ je pevně zakotven v DNA značky Tissot. Díky tomu mají motorističtí nadšenci možnost nosit na zápěstí hodinky, které odpovídají jejich zájmům. V kolekci se již objevily hodinky Tissot T-Race MotoGP T141.417.11.057.00 nebo Tissot T115.427.27.057.00 s dynamickým sportovním designem. Rámečky připomínají brzdové kotouče, zatímco tlačítka připomínají stupačky nebo volant. Novinkou švýcarské značky je chronograf Tissot T-Race MotoGP 2023 z limitované edice T141.417.37.057.01, která je omezena na 8 000 kusů.

Kryt hodinek Tissot T-Race MotoGP T141.417.37.057.01

Kde se počítá čas. Bohatá funkční výbava hodinek Tissot T-Race MotoGP™

Model Tissot T-Race MotoGP Chrono Limited Edition nabízí velmi rozsáhlou funkčnost uzavřenou v zajímavém designu. Švýcarský quartzový strojek ETA G10.212 s funkcí chronografu umožňuje ovládání času několika různými způsoby. Je vybaven 30minutovým a 1/10sekundovým počítadlem. Je vybaven funkcí SPLIT-TIME, která slouží k odečítání mezičasů, zatímco stopky pokračují v měření času. K dispozici je také funkce ADD-TIME, která slouží k měření trvání po sobě jdoucích událostí bez nutnosti vynulování mezičasů. Každý po sobě jdoucí měřený časový úsek se přičte k předchozímu. Funkce EOL hodinek vás upozorní na nutnost výměny baterie. Hodinky Tissot T-Race MotoGP™ T141.417.37.057.01 jsou vybaveny také datumovkou a tachymetrickou stupnicí.

Hodinky Tissot T-Race MotoGP T141.417.37.057.01 na zápěstí

Design inspirovaný MotoGP™

Design samotného chronografu je inspirován tachometrem motocyklu a tlačítka řídítky motocyklu. Dominantními barvami jsou černá a červená s akcenty bílé v číslování ciferníku. Jasně červené prvky a řemínek dodávají hodinkám sportovní nádech a připomínají rychlost, která provází tuto vzrušující soutěž. Při výrobě hodinek byly použity hodnotné materiály, včetně ušlechtilé oceli, která je navíc potažena černou PVD vrstvou. Ciferník je chráněn safírovým sklem s antireflexní vrstvou, což usnadňuje jeho čitelnost na jasném slunečním světle. Pohodlí zajišťuje plastový řemínek zakončený standardní sponou.

Tissot T-Race MotoGP™ 2023 se sběratelským gravírováním a krabičkou ve tvaru helmy

Dlouholeté partnerství podtrhuje rytina na zadní straně pouzdra hodinek, která zobrazuje logo MotoGP™ doplněné logem Tissot 1853, které je doplněno textem "Official Timekeeper". Centrální ozdoby obklopují informace o hodinkách, včetně vodotěsnosti 10 ATM nebo čísla omezení. Hodinky jsou dodávány ve speciálním pouzdře ve tvaru motocyklové helmy, které bude hrdě reprezentovat svět motocyklových závodů na poličce každého fanouška MotoGP™.

Balení přilby pro hodinky Tissot MotoGP T141.417.37.057.01

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.