Energie zakletá v kruhu

Zvědavost

Energie zakletá v kruhu

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

18 listopadu 2022

Šperky jsou velmi oblíbené, zejména u něžného pohlaví. Zdobí, dodává kouzlo, někdy něco symbolizuje. Mnoho žen se rozhoduje pro prsteny, které v kombinaci s elegantní manikúrou vypadají obzvlášť elegantně. Nošení prstenů má však i druhý účel. Věděli jste, že to, na kterém prstu nosíme prsten, má svůj význam? Jaký to má význam? Toto tajemství vám prozradíme!

Energie v ringu

Když se rozhodnete nosit dámský prsten, věnujte pozornost nejen jeho designu, ale také tomu, na který prst ho nasadíte. Proč? Existuje totiž přesvědčení, že způsob, jakým nosíte dámský prsten, na vás má významný vliv. Tímto způsobem můžete zesílit účinek určité energie. Samozřejmě pro to neexistují žádné vědecké důkazy. Na druhou stranu, pokud něco může pomoci, a ne ublížit, proč to nezkusit.

dámský prsten cluse z kolekce essentielle model clj42007 velikost 54

Konkrétněji řečeno, pokud v danou chvíli prožíváte neopodstatněnou úzkost, možná způsobenou novou prací, možná zahlcenou příliš mnoha povinnostmi, navlékněte si prsten na prostředníček. Máte před sebou nové výzvy, chcete povzbudit svou tvůrčí duši? Stačí si šperk nasadit na prsteníček. Chcete si více věřit? Potřebujete posílit sebevědomí? Vaše volba by měla padnout na ukazováček. Je těžké se prosadit? Nápady a odvahu už máte, ale problémem je komunikace. Nápravou bude nasazení prstenu na nejmenší prst. Pokud jde o palec, buďte opatrní. Na jedné straně se uznává, že posiluje vůli, na druhé straně narušuje tok dobré energie. Jedno je jisté, vypadá velmi tajemně a zajímavě. Nezapomeňte, že se jedná o zajímavosti, nikoli o prokázaná fakta!

foto z pexels prasanth inturi 1051838

Prsten má více než jednu tvář

Množství vzorů, barev, velikostí a tvarů znamená, že si každý najde něco pro sebe. Pokud máte rádi klasiku, vyberte si jednoduché modely ve zlaté nebo stříbrné barvě. Klasické styly dokonale korespondují s prsteny se vsazenou perlou. Doporučujeme model Agnethe od společnosti Skagen. Jste odvážný typ? Můžete si dovolit trochu se vyblbnout? Fantastické! Proč se omezovat. Zkombinujte několik dámských prstenů dohromady, stejně jako to dělá značka Cluse. Rádi vynikáte? Dámské prsteny Guess jsou pro vás ideální volbou. Doporučujeme velký signetový prsten se vsazeným krystalem ve tvaru srdce, model From Guess With Love. Proč milujeme prsteny? Protože nabízejí tolik možností. Na jedné straně jemně zvýrazňují naše ruce, na druhé straně jsou projevem naší nezávislosti! Prsteny vypadají skvěle samostatně i v duu s náramkem nebo dámským náhrdelníkem.

cluse women's collection essentielle model clj41007 velikost 52

Existuje ještě jedna víra. Říká se, že silně lesklé předměty odrážejí kouzla a špatnou energii. Pokud tedy chcete oslnit, vyberte si bohatě zdobené modely. Postaráte se tak o svou dobrou energii! Co doporučujeme? Nezpochybnitelnou nutností je model MK Statement Link od Michaela Korse. Glamour, třpyt, lesk - je těžké od něj odtrhnout oči! Skvěle doplní večerní oblečení, ale nezapomeňte, že v dnešní době můžete tento typ doplňku nosit i k běžnému oblečení. Sami si určujete hranice a vytváříte svůj styl.

Váš vysněný prsten

Máte rádi prsteny stejně jako my? Můžete je nosit samostatně nebo v sadách, měnit je, přizpůsobovat je svému oblečení i náladě. Někdy styl dotváří jediný prsten s akcentem v podobě velkého signetového prstenu. Prsten je také ideálním dárkem pro milovanou osobu. Pokud chcete posílit jeho dobrou energii, vybírejte modely ve tvarech s bohatou symbolikou. Navrhujeme srdce i znak nekonečna. A máte už svůj energetický prsten?


Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.