Premiéra modelu Certina DS+! Představení nejnovější kolekce s převratným konceptem hodinek

Certina

Premiéra modelu Certina DS+! Představení nejnovější kolekce s převratným konceptem hodinek

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

14 října 2022

Nové přichází! Připravte se na něco nevídaného, co tu ještě nebylo! Značka Certina je známá výrobou inovativních hodinek, které si získávají srdce milionů nositelů po celém světě. Tentokrát se však společnost rozhodla překvapit nás i celý hodinářský trh převratným konceptem hodinek. Čeká vás velkolepá premiéra nejnovější kolekce Certina DS+!

Premiéra kolekce DS+! Vytvořte si vlastní styl s nejnovějšími hodinkami Certina

Rádi objevujete neobvyklé novinky, které formují moderní hodinářství? Často experimentujete s módou a saháte po neobvyklých řešeních? Nebo jste typ člověka, který neustále mění hodinky a další doplňky a přizpůsobuje je svému šatníku? Pokud ano, máme něco speciálně pro vás! Představujeme hodinky Certina DS+! Jedná se o inovativní koncept jedněch hodinek v nesčetných variantách. Můžete libovolně měnit tvary a barvy řemínků, pouzder a ciferníků, aby ladily s vaším aktuálním oblečením. Vyjádřete svou individualitu. Vyberte si hodinky, které s vámi udrží krok při každodenní práci i sportu.

Sada Certina DS+

Koncept Certina DS+ - experimentujte stylově

Nejnovější kolekce hodinek Certina DS+ je založena na velkolepém konceptu hodinek. Všechny modely se skládají z důmyslné trojdílné konstrukce - hodinek (ciferníku), obálky a řemínku - která umožňuje zákazníkovi libovolně kombinovat různé sady řemínků s celou škálou tvarů obálky a barev ciferníku. Takový nápad umožňuje v několika jednoduchých krocích zcela změnit vzhled a účel takového modelu s přizpůsobením individuálním preferencím. Od městského, elegantního ležérního a vintage charakteru až po potápěčský a sportovní styl. Taková kompletní změna nevyžaduje, aby uživatel používal další nástroje nebo hodinářské služby.

Kolekce Certina DS+ - jedny hodinky, mnoho možností

Všechny 3 části jsou samostatné komponenty. Zabere to jen několik sekund a celá montáž je intuitivní. Vnitřek hodinek (ciferník s mechanismem pod ním) se vkládá do vybrané obálky zespodu. Poté stačí stisknout korunku na levé straně pouzdra. Dokonalé utěsnění pouzdra zajišťuje inovativní těsnění z rostlinného materiálu. Na samém konci je popruh připevněn pomocí rychlovýměnného systému. Toto mimořádně jednoduché a pohodlné řešení umožňuje kdykoli vytvořit mnoho kombinací stylů.

Sada hodinek Certina DS+

Švýcarské hodinky Certina DS+. Tři sady, jedno přesně bijící srdce!

Značka Certina vytvořila jedinečný model, který je výjimečný v každém ohledu. Kolekce zaujme svým luxusním a vytříbeným stylem a nechybí jí ani pověstná spolehlivost, robustní a pevná konstrukce a přesná chůze. Švýcarská manufaktura nabízí hodinky Certina DS+ ve třech různých sadách. Každá sada obsahuje hodinky, dvě obálky a dva vyměnitelné řemínky. Obálky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 316L. Jejich mimořádná odolnost proti poškození je dána systémem DS (Double Security), který se skládá ze zesíleného safírového skla odolného proti poškrábání s dodatečnou antireflexní vrstvou, speciálních těsnění na stopce a korunce (typ O-kroužek) a na zadní straně pouzdra a dodatečně zesíleného zadního krytu. Celá kolekce je navíc vodotěsná až do 200 metrů (20 barů).

Sada Certina DS+ Aqua & Sport SET C041.407.19.051.00

Robustnost však není všechno, důležitá je také vysoká přesnost měření času, a proto je kolekce Certina DS+ vybavena nejmodernějším strojkem Powermatic 80.611. Tento automatický chronograf nabízí až 80hodinovou rezervu chodu a frekvenci výkonu 21'600 A/h. Jsou vybaveny hodinovými, minutovými, vteřinovými a datumovými komplikacemi. Kromě toho každá sada vykazuje antimagnetickou odolnost díky použití lehké a titanové vyvažovací pružiny Nivachron™ - ta není náchylná na magnetická pole a zajišťuje maximální účinnost po dlouhou dobu.

Vezměte si nyní jedny z výjimečných hodinek Certina DS+ a užijte si exkluzivní sady!

Sada Certina DS+ Sport & Urban SET C041.407.19.031.01

Městská elegance a třída v sadě Certina DS+ Urban & Heritage

HodinkyCertina DS+ Urban & Heritage SET Sada C041.407.19.041.01 byly vytvořeny s ohledem na milovníky vintage stylu. Obsahuje charakteristické kousky z kolekcí Urban a Heritage. V sadě jsou k dispozici dvě obálky. Městský šik a minimalistický charakter podtrhne první z nich ve dvoubarevném provedení. Jeho rámeček je pokrytý PVD ze žlutého zlata. Druhý se naopak vyznačuje polštářovitým pouzdrem s charakteristickým čtvercovým tvarem se zaoblenými hranami. Její retro styl podtrhují výrazné akcenty v podobě čtyř viditelných šroubů na rámečku. Uprostřed se nachází tmavě modrý ciferník zakončený slunečním paprskem. Součástí sady Certina DS+ C0414071904101 je také třířadý náramek z nerezové oceli a odpovídající modrý řemínek NATO se zapínáním na přezku.

Sada Certina DS+ Sport & Urban - elegance se sportovním nádechem

HodinkySada Certina DS+ Sport & Urban SET C041.407.19.031.01 představují sofistikovanou třídu i odvážný sportovní styl. Je pro ty, kteří si cení stylu a skvělého vzhledu bez ohledu na příležitost. Tento díl sady z nejnovější kolekce DS+ obsahuje také dvě obálky. Tentokrát se však jedná o čistý městský styl a tradici vyjádřenou jednoduchými tvary. Druhý je sportovním protějškem prvního - pozornost přitahuje rámeček se zlatou PVD povrchovou úpravou a šesti šroubky. K nim se hodí stříbrný číselník zdobený slunečním paprskem a vybavený indexy ze žlutého zlata a značkami potaženými sloučeninou Super-LumiNova®. Hodinky Certina DS+ C0414071903101 zaujmou elegantním zpracováním a šik stylem. Tento vkusný styl podtrhuje vyměnitelný řemínek z tmavě hnědé telecí kůže se zapínáním na přezku a milánský náramek z nerezové oceli se zapínáním na motýlek.

Sportovní aktivity se sadou Certina DS+ Aqua & Sport

Možná dáváte přednost sportovním nebo potápěčským hodinkám před klasickými hodinkami nebo modely v retro stylu? Pak je pro vás tato sada to pravé. Třetí dostupnou sadou v kolekci je Certina DS+ Aqua & Sport SET C041.407.19.051.00. Je určena mužům, kteří jsou fyzicky aktivní, rádi podnikají sportovní výzvy, jejich živlem je voda a dávají přednost robustním a elegantním hodinkám. Dynamický styl vodních sportů podtrhuje černý sluneční ciferník s čitelnými, za všech podmínek dobře čitelnými značkami potaženými vysoce svítivou vrstvou Super-LumiNova®. Vyměnitelné komponenty umožňují kombinovat vyměnitelný řemínek a náramek s obálkami - s jednosměrně otočným hliníkovým rámečkem s černou vložkou a pouzdrem s rozšířenými boky a šesti šrouby na rámečku. Za zmínku stojí, že šedočerný řemínek dodávaný s hodinkami Certina DS+ C0414071905100 je vyroben z jedinečného materiálu #tide ocean®. Jedná se o odolný materiál prvotřídní kvality získaný ze 100% recyklovaného plastového odpadu z oceánů.

Prozkoumejte kolekci Certina DS+ a vytvořte si vlastní sadu hodinek

S ohledem na své zákazníky a jejich individuální potřeby navrhla značka Certina jedinou kolekci Certina DS+ s vyměnitelnými moduly. Nový model DS+ jsou stavebnice, které umožňují mnoho různých možností personalizace. Jedna sada za necelých 5 000 liber jsou vlastně až 4 různé hodinky! Každá sada z kolekce Certina DS+ je zabalena v elegantní krabičce, která byla vyrobena výhradně z recyklovatelných materiálů. Prohlédněte si nabídku výrobce a vyberte si model podle svého vkusu!


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.