Bauhaus

Bauhaus

Suunto

Jak používat HRV na hodinkách Suunto?

18 dubna 2024

Zajímá vás, jak používat HRV na hodinkách Suunto k dosažení co nejlepších tréninkových výsledků? Náš průvodce vysvětluje, jak vám analýza HRV může pomoci optimalizovat odpočinek a intenzitu vašich sportovních aktivit.

Hodinky Bauhaus zaujmou svým minimalistickým tvarem a inovativním přístupem k řemeslnému zpracování. Pokud se chcete o hodinkách Bauhaus dozvědět více, přečtěte si o nich na oficiálním blogu Zegarownia.

Blog o značce Bauhaus - zajímavosti, recenze, novinky

Náš oficiální blog je místem, kde speciálně pro vás shromažďujeme zajímavosti, recenze našich testerů a kompilace nejzajímavějších hodinek Bauhaus. Připravujeme praktické návody, zjišťujeme novinky ze života značky a píšeme o novinkách. Pokud se chcete o hodinkách Bauhaus dozvědět více, doporučujeme náš blog.

Značným znakem hodinek Bauhaus je uhlazená forma inspirovaná slavným německým architektonickým stylem. Následující funkce odkazuje na filozofii zakladatele tohoto směru Waltera Gropia. Originální design upoutá pozornost a švýcarský quartzový a japonský automatický strojek zaručují bezproblémový provoz. Více informací o značce Bauhaus najdete na našem blogu.

Viz také: