Perfektní dárek k narozeninám přítele!

Zvědavost

Perfektní dárek k narozeninám přítele!

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

02 listopadu 2022

V našich životech jsou lidé, kteří mají v našich životech zvláštní místo. Jedním z nich je naše druhá polovička. Myslíme na něj nebo na ni, staráme se o jeho nebo její potřeby a blaho. Pravidelně se však objevuje stejné dilema. Co dát svému příteli k narozeninám? Doporučujeme patenty jako osvědčený dárek.

Dokonalý dárek - jeden navazuje na druhý

Co koupit svému příteli k narozeninám? Náš osvědčený dárkový patent nazýváme kompatibilní dárková metoda. Co to obnáší? Jeden dar vyplývá z druhého. Máme tak nápad nejen na dárek k narozeninám, ale i k dalším příležitostem, jako jsou Vánoce, výročí nebo Valentýn. Jak to vypadá v praxi? K narozeninám koupíme našemu vyvolenému stylové manžetové knoflíčky. Dostal manžetové knoflíčky, ale nemá tu správnou košili, a tak se zrodí nápad na další dárek. Jakmile bude mít manžetové knoflíčky a košili, doplní vzhled klasické pánské hodinky. Dáváme přednost modelům na řemínku, ale náramek by fungoval stejně dobře. Náš muž je již elegantně vystylovaný, ale je také fanouškem sportu nebo outdoorových aktivit. A tady přichází na řadu další nápad, sportovní hodinky. Doplní ho pánský náramek, který se hodí k elegantnímu i ležérnímu stylu. Takto funguje metoda kompatibilního dárku.

Dodejte jeho stylingu šik a eleganci

Jaký by měl být dárek pro přítele? Podle nás na míru jeho potřebám, ale také nadčasové. Elegantní manžetové knoflíčky se hodí jak pro pány, kteří nosí košile denně, tak pro ty, kteří je nosí na svátky. Nabídka je tak široká, že si snadno najdeme model, který bude vyhovovat našemu výběru. Doporučujeme zejména značky Police.

Ideálním dárkem k narozeninám přítele budou elegantní klasické pánské hodinky. S ním ho naše milovaná požádá, aby byl elegantní jak v práci, tak na rodinných oslavách. Mezi cenově dostupnými značkami, které nabízejí pánské hodinky, doporučujeme kvalitní: Orient, Adriatica, Atlantic nebo modely značky Festina. Z prémiových hodinek stojí za to podívat se na nabídku značek Tissot, Certina, Ball nebo Venezianico, které vyrábějí výjimečné automatické hodinky.

Narozeniny sportovní

O elegantní část našeho šatníku jsme se již postarali. Stojí za to zamyslet se nad vášní naší druhé polovičky. Pokud se věnujete sportu nebo outdoorovým aktivitám, mohou být sportovními hodinkami perfektním dárkem k narozeninám. Máme na mysli hodinky s řadou užitečných funkcí i hodinky se sportovním designem. Ze sportovních hodinek kombinujících design s funkčností doporučujeme hodinky značek Garmin, Suunto, Polar nebo Garett. Pokud naše drahá polovička ráda plave a je vášnivým milovníkem vodních sportů, doporučujeme pánské plavecké hodinky Wr200+. Ze široké nabídky těchto modelů doporučujeme hodinky značek G-SHOCK, Traser, Luminox nebo U-Boat.

Posledním, ale ne nejhorším nápadem na narozeninový dárek pro kluky je náramek. Milujeme modely s řemínky nebo kožené modely, protože vypadají skvěle s košilí i sportovní mikinou. Okouzlily nás ty od značek Armani Exchange, Pierre Ricaud a Police. Fantastické jsou také modely inspirované námořnictvím od Tom Hope a Paul Hewitt. Muži si také oblíbili řetízkové náramky, nebo spíše silné řetízky. Pánský náramek Police je v tomto případě ideální. Některé modely dostaly módní rock-punkový styl.

Dárek na míru

Jednou z věcí, která se u narozeninového dárku počítá, je přinést radost milované osobě. Co koupit svému příteli k narozeninám? Něco od srdce! Ideální dárek je takový, který vyjadřuje naše pocity, který ukazuje, jak dobře druhého člověka známe. Přítel naši snahu jistě ocení. Doufáme, že vám naše nápady budou při hledání dárků užitečné. Máte již dárky pro své blízké?


Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.