Eberhard

Eberhard

Zvědavost

Šperky pro alergiky - na co si dát pozor

24 dubna 2024
Šperky mohou dodat šmrnc a skvěle doplnit i minimalistické oblečení. Někteří lidé se však tomuto typu doplňků vyhýbají kvůli alergiím. Jsou však všechny šperky alergenní? Nabízíme rady a tipy, na co si dát pozor při nákupu šperků pro alergika.

Švýcarské hodinky Eberhard představují více než 130 let výjimečné hodinářské tradice. Třída Swiss Made se zde snoubí s italskými akcenty. Více informací o řemeslném zpracování hodinek Eberhard si můžete přečíst na našem oficiálním hodinářském blogu.

Blog o hodinkách Eberhard - zajímavosti, recenze, novinky

Máte rádi zajímavosti a rádi si čtete o novinkách? Zajímají vás recenze hodinek? To vše najdete na našem oficiálním blogu, kde také zveřejňujeme průvodce, novinky ze života značky, přehled novinek nebo žebříčky o přesných hodinkách Eberhard. Pokud se o nich chcete dozvědět více, doporučujeme náš blog.

Hodinky značky Eberhard se stylem i zpracováním vyrovnají modelům, které jsou obecně považovány za nejlepší. Spojuje se v nich zajímavá historie s mnohaletou tradicí a jedinečnými inovacemi. Více informací o hodinkách Eberhard najdete na našem oficiálním blogu.

Viz také: Hodinky Eberhard