Kite, potápění, windsurfing? Seznamte se s hodinkami Luminox Pacific Diver Ripple

Novinky

Kite, potápění, windsurfing? Seznamte se s hodinkami Luminox Pacific Diver Ripple

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

09 května 2023

Řada Pacific Diver byla vytvořena pro ty, kteří u svých hodinek hledají styl a širokou funkčnost. Značka vyvinula novou obálkovou velikost 39 mm, díky níž hodinky Luminox Pacific Diver vyhovují širšímu publiku. Byly navrženy dámské a pánské hodinky, které se budou lišit pouze malým detailem. Objevte hodinky stvořené pro vodní aktivity.

  • Všechny hodinky Luminox Pacific Diver Ripple jsou vodotěsné do 20 ATM a jsou vybaveny technologií Luminox Light.
  • Jsou přizpůsobeny potřebám profesionálů a milovníků vodních sportů. Vyznačují se ergonomií a funkčností.
  • Řada zahrnuje 39mm obálkové hodinky pro muže i ženy v různých variantách - s perleťovým, jubilejním náramkem nebo pohodlným plastovým řemínkem.
  • Další informace o hodinkách najdete na našem blogu

Potápěči Luminox stvoření pro vodní aktivity

Design hodinek Luminox Pacific Diver Ripple je inspirován oblíbenou řadou Pacific Diver, která byla uvedena na trh v roce 2020. Zmenšená obálka umožňuje hodinkám být ještě užitečnější. Byly upraveny tak, aby vyhovovaly potřebám zákazníků z řad mužů i žen, a dobře poslouží při různých vodních sportech. Windsurfing, surfování, kitesurfing, plachtění, potápění a mnoho dalších. To vše z nich dělá ideální hodinky pro letní sezónu. Zásluhu na takto speciálním určení má samozřejmě robustní konstrukce a osvědčené technologie. Hodinky Luminox Pacific Diver Ripple nabízejí vodotěsnost 20 ATM a podsvícení Luminox Light Technology, které vydrží 25 let. Na výrobu obálky, z níž je vyrobena luneta, byla použita nerezová ocel a materiál CARBONOX™ a ciferník chrání tvrdé safírové sklo.

Windsurfingové hodinky Luminox Pacific Diver Ripple

Hodinky Luminox pro muže i ženy. Co je v této řadě nového?

Všechny hodinky mají stejné rozměry. Rozdíl je v designu. A přestože se jedná o unisex modely, u hodinek Luminox XS.3124M, Luminox XS. 3126M a Luminox XS.3128M.SET si můžeme jasně všimnout ženských akcentů, které jsou vyjádřeny svěžími, světlými barvami a perletí na ciferníku. Což je také zajímavá ozdoba, silně spojená s oceánem a vodou, která zase provází všechny potápěčské hodinky. Pánské návrhy se již drží klasické barevné škály černé, stříbrné a námořnické modři, která symbolizuje ústí oceánu. K dispozici jsou hodinky Luminox XS.3122M, Luminox XS.3127M a XS.3123M.SET. Poslední takzvaný SET se dodává s náramkem Jubilee z ušlechtilé oceli 316L a námořnicky modrým pryžovým řemínkem a nástrojem na výměnu řemínku. V případě dámského modelu SET je doplňkem růžový plastový řemínek. Všechny hodinky jsou poháněny švýcarským quartzovým strojkem Ronda 515.

Hodinky Luminox Pacific Diver Ripple XS.3127M v černé barvě

Hodinky Luminox Pacific Diver Ripple cena a dostupnost

Všechny modely jsou k dispozici v našem internetovém obchodě s hodinkami a jejich ceny se pohybují od 12 300 do 15 300 Kč v závislosti na výrobě. Jedná se o švýcarskou kvalitu, která jistě vydrží mnoho let při dobrodružstvích na jezerech, mořích a oceánech.

Hodinky Luminox Pacific Diver RIpple XS.3124M v modré barvě

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.