Suunto Vertical - nová řada pokročilých sportovních hodinek!

Novinky

Suunto Vertical - nová řada pokročilých sportovních hodinek!

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

09 května 2023

Vydejte se na dobrodružství svého života s nejnovějšími sportovními hodinkami od společnosti Suunto! Od roku 1936 finská značka neustále překvapuje své fanoušky jedinečnými a osvědčenými přístroji pro všechny druhy výprav. Důvěřujte vysoce kvalitním materiálům, mimořádné přesnosti a průkopnickým inovacím. Před vámi je světová premiéra prvních solárních hodinek Suunto. Vyzkoušejte jedinečné a ojedinělé hodinky Suunto Vertical právě teď!

Suunto Vertical - nová řada pokročilých hodinek pro sportovce

Vaše dobrodružství začíná právě teď! Připojte se k prvotřídním sportovcům a vsaďte na nejnovější hodinky Suunto Vertical, jejichž odolnost je potvrzena přísnými vojenskými testy podle amerických norem. Vsaďte na spolehlivost a inovativní funkce uzavřené v minimalistickém finském designu.

Outdoorový trénink se sportovními hodinkami Suunto Vertical Titanium Solar Forest

Hodinky Suunto Vertical jsou navíc ekologicky udržitelné a při jejich výrobě bylo použito 100 % obnovitelných zdrojů energie. Navíc je plně uhlíkově neutrální.

To je pro značku Suunto poprvé! Až o 30 % delší výdrž baterie v hodinkách Suunto Vertical Solar!

V nejnovějším modelu Suunto Vertical nejsou žádné kompromisy. Je to první takový přístroj od finského výrobce, který je vybaven solárním nabíjením (platí pro titanovou verzi) s prodlouženou životností baterie o dalších 30 %. Baterie s extrémně dlouhou výdrží a 5 inteligentními režimy je ideální pro dlouhé expedice a náročný outdoorový trénink.

Suunto Vertical ve verzi z nerezové oceli poskytuje až 500 hodin v tréninkovém režimu a až 60 hodin v režimu dvoupásmového sledování GNSS. V titanové solární variantě je to naopak 30 dní se zapnutými tréninkovými funkcemi, resp. 85 hodin ve verzi s GNSS.

Zásadní je, že sportovní hodinky Suunto Vertical vám nejen vydrží na jedno nabití několik měsíců, ale díky použití dvoupásmového systému GPS/GNSS vám také zaručí co nejpřesnější lokalizaci. Premiérové hodinky Suunto se připojují ke všem pěti hlavním satelitním systémům pomocí technologie Dual Frequency.

Sportovní hodinky Suunto Vertical Titanium Solar Forest
Sportovní hodinky Suunto Vertical Titanium Solar Forest

Bezplatné offline mapy v premiérových hodinkách Suunto Vertical

Čeká vás výprava do neznáma. Odolné sportovní hodinky Suunto Vertical na rozdíl od jiných přístrojů nabízejí bezplatné outdoorové offline mapy, na které se můžete spolehnout. Při pěší turistice a dalekých cestách vám hodinky zaručí nejen vysoce přesnou navigaci trasy a bodů zájmu, ale také poskytnou informace o terénu, ve kterém se nacházíte, v reálném čase, jako jsou vrstevnice, vodní plochy, cesty a další důležité vyskytující se orientační body. Pro vaše pohodlí jsou bezplatné offline mapy k dispozici ve třech různých stylech.

Přístup k bezplatným offline mapám na sportovních hodinkách Suunto Vertical

Světovou premiéru si odbyla aplikace Suunto Vertical. Novinka je nyní k dispozici v Domě hodinek!

Premiérové sportovní hodinky Suunto Vertical jsou spolehlivým tréninkovým společníkem pro profesionální sportovce i hobby trenéry. Tento pokročilý přístroj nabízí více než 95 sportovních režimů, z nichž si každý jistě najde ten svůj oblíbený. Každý další trénink můžete plánovat, analyzovat a sdílet v aplikaci Suunto!

Suunto Vertical All Black sportovní režimy

Chcete prozkoumat nepoznané? Trénujte na další vzrušující dobrodružství s nejnovějším přístrojem Suunto Vertical. Nenechte si ujít světovou premiéru! Vyberte si svůj ideální model nyní v našem internetovém obchodě a přizpůsobte si jej pomocí aplikace SuuntoPlus™!


Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.