Rozhodné a sofistikované - první hodinky Certina se skeletonem

Novinky

Rozhodné a sofistikované - první hodinky Certina se skeletonem

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

15 března 2023

Certina je značka, která je na trhu již 130 let. Její značné zkušenosti s konstrukcí hodinek jí umožňují vytvářet hodinky, které jsou po celém světě označovány za přesné a spolehlivé. Za své mezinárodní uznání vděčí značka švýcarské kvalitě a oddanosti tradici. Dnes vám však představujeme nejnovější model značky Certina, který se bezpochyby vymyká všem ostatním hodinkám této značky. Dokonce by se dalo říci, že jde o průkopnický design značky Certina, který je možná předzvěstí širší kolekce. Čím překvapí nejnovější model značky?

  • Značka Certina představuje své vůbec první, limitované edice hodinek ve tvaru skeletonu.
  • Nádherně zdobený ciferník skeletonu kvintesenciálně reprezentuje hodinářské umění.
  • Originální design a špičková kvalita Swiss Made hodinek Certina DS Skeleton.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu

První skeleton v dědictví společnosti Certina

Hodinky Certina DS Skeleton Limited Edition C0424075608110 se ukazují jako první model v po všech stránkách pozoruhodné historii značky. Než se však dostaneme k verku a estetickým kvalitám hodinek, začněme od začátku. Tento model je unikátním výtvorem, limitovaným na pouhých 999 kusů po celém světě, což jej nepochybně staví do pozice poměrně velké lahůdky pro hodinářské nadšence.

Certina Skeleton

Pozoruhodný design hodinek Certina DS Skeleton Limited Edition

Model má 42 mm široké kulaté pouzdro vyrobené z titanu, což je mimořádně lehký, hypoalergenní a odolný materiál. K obálce je připojen černý řemínek z odolného materiálu odolného proti kontaktu s vodou. Řemínek má pohodlné motýlkové zapínání, kdy lze hodinky rychle sundat nebo nasadit stisknutím tlačítka, které sponu odemkne. V obálce je zasazen nenáročný šedý ciferník, který je kvintesencí hodinářského umění. Skeletonizace, jak se jí říká, spočívá v co největším zeštíhlení číselníku vyříznutím co největšího množství materiálu a zároveň mu dodává filigránský, jemný vzhled. Prostřednictvím složitých ornamentů, které na číselníku zůstávají, lze obdivovat fungování mechanismu uzavřeného mezi dvěma safírovými skly. Sklo, které chrání ciferník před vnějšími vlivy, je navíc z vnitřní strany opatřeno antireflexní vrstvou.

Víko Certina Skeleton

Když už jsme u strojku, hodinky Certina DS Skeleton Limited Edition C042.407.56.081.10 spoléhají na přesnost mechanického strojku Powermatic 80.631 s automatickým nátahem a 25 drahokamy, který je navržen tak, aby prodloužil životnost hodinek. Tento model se může pochlubit působivou rezervou chodu, která je s 80 hodinami jednou z největších dosažených při výrobě mechanických hodinek. Stejně jako u většiny hodinek Certina je strojek navíc vybaven antimagnetickou vlásenkou Nivachron™, zaručující maximální přesnost a odolnost, a systémem Double Security, patentovaným systémem exkluzivně pro značku Certina, který představuje propracovaný systém zabezpečení konstrukce. Vodotěsnost hodinek je stanovena na 10 ATM.

Certina Skeleton pohled na víko, řemínek a sponu

Švýcarská kvalita ve spojení s originálním designem limitované edice hodinek Certina DS Skeleton

Hodinky Certina DS Skeleton z limitované edice C042.407.56.081.10 tvoří každý model s vlastním individuálním číslem na ciferníku. Jedná se o pravé Swiss Made hodinky, jejichž výrobní podmínky jsou přísně definovány švýcarskými zákony. Nadčasový design dělá z tohoto modelu dokonalý doplněk formálního a elegantního stylingu, zatímco ležérní outfit v kombinaci s takovým jedinečným doplňkem získá avantgardní nádech. Stylový design hodinek lahodí oku a pozornost věnovaná detailům v kombinaci s nejkvalitnějšími materiály a precizností činí z hodinek Certina DS Skeleton Limited Edition C042.407.56.081.10 kompletní, sofistikované a exkluzivní hodinky.


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.