Suunto 9 Baro Titanium Ambassador Edition - staňte se ambasadorem dobrodružství!

Suunto

Suunto 9 Baro Titanium Ambassador Edition - staňte se ambasadorem dobrodružství!

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

26 dubna 2023

Vydejte se na vzrušující dobrodružství s nejnovějšími sportovními hodinkami Suunto! Pociťte příval adrenalinu s mimořádně odolnými GPS hodinkami Suunto 9 Baro Titanium Ambassador Edition! 100% spolehlivost a 100% profesionalita. Podívejte se, co si finská značka připravila pro milovníky outdoorových a extrémních fyzických aktivit tentokrát!

Novinka! Seznamte se s ultraodolnými sportovními hodinkami Suunto 9 Baro Titanium Ambassador Edition.

Nenechte si ujít skutečnou novinku! Značka Suunto letos rozšiřuje svou kolekci o vylepšené multisportovní hodinky Ambassador Edition SS050438000 patřící do oceňované nejprodávanější kolekce 9 Baro Titanium.

Moderní a mimořádně odolné sportovní hodinky Suunto 9 Baro Titanium Ambassador Edition SS050438000 byly navrženy a vyvinuty pro outdoorové fanoušky a ty, kteří hledají spolehlivý přístroj pro dlouhé a intenzivní tréninky. Vše nejlepší, jeho design a pokročilé funkce byly vybrány tak, aby splňovaly vysoké nároky sportovců a dobrodruhů.

Čím se tedy nové hodinky Suunto 9 Baro edition odlišují? Objevte jejich přednosti!

  • Jsou vyrobeny ze 100 % z obnovitelných zdrojů energie.
  • Opakovaně testovány tak, aby splňovaly americkou vojenskou normu 810H.
  • Odolné vůči extrémním teplotám, nárazům a pádům, písku a prachu, vlhkosti a mrazu.
  • Opatřeny značkovým textilním řemínkem, který dříve nosili výhradně ambasadoři sportovců Suunto.
  • Dodatečný vyměnitelný silikonový řemínek je součástí dodávky.
  • Speciální gravírovaný rámeček z titanu třídy 5.
  • Lehké a robustní polyamidové pouzdro vyztužené skleněnými vlákny.

Užijte si inteligentní režimy baterie u nových hodinek Suunto 9 Baro Titanium Ambassador Edition

Máte naplánovaný náročný trénink? Možná se chystáte na dlouhý a vyčerpávající běh pro přežití? Nechcete si dělat starosti s vybitou baterií? Nebo možná sníte o efektivním trávení volného času? Žádný problém! Pak se stačí zásobit mimořádně odolnými sportovními hodinkami s prodlouženou výdrží baterie - hodinkami Suunto 9 Baro Titanium Ambassador Edition SS050438000.

Suunto 9 Baro Titanium Ambassador na zápěstí
Sportovní běh s hodinkami Suunto 9 Baro Titanium Ambassador Edition

Speciální model Ambassador Edition je vybaven speciálním systémem s až 4 předdefinovanými režimy baterie - Performance, Endurance, Ultra a Tour. Ty poskytují 25 až 170 hodin tréninku s podporou GPS. Celý systém je založen na vestavěném systému řízení životnosti baterie a inteligentních upomínkách.

Po aktivaci funkce aktivity se na zařízení zobrazí aktuální stav baterie a zbývající čas. Při nízkém stavu baterie hodinky informují uživatele, aby přešel do úspornějšího režimu. Pokud tak uživatel zapomene učinit, systém ve vhodnou dobu automaticky přepne na jiný, příznivější režim.

FusedTrack™ pro přesnější záznam trasy a vzdálenosti

Chcete dosáhnout co nejdelšího času a úrovně nabití, ale nechcete přijít o přesnost záznamu vzdálenosti a trasy při použití GPS? Značka Suunto má řešení i pro tuto situaci. Hodinky Suunto 9 Baro Titanium Ambassador Edition jsou vybaveny technologií FusedTrack™. Tento modul využívá snímače pohybu k záznamu pohybu a zvyšuje přesnost vzdálenosti mezi různými měřeními GPS.

Díky tomu systém nejen prodlužuje životnost baterie, ale také zajišťuje, že se intervaly měření GPS nemění a neukazují chybné hodnoty při cvičení s využitím určitých režimů baterie. Systém FusedTrack™ se například automaticky aktivuje při použití režimu baterie Endurance (interval odečtu GPS je 1 minuta) nebo Ultra (interval odečtu GPS je 2 minuty) během běhu a přespolního běhu.

Aplikace Suunto - tréninkové výzvy, výsledky a úspěchy na jednom místě!

Rozvíjejte své vášně a objevte ještě více možností ! Chytré mobilní připojení k platformě vám umožní sledovat vaši každodenní aktivitu a zaznamenávat všechny vaše výzvy a úspěchy. Aplikace vám navíc umožní soutěžit a sdílet své výsledky s přáteli a zbytkem komunity Suunto. Přímo do hodinek budete také dostávat oznámení o příchozích hovorech a zprávách v reálném čase.

Suunto 9 Baro Titanium Ambassador Edition - důvěřujte přesnosti a preciznosti moderních sportovních hodinek.

Tak na co ještě čekáte? Začínáte se svým sportovním dobrodružstvím? Nebo se chystáte na další úžasnou expedici? Přijměte sportovní výzvu právě teď s jedinými hodinkami Suunto 9 Baro Titanium Ambassador Edition SS050438000!


Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.