Novinka od italské značky Venezianico - Premiéra hodinek Nereide GMT

Venezianico

Novinka od italské značky Venezianico - Premiéra hodinek Nereide GMT

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

19 srpna 2022

Italské hodinky Venezianico v poslední době dobývají hodinářský trh se špičkovými prémiovými produkty. Každá další novinka manufaktury se stává bestsellerem a vzbuzuje velký zájem zákazníků, milovníků hodinek i odborné veřejnosti. Značka však neusnula na vavřínech a nastavuje laťku ještě výš. Po úspěšném uvedení hodinek Nereide Tungsteno a Nereide Ceramica je čas na skutečný průlom. Seznamte se s nejnovější řadou Venezianico Nereide GMT 39!

Premiéra kolekce hodinek Venezianico Nereide GMT

Venezianico je manufaktura, která plnými hrstmi čerpá z dědictví benátské historie a umění. Každý vznikající design konkrétní kolekce hodinek je mostem mezi tradičními hodinářskými hodnotami s moderními formami a inovativními nápady. V tomto duchu vznikla jedinečná novinka - hodinky Venezianico Nereide GMT 39.

Pánské hodinky Venezianico Nereide GMT 39 3521501C

Výrobce se rozhodl vytvořit produkt s univerzální velikostí obálky, která je široká 39 mm, pro náročné jedince. Jednak pro ty, kteří rádi cestují a záleží jim na osvědčeném výkonu funkce GMT a vysoké přesnosti indikací. Za druhé, skupina uživatelů vodních sportů, kteří hledají spolehlivý a robustní potápěč s neobvyklou komplikací mechanismu. Výhodou pro tento typ aktivit je odolnost proti velkému namáhání a častým změnám tlaku, kterou zaručuje vodotěsnost třídy 20 ATM.

Hodinky Venezianico Nereide GMT 39 s premiérovým kalibrem Seiko NH34A

Venezianico Nereide GMT 39 jsou neobvyklé a jedinečné hodinky pro cestovatele, které jsou k dispozici ve 4 barevných provedeních: světle antracitová 3521501C, tyrkysová 3521502C, perleťově šedá 3521503C a černá 3521504C. Je určen nadšencům, kteří dokáží ocenit jak klasický tvar vnějších prvků pouzdra, tak krásu mechanického srdce uvnitř. A ne jen tak ledajaké srdce, protože v jeho útrobách se nachází premiérový automatický mechanismus kalibru NH34A od japonské značky Seiko - poprvé použitý právě v tomto modelu. Mechanismus s funkcí GMT, který byl představen v červenci 2022, je první takovou hodinkou s tímto modulem, kterou vyrábí zavedený světový hodinářský gigant.

Hodinky Venezianico Nereide GMT 39 mechanismus Seiko NH34A

Soustruh Seiko NH34A má 24 jewels. Rezerva chůze umožňuje 41 hodin nepřetržitého provozu bez nutnosti utahování. Nejdůležitější výhodou tohoto nejnovějšího kalibru je však to, že je vybaven ani ne tak funkcí data dne v měsíci, ale jedním z nejoblíbenějších a nejvyhledávanějších modulů GMT.

Funkce GMT v italských hodinkách Venezianico Nereide

Modul GMT neboli greenwichský čas (někdy označovaný jako místní nultý poledník stejnojmenné londýnské čtvrti) je v hodinkách Venezianico Nereide GMT 39 dodáván v podobě přídavné ručičky ve tvaru šipky, která každých 24 hodin udělá jednu otáčku. Tato funkce umožňuje uživateli sledovat jiné časové pásmo než místní čas a lze ji nezávisle nastavit pomocí korunky (v první poloze pohybem ve směru hodinových ručiček).

Hodinky Venezianico Nereide GMT 39 function gmt

Modul GMT je opatřen pečlivě provedenou rytinou připomínající přijetí systému 24 časových pásem v roce 1884 jako globálního referenčního systému času založeného na greenwichském světovém čase. Byl proveden na šroubovacím ocelovém krytu. Zobrazuje zeměkouli s největšími světovými městy a jejich časovými pásmy. Gravírování má navíc tu výhodu, že umožňuje nastavit určitou zónu tradičním způsobem bez nutnosti použití dalších nástrojů.

Klasická krása a hodinářské řemeslo italských hodinek Venezianico Nereide GMT 39

Hodinky Venezianico Nereide GMT 39 se od ostatních značek hodinek GMT odlišují především: italským stylem, nadčasovou elegancí, moderními tvary a štíhlostí. Za pozornost stojí jejich jasný design spolu s pečlivě naplánovanými detaily, lehkost pouzdra a velmi dobře promyšlený klasický styl. Tato kombinace prvků vnáší do celkového designu řád, pořádek a harmonii.

Venezianico Nereide GMT 39 3521502C pánské hodinky

Exkluzivní charakter hodinek Nereide GMT 39 vyzdvihuje spojení stříbrného náramku Canova z ušlechtilé oceli 316L (jeho registrovaný design se skládá ze 16 různých částí spolu s integrovaným motýlkovým zapínáním) s poutavými krásnými barvami ciferníků a rámečků s lesklou povrchovou úpravou - světlý antracit v barvě Venezianico 3521501C, tyrkysová v barvě Venezianico 3521502C, perleťově šedá Venezianico 3521503C a černá Venezianico 3521504C.

Kromě tohoto značka Venezianico používá při výrobě svých hodinářských novinek pouze ty nejlepší prémiové materiály, proto: ciferník je chráněn tvrdým safírovým sklem s antireflexní vrstvou, ručičky a leštěné, ručně nanášené indexy jsou potaženy luminiscenčním pigmentem BGW9 Super-LumiNova pro vynikající čitelnost ve tmě a pod vodou a vložky jednosměrně otočných sportovních kroužků jsou vyrobeny z lehkého a průhledného optického skla BK7 s nízkým rozptylem světla.

Hodinky Venezianico Nereide GMT 39 bezel insert BK7

Novinka! Hodinky Venezianico Nereide GMT 39 nyní v prodeji!

Benátská značka Venezianico opět dokázala, že jí záleží především na nejlepší kvalitě, inovativním přístupu k výrobě, důrazu na každý sebemenší detail a vysoké preciznosti chůze. Mimořádná novinka - hodinky Venezianico Nereide GMT 39 jsou specializované luxusní potápěčské hodinky, které se vyznačují hodinářským řemeslem a prvotřídní třídou. Hledáte moderní prémiové potápěčské hodinky nebo jedinečné cestovní hodinky pro opravdové světoběžníky? Prohlédněte si premiérovou kolekci hodinek Venezianico Nereide GMT 39, která je již k dispozici na našich webových stránkách.


Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.