Coros

Coros

Venezianico

Ametystový ciferník v limitované edici hodinek Venezianico Nereide Ametista

15 dubna 2024
Nové hodinky Venezianico Nereide Ametista kombinují tradici benátského řemesla s moderními materiály a nabízejí elegantní kombinaci ametystu a nerezové oceli. Premiérová kolekce, limitovaná na 400 kusů, bude brzy k dostání na Hodinkovna.cz.

Coros jsou vynikající sportovní hodinky navržené především s ohledem na běžce. Toto praktické zařízení je vybaveno funkcemi, které vám pomohou při každodenních činnostech. Více informací o hodinkách Coros si můžete přečíst na našem oficiálním hodinářském blogu.

Blog o hodinkách Coros - zajímavosti, recenze, novinky

Máte rádi zajímavosti a rádi si čtete recenze o svých oblíbených sportovních hodinkách? Najdete je na našem oficiálním blogu, kde také zveřejňujeme průvodce, novinky o značce, recenze novinek nebo žebříčky profesionálních hodinek Coros. Pokud se o nich chcete dozvědět více, doporučujeme náš blog.

Hodinky Coros jsou výrobky, u nichž byla každá funkce pečlivě promyšlena, nic zde nebylo náhodou. Tato zařízení používají ke svému tréninku nejlepší běžci na světě! Více informací o hodinkách Coros najdete na našem oficiálním blogu.

Podívejte se také na: Hodinky Coros